bazár, predaj, inzercia, predám

Colnago

Kategória: Cestné bicykle

Predam vzácny zachovalý oceľový rám Colnago Master Olympic, velkosť cca 53
Colnago
Podobné inzeráty
Colnago master decor
Predám Colnago master decor.Veĺkosť 55cm od stredu po stred.Vhodný pre postavu s výškou od 170 do vo výbornom stave.Súčiastky campagnolo veloce.Kolesá :vzacné náboje c-record,ráfiky málo používané značky mavic super,nové plášte Vittoria.Mechanizmus:8 rýchlostné presné riadenie,pastorek campagnolo extra,pácky takmer nové,nová retiaz.nova omotavka s novým ukončením colnago,nový gravirovaný predstavec,gravirované pedále s podpisom ernesto colnago.Rám:nie žiadné poškodenie ani škrabutie,chromovanie ako nové.Predávam celú zbierku bicyklov a zbierku kolies campagnolo super record s vysokými nábojmi.
Colnago V3Rs Disc, Sram Force 2x12 Etap AXS
Pozdravujem :) Predám cestný bicykel prémiovej Talianskej značky Colnago. Jedná sa model V3Rs Disc v ľadovo-bielej farbe s detailmi s mysticky tónovanou modrou farbou. • Rám je veľkosť L, UCI licencia, doklad o kúpe. Podpis Ernesta Colnaga na vrchnej trubke. • Osadený na elektronickej sade od Sramu, Sram Force Etap AXS 2x12 rýchlostí, karbónové kluky • Karbónové kolesá Novatec® Special Edition for DXC sú osadené na pláštoch Continental UltraSport 28mm, duše ContiRace • Karbónová sedlovka Colnago • Karbónový integrovaný kokpit Deda Alanera • Sedlo Prologo Scratch M5, PAS systém, karbónové telo aj lyžiny, umožňuje prirodzenú rotáciu panvy, poťah z atívnej 5-zónovej pamäťovej peny V cene je nabíjačka na sadu, pedále vrátane kufrov a dva košíky na fľašu . Bicykel je v skvelom stave, dve estetické chybičky v laku sú na poslednej fotke :)
Colnago
Predám veľmi vzácny oceľový rám Colnago Master Olympic, veľkosť 51, prípadne možnosť predať so sadou campagnolo 9s. Viac info mailom alebo telefonicky.
Colnago C59 ITALIA
Predám závodný bicykel Colnago C59 ITALIA. Rám je navrhnutý, vyrobený a lakovaný v Taliansku (HAND MADE IN ITALY) Špeciálnu farbu na tento model rámu dodala firma Maserati - odtieň Maserati blue. Vel. 54s (zodpovedá velkosti L - presná geometria je v prílohe) Sada: Campagnolo Super Record EPS 11speed (batéria v ráme) Kolesá (dve verzie): 1) Campagnolo SCIROCCO (35mm) alebo 2) Campagnolo BORA (50mm) Ku bicyklu je aj nabíjačka Bicykel je v špičkovom stave, bol pravidelne servisovaný a udržiavaný. Doklad o kúpe. Možnosť predaja bicykla bez kolies. Cena dohodou.
Colnago shimano 105 veľ.58cm
Predam tento zachovaly cestný bicykel. Velkost 58cm na vysku cca.182-195cm. Vybava Colnago a shimano 105-vid foto. Bez investície. Viac info po tel.
Na predaj Colnago
Predám tento cestný bicykel značky Colnago. V prípade záujmu volajte, píšte.