čokoládovník/výrobník horúcej čokolády
Kategória:
Potravinárske stroje
Profesionálny čokoládovník - 5l pre reštaurácie, kaviarne, čokoládovne resp. na eventy. Vyrába lahodnú horúcu čokoládu pomocou vodného kúpeľa. Výrobník čokolády ohrieva vodu, ktorá následne prenáša teplo na dno nádrže a roztápa čokoládu v nádrži (čokoláda sa nedostáva do kontaktu s vodou). Touto metódou sa úplne zamedzí pripáleniu čokolády na dno nádrže a rovnomerná teplota umožní čokoláde dokonale sa roztopiť. Nádrž s vodou sa môže dopĺňať vodou kedykoľvek počas prevádzky cez otvor na boku prístroja.
Vlastnosti prístroja:
Systém proti upchatiu dávkovača
Rýchly ohrev - prístroj dosiahne požadovanú teplotu pre servírovanie čokolády už po 15 minútach
Prehľadný nastaviteľný termostat
Boiler z nehrdzavejúcej ocele
Bain-Marie systém ohrevu
Rotujúce lopatky zabezpečujú rovnomernú konzistenciu výslednej čokolády
Kapacita čokolády 5 litrov
Príkon: 1000 W
CE Certifikát
Nastaviteľný termostat (0 °C - 85 °C)
Robustné plastové telo
Široké protišmykové nožičky
Odkvapkávač s indikátorom naplnenia
Neustále miešanie pre jemnú konzistenciu výsledného nápoja
Vlastnosti prístroja:
Systém proti upchatiu dávkovača
Rýchly ohrev - prístroj dosiahne požadovanú teplotu pre servírovanie čokolády už po 15 minútach
Prehľadný nastaviteľný termostat
Boiler z nehrdzavejúcej ocele
Bain-Marie systém ohrevu
Rotujúce lopatky zabezpečujú rovnomernú konzistenciu výslednej čokolády
Kapacita čokolády 5 litrov
Príkon: 1000 W
CE Certifikát
Nastaviteľný termostat (0 °C - 85 °C)
Robustné plastové telo
Široké protišmykové nožičky
Odkvapkávač s indikátorom naplnenia
Neustále miešanie pre jemnú konzistenciu výsledného nápoja
Podobné inzeráty
Výrobník ľadu Aristarco Taliansko
Ak hľadáte kvalitný výrobník ľadu, tak tento model je presne to, čo potrebujete. Napriek svojmu výkonu, ktorý je 50 kg za deň, má kompaktné rozmery. Hmotnosť kocky je 18 g. Má vzduchový chladiaci systém A. Výkon zariadenia je 0,8kW, sieť 220V. Stane sa neoddeliteľnou súčasťou Vašej kuchyne a umožní Vám vyrábať ľad bez zbytočnej námahy.
Výrobník ľadu Aristarco 20kg za 24h - 800EUR, 25kg za 24h - 900EUR, 30kg za 24h - 1100EUR
Výrobník lad.drte,granita
Predam nepouzity výrobník ľadovej triešte 3x 10L valce.Vyrobnik - granitor je zariadenie na výrobu sherbetov, granitov a ostatných obľúbených ľadových nápojov. Pre svoje malé rozmery môže byť použitý v letných stánkoch, na recepciách, banketoch a pod. Každá nádoba je vybavená samostatným mraziacim systémom so špirálou. Výpustný ventil s ľahkým čistením. Objem nádoby je 3x12 litrov.
Nezávislé ovládanie jednotlivých nádob.
Chladený vzduchom.Vodorovný mraziaci valec s miešadlom.Osvetlenie nádob LED.Pákový dávkovač.Nepouzity,/nema original karton/
Plati do zmazania
Predam vibračný stôl Vibrolan Bullet určený na vibračné spracovanie plastových, silikónových alebo polykarbonátových foriem za účelom odstránenia vzduchových bublín z čokolády. Nevyhnutný pri výrobe tabuľkovej čokolády, tvarovanej čokolády so zložitou konfiguráciou.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Navrhnuté na prácu s: plastovými, silikónovými, polykarbonátovými formami
Napájanie, [V] / [Hz]: 220 / 50
Spotreba energie, nie viac, [kW]: 0,2
Celkové rozmery zariadenia, DxŠxV [mm]: 350×310×200
Hmotnosť [kg]: 5,8
Predam profi vaňu na topenie čokolády 4 L.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Pevádzkový objem čokolády: 4l.
Napájanie, [V] / [Hz]: 220 / 50
Spotreba energie, nie viac, [kW]: 0,2
Typ ohrievača: odporový tenký film s nízkou zotrvačnosťou
Prevádzková teplota, max, [°C]: 50
Presnosť merania teploty, [°C]: 0,1
Núdzový termostat: mechanický (zaručené vypnutie)
Teplotný alarm termostat, [°C]: 65
Časovač zapnutia: Áno
Časovač vypnutia: Áno
Celkové rozmery zariadenia, DxŠxV [mm]: 425×185×120
Hmotnosť [kg]: 3,6
Stroj na prípravu Čokokebabu je v podstate chladiaca vitrína, ktorá svojim vzhľadom a spôsobom prípravy pripomína klasický mäsový kebab. Táto vitrína udržiava správnu teplotu originálneho čokoládového valca (Cremino). Na rozdiel od klasického mäsového kebabu sa tu nevyžaduje vysoká teplota, ale naopak nižšia - čokoládový valec sa chladí tak, aby nebol ani príliš mäkký, aby netiekol a tiež aby nebol ani príliš stuhnutý. Musí byť tak, akurát. Čokoládový valec sa v tejto vitrínke otáča a postupne orezuje špeciálnym nožom. Tento orezaný, čokoládový material (čokoládové hobliny, kudrlinky a vločky) sa potom vložia do špecialnej, originálnej "palacinky" Choco Pity a dochutia sa podľa vlastnej fantázie cukrára. Napr. Doplní sa to všetko ešte šľahačkou, zmrzlinou, pudingom, ovocím, kávou, kokosom, ..... Náplň môže byť ozdobená aj lupienkami z mandlí, posekanými orieškami, hrozienkami, alebo je jednoducho posypaná práškovým cukrom.
Ako sa pripravuje?
Veľmi jednoducho.. do 40 sekúnd je na svete voňavá lahodná Chocopita, pripravená na spojenie lahodných chutí.. Recept je výsledkom výskumu spoločnosti Techfood a ich viac, ako dvadsaťročých skúsenosti.
ChocoPita sa vyrába - pečie na dvojitej teflónovej varnej platni s priemerom 30 cm. Vonia krásne po citrónoch a vanilke, jej unikátna receptúra je vytvorená priamo k dokonalému zladeniu chutí s čokoládou Cremino.
ChocoPita nie je umelo dofarbovaná a neobsahuje konzervačné látky, má krásne žltú farbu vďaka korenia kurkuma. Tá je pripravená na okamžité použitie a to bez akéhokoľvek tuku. Chocopita je ľahká, jemná a výnimočne chutná. Čokoláda, ktorá sa do nej vkladá - Cremino je tradičná talianska čokoláda, ktorá sa skladá z dvoch variantov: lieskovo-orieškovej čokolády a bielej čokolády s pridanými lieskovými orieškami. Orechy pridané do čokolády sú z vyhlásenej oblasti Piemonte "PGI". Piemonte je oblasť v Taliansku, z ktorej lieskové orechy sú odborníkmi považované za najlepšie na svete. Kakao použité na čokoládu je tiež starostlivo vyberané - pochádza zo Strednej Ameriky z najlepšáích odrôd kakaovníka. Čokoláda je ručne vyrobená prísne daným postupom, preto je omnoho kvalitnejšia než akýkoľvek iný čokoládový výrobok vyrábaný priemyselne. V regióne Piemonte obdržal tento produkt ocenenie eco-PAT (typicky remeselnícky produkt).
Viac info po telefóne.