bazár, predaj, inzercia, predám

Coldplay Budapest VIP Early Entry tickets

Kategória: Hudba, Koncerty

Predam listky na koncert Coldplay v Budapesti 16.6.2024.

Early Entry Tickets - vstup na stadion skor ako vsetci ostatni, takze mate zarucene miesto v prvych radach.

Mam 4 listky - kus 600euro

Doklad o kupe samozrejmost.

Osobny odber Bratislava
Coldplay Budapest VIP Early Entry tickets
Podobné inzeráty
Fred again best tickets for sale
!The offer is valid until deleted! For sale: 2x tickets to Fred again 15.9.2023 to Amsterdam Tickets are sector 202 The price : €199/pc (2 tickets available) - I can send tickets via ticketmaster transfer I have more than 250+ successful deals with shoes and I can prove a legit check on my person. Feel free to contact me if you have any questions/interest. Tel. number = +42 Instagram = @resellm_sk (concert,weeknd,amsterdam,fredagain,tickets,tickets,skoda,iphone,holland,rave,techno,house,dj,party,fred again,fredagain amsterdam,tickets to fred again,skillex)
The Weeknd Praha VIP Early Entry Listky
Predam VIP Premium Early Entry lístky na státie SEKTOR A VĽAVO na koncert The Weeknd: After Hours til Dawn Tour Vstupenka VIP EARLY ENTRY na státie A obsahuje: - Prednostný vstup do priestoru státia A pred ostatnými návštevníkmi - Prednostný prístup k pódiu - Upomienkový VIP laminát so šnúrkou - The Weeknd darček z limitovanej edície, exkluzívne pre VIP - VIP registrácia a prítomnosť koordinátora Cena 275 listok. Predam iba spolu za 550 eur. Lístky boli kúpené cez Ticketmaster v elektornickej podobe, čize lístky Vám môžem preniesť cez Ticketmaster transfer funkciu. Pripadne vybavime vsetko aj osobne v Galante.
The Weeknd, Praha
Predám 2 VIP vstupenky na koncert The Weeknda do Prahy  The Weeknd: After Hours til Dawn Tour 06. 08. 2023 Letiště Praha Letňany  Zóna / Sekce / Typ ceny / STÁNÍ B / VIP Pitch Early Entry  Zóna / Sekce / Typ ceny / STÁNÍ B / VIP Pitch Early Entry
Vstupenky Coldplay Budapest 18.06.2024 Music of the spheres
Mám na predaj 4 vstupenky na koncert Coldplay Budapest 18.06.2024 - Státie, sektor B. Cena 1 lístka je 200,- EUR.
Predam jeden listok na Depeche FOS early entry
Predam jeden listok na DM FOS early entry za povodnu cenu. Odovzdanie v BA.
Coldplay Budapešt 16.06.2024
Mám na predaj 6 lístkov na koncert Coldplay v Budapešti, ktorý sa koná 16.06.2024. Lístky sú na statie do sektoru PL4 B Lístky sú kupované cez oficiálneho predajcu (mám doklad o kúpe, ktorý viem tiež preposlať spolu s lístkami). Lístky mám v digitálnej podobe v pdf, kde sa nachádzaju QR CODEs, ktorými je potrebné sa preukazať pri vstupe. Lístky môžete mať v telefóne alebo si ich vytlačiť. Mám referencie od spokojných klientov s ktorými som už obchodoval. Cena za 1ks je 265eur/6379czk Pre viac info ma neváhajte kontaktovať cez emailovu adresu alebo SMS.