bazár, predaj, inzercia, predám

contour trio

Kategória: Zdravie a krása

nove nepouzivane contour trio. na dobierku neposielam. cena vratane obycajnej posty.
contour trio
Podobné inzeráty
La Girl Pro Contour Powder púdrové kontúrovacie paletky
Predám nové, ešte zabalené La Girl Pro Contour Powder púdrové kontúrovacie paletky. Bežná cena 6,96€/ks, predám za 3€/ks. Paletka na kontúrovanie od americkej značky L.A. Girl, ktorú si určite zamilujete! Hladká púdrová konzistencia, s ktorou sa výborne pracuje a ľahko splynie s pokožkou, pre vytvorenie dokonalých kontúr tváre. Sada má práškovú konzistenciu a obsahuje dva odtiene – tmavší odtieň na kontúrovanie a svetlejší odtieň na rozjasnenie. +poštovné Osobný odber v Trenčíne alebo po prevode peňazí zašlem poštou.
Collistar Eye Contour Hyalronic Acid + Peptide 15m
očné sérum od talianskej znacky Collistar Pure Actives Eye Contour Hyaluronic Acid + Peptides. Nové, neotvárané, s krabičkou vid foto. Bežná cena 31€/15ml Očné sérum s kyselinou hyalurónovou a peptidmi. Elixír pre dokonalé kontúry očí s kyselinou hyalurónovou a peptidmi predstavuje inovatívnu liečbu pre tmavé kruhy pod očami, vrásky, relaxáciu očných viečok. Vzácne molekuly mladosti, ktoré vedci Collistar izolovali do formy čistých koncentrátov inšpirovaných estetickou medicínou, sú späť a spájajú najpotrebnejšie vitálne látky pre krásu očného okolia. Prosím, kontaktuje ma len mailom, dakujem za pochopenie :-)
Glukomer Bayer CONTOUR
Zdravotnícka pomôcka Glukomer Bayer Contour na monitorovanie hladiny glukózy v krvi je určený na samovyšetrenie pacientov s cukrovkou. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Galvanic Body Trio
Predám párkrát použitý galvanik body trio ,s otvorenými krémami +sprej . Dohoda možná
❤️GALVANIC BODY TRIO❤️
Galvanic body trio!!!! galvanicka zehlicka na telo aj s gelom Shaping gel aj so spevnovacim mlieckom Dermatic Effect v sete. Vsetko nove. Zaruka. Faktura. Pre viac info piste mail. Poslem aj realne vysledky. RIEŠI: Strie Celulitida Krcove zily Poprskne zilky Spevnenie a tvarovanie Podpora lymfy Opuchy S tymto vsetkym ti pomoze v pohodli, pekne doma Výborná technológia na domáce ošetrovanie a starostlivosť podobne ako LUMISPA či Boost.
Predám nepouzity difuzer Petal 2.0 a trio olejov 3x5ml
Trio olejov 3x5ml (citrón, levandula, mata) doterra Petal Diffuser je malý, moderný, ľahko použiteľný difuzér, ktorý poskytuje aromatický zážitok s esenciálnymi olejmi. Tento kvalitný difuzér uvoľňuje terapeutické účinky esenciálnych olejov dōTERRA® do vzduchu nesmierne rýchlo a bez zbytočného hluku a môže byť zapnutý po dobu 2 až 6 hodín v nepretržitej prevádzke alebo 12-hodín v prerušovanej prevádzke vrátane možnosti zapnúť alebo vypnúť jemné biele nočné svetlo. Veľmi jemnou hmlou dokáže pokryť až 30 m2 priestoru. Je krásnym dekoratívnym doplnkom v každom dome či kancelárii. Rozptyľuje ultra jemnú paru vody a esenciálnych olejov CPTG®. Ľahko sa otvára, a tak sa dá ľahko naplniť aj vyčistiť. Petal Diffuser je založený na najnovšej technológii, má exkluzívny dizajn a ultra jemné rozptyľovanie, ktoré prináša v spojení s CPTG® doTerra éterickými olejmi zdravie a vitalitu. Výhody: Elegantný vzhľad Para rýchlo zaplní miestnosť esenciálnymi olejmi Jemná para, ktorá pokrýva až 30 m2 priestoru Časový spínač na 2, 6 a 12 hodín LED svetlo (biele, nočné, voliteľné) Nový model pozostávajúci z 2 častí sa jednoducho napĺňa a čistí Je vkusným dekoratívnym doplnkom vašej domácnosti