bazár, predaj, inzercia, predám

Cratoni Maxter Pro S-M (51-56 cm) Detská prilba

Kategória: Bicykle

Predám detsku cyklistickú prilbu Cratoni Maxter Pro S-M (51-56 cm). Osobný odber Svatý Jur
Cratoni Maxter Pro S-M (51-56 cm) Detská prilba
Podobné inzeráty
Detska prilba Cratoni Maxster
Predam detsku prilbu zn, Cratoni, nepadnuta, vo vybornom stave. Vzadu blikacka. velkost XS/S (46-51cm) Dětská cyklistická helma Cratoni Maxster s prodlouženou zadní částí perfektně chrání celou hlavu i zátylek. RLS upínací mechanismus se snadno ovládá a poskytuje optimální nastavení velikosti. Pro lepší viditelnost za každého počasí je do zadního upínacího systému integrována zadní blikačka. Nechybí ani bezpečnostní reflexní prvky a 14 větracích otvorů pro dokonalou ventilaci vzduchu.
Motorcoss/ MTB prilba cratoni
Super prilba na motocross alebo na horský bicykel alebo len na bežné nosenie na bycikloch. Predávam túto prilbu cratoni, nová bez vysački. Veľkosť L-XL 58-61 cm.
Cyklisticka prilba svietiaca CRATONI vel. XS-S 46cm-51cm
Krasna dievcenska svietiaca prilba, prepinanie svetielok, top stav, plne funkcna.
Detska prilba Cratoni C-Maniac
Predam rok nosenu prilbu s odnimatelnym chranicom tvare. Rozmer S/M - 52-56cm. Idealna pre 6+ rocne dieta. Pouzivana bola minimalne a je v 100% stave.
detska prilba na bicyklovanie
Predam cyklo prilbu CRATONI. kvalitne prevedenie. bez škrabancov. vhodna pre deti cca 2,5 - 4 roky. velkost nastavitelna 46-51 cm. vaha je len 195g. integrovane zadne cervene svetlo s 3 modmi blikaciek alebo trvaleho svetla.
Nova prilba Micro Led velkost M
Moderná a dizajnová prilba Micro M je určená pre deti s obvodom hlavy 52-56cm. Pre dokonalé odvetrávanie hlavy má prilba 11 vetracích otvorov a vďaka extra polstrovaniu vo vnútornej časti je prilba komfortnejšia a bezpečnejšia. Veľkosť prilby je možné regulovať tzv. zoom systémom (otočné koliesko na zadnej strane), ktorého ovládanie je veľmi jednoduché. Prilba je veľmi ľahká, pohodlná a hlavne bezpečná. Led svetielko na prilbe Nova super ako darcek