bazár, predaj, inzercia, predám

Cressida Cowel- Štikút Strašný Šťúkovec III:

Kategória: Detská literatúra

Predám takmer kompletnú (chýbajú časti 8, 11 a 12) sériu kníh pre deti- C. Cowel: 1. Ako si vycvičiť draka, 2.Ako sa stať pirátom, 3. Učíme sa dračtinu, 4. Ako oklamať dračiu kliatbu, 5. Ako zmeniť dračí osud, 6. Hrdinov sprievodca smrtiacimi drakmi, 7. Ako prežiť dračí útok, 9. Ako ukradnúť dračí meč, 10. Ako a zmocniť dračieho drahokamu.
V knihách sa nachádzajú ilustrácie.
Knihy v tvrdej väzbe, bez poškodenia, ako nové, čítané raz.
Cena za kus. Pri odbere celej série (alebo viacerých kníh z mojich inzerátov), dohoda na cene možná.
Pozri aj moje ďalšie inzeráty, knižiek pre deti a mládež je tu viac.
Cressida Cowel-  Štikút Strašný Šťúkovec III:
Podobné inzeráty
Ako vycvičiť draka
Štikút strašný Šťukovec III Cena je za kus, pri odbere všetkých je cena 50e Osobný odber je možný na Dlhých Dieloch, alebo môžem poslať poštou alebo cez packetu.
Dobrodružstvá dvojičiek
Autorka Cressida Cowell Predám knižky o série Happy Meal Readers. Cena za oba diely: Dobrodružstvá dvojičiek stromčekových v divočine - Dvojičky idú po stopách tigra Dvojčatá Kučerové a ich dobrodružstvá - Ako dvojčatá mali piknik so spinosaurom.
predám knihy
Ponúkam na predaj tieto knihy: Anna Calasis: Najkrajšie rozprávky na svete 16€ Kreslím si pastelkami 3€ Chcem vedieť prečo 10€ Dávne civilizácie 4,99€ (mierne poškodená) Cressida Cowell: Ako sa stať pirátom 5€ Patrick Ness: Niečo viac 6,99€ Petra Nagyová - Džerengová: Klára a Tity (Nová kniha) 7,99€ Michelle Paverová: Kronika dávneho dávnoveku: Brat vlk (Nová kniha) 5,23€ Clive Gifford: Olympijské hry 5,99€ Ondřej Sekora: Pošta v Zoo (1977) 4,99€ Kay Sarah: Rok zábavy so Sárou 6,99€ Gunnar Olof Hyltén-Cavallius, George Stephens Švédske rozprávky 6,99€ Mapový lexikón obcí ČSSR (1968) 7,99€ Milan Paprčka a kolektív: Žilina z neba 9,99€- (Nová kniha) Tomislav Senćanski: Malý vedec 3 4€ Winx 3€ 101 otázok a odpovedí pre deti-Dejiny 2,99€ Jindřiška Gurková: Máš Filipa 5€ Mária Horecká: Čítanie pre dyslektikov 4,99€ Jiřina Bednárová: Počítanie soba Boba 1- 5€ Jiřina Bednárová: Počítanie soba Boba 2- 5€ Jiřina Bednárová: Počítanie soba Boba 3- 5€ Věra Ovečková: Grafomotorická cvičení 5€ Eva Obůrková: Kam zmizol Pišta? Na mliečnu dráhu 5€ K cene knih prirátam poštovné
Sisi, Mýty a legendy – Vlky, draky, bájne zvieratá, Obrázky
Marieluise von Ingenheim: Sisi II, III, V, VI, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV: II. diel – Mladá cisárovná, III. diel – Srdce a koruna, V. diel – Na zámku snov, VI. diel – Valčík v Schönbrunne, VIII. diel – Koruna a rebeli, IX. diel – A láska žije večne, X. diel – Čardáš a cigánske husle, XI. diel – A zostali len spomienky, XII. diel – Láska v trojštvrťovom takte, XIII. diel – Deti koruny, XIV. diel – Posledná láska v Schönbrunne pekný stav, Cena 7 € / kus ... Obrázky domácich miláčikov, počet strán cca 125, veľmi pekný stav – 14 € ... 15 Ríše a kolónie, edícia Ilustrované dejiny sveta – Geminy, veľký formát, pekný stav, Cena 8 € ... Július Satinský: Rozprávky uja Klobásu, Rok vydania 1996. Prvé vydanie. Bežne opotrebovaná na svoj vek, má starý fľak vo vnútri . Cena 15 €, ... Stvorenie sveta od autora Claude-Catherine Ragache. Edícia MÝTY A LEGENDY. Vydavateľstvo GEMINI, Pekný stav. V knihe nájdete množstvo ilustrácií a fotiek. Počuli ste už o Ľadovom obrovi Ymí alebo Noemovej arche? Mýty a legendy o: Orlica a jej zlaté vajíčka; Ena a tajuplný ostrov; Ji a tesať sĺnk; Hviezdy z piateho sveta; Žienka z neba; Štyri stvorenia človeka; Tanec boha Kata; Zvieratá a stvorenie sveta… Cena 20 € ... Mýty a legendy – Vlky, draky, bájne zvieratá od autora Claude-Catherine Ragache. Edícia MÝTY A LEGENDY. Vydavateľstvo GEMINI, veľký formát, V knihe nájdete množstvo ilustrácií a fotiek. Dozviete sa tu o: Stvorenie vlka, Znamenie vlka, Apollónova voľba, Vlk Fenrir, Vlk z Gubbia. Draky – Siegfried: Puknutý meč, Tristan a Izolda: Dračí jazyk; Kleostratovo brnenie. Bájne zvieratá – Dúhový had, Whowie, Modré levy, Pégasos a Chiméra, Zlatý baran, Netvor Ro… pekný stav, Cena 15 € ... Mýty a legendy: Indiáni – 20 €, Rytieri – 20 €, ... Autá, vlaky, lode a lietadlá. Obrazová encyklopédia dopravných prostriedkov. veľký formát, počet strán cca 256. Kniha je v peknom stave Cena 12 € + poštovné, môžete si prevziať osobne v Bratislave –časť Nivy. Pozrite si aj moje ďalšie knihy.
Kráľovná Jahôdka, Estónske rozprávky, 1.vydanie 1987
Predám knihu - Kráľovná Jahôdka. Veľká kniha estónskych rozprávok s prekrásnymi ilustráciami. Knižka obsahuje estónske rozprávky, napísané estónskym spisovateľom Friedrich Reinhold Kreutzwald, ktorý je považovaný za otca národnej literatúry. Jeho diela boli prvé v Estónsku, ktoré sa prekladali do cudzích jazykov. Kreutzwald začal rozprávky zbierať a zaznamenávať v 40. rokoch 19. storočia. V knihe nájdete najmä tie, ktoré uchovávajú príznačné znaky života na morskom pobreží a početných ostrovoch, čaro morských diaľav, svet, ktorý oživujú zlomyseľní škriatkovia, lesní duchovia, mužíčkovia spod zeme, ale aj ďalšie neopakovateľné postavy ako napr. chamtivý pastor, hromovládca Pikne, jeho protivník pekelník Vanatühi alebo mudrc z Fínska. Autor: Friedrich Reinhold Kreutzwald ilustrácie: Katarína Ševellová - Šuteková Vydavateľ: Východoslovenské vydavateľstvo 1. vydanie 1987 Veľký rozmer ako A4, tvrdá, kvalitná hrubá väzba, 126 strán , slovensky Inzerát platí do zmazania. 0940-339-615-BA III Odber v BA III - Rača.
Milan Ferko - Pirátski králi a kráľovskí piráti (1968) 1.vyd
Predám knihu: Pirátski králi a kráľovskí piráti autor: Milan Ferko kompl.dielo - šesť súborových celkov - všetky príbehy , kniha obsahuje aj 20 strán vysvetlujúcich podrobnosti k jednotlivým hist.príbehom Knihu vydali MLADé LETá v roku 1968, v knihe sú nádherné ilustrácie prvé vydanie, tvrdá plátená väzba s farebným prebalom rok vydania: 1968, 6000 výtlačkov celkom slovensky, kniha je vo veľmi dobrom stave, prebal je v dobrom stave. Ilustrátor: akademický maliar Osvald Klapper 1930-2010 Kniha je s venovaním. Inzerát platí do zmazania. 0940-339-615-BA III Odber v BA III - Rača.