bazár, predaj, inzercia, predám

Crosley Voyager Floral Gramofón

Kategória: Ostatné

Predám málo používaný gramofón z dôvodu kúpy iného modelu. Pôvodná cena 99€, predám za 40€ alebo dohodou.
Crosley Voyager Floral Gramofón
Podobné inzeráty
Gramofón na kľuku Sound Master GH528
Gramofón na kľuku v retro prevedení je krásny netradičný darček, ktorý poteší! Gramofón je s klasickým naťahovacím mechanizmom na kľuku určený pre šelakové platne rýchlosť 78 otáčok. ( Nie na Vinylové platne!!!). Doprava zadarmo! Info o gramofone nájdete tu:
Ručne rytá lebka vodného byvola motív Floral 84cm
Skull Art Veľká lebka pravá ručne vyrezávaná lebka vodného byvola - do lebky je vyrezaný Motiv Floral - Kosť, Bubalus Bubalis Ručne rytá veľká lebka vodného byvola, vyrytá remeselníkmi, ktorí odovzdávali staré umenie rytiny z otca na syna. Lebka bola úplne vyrezaná ručne s veľkou starostlivosťou. Je to netradičný, dekoratívny kúsok. Do lebky je vyrytý krásny motív Boho. - Rohy sa na účely prepravy oddelia a dajú sa ľahko znova pripojiť. - K lebke je tiež pripevnená šnúrka, aby sa dala pripevniť na stenu. - Rohy sú vždy zabalené na dne škatule, pod lebkou. Pred likvidáciou obalu sa uistite, že ste odstránili rohy. - Keďže ide o prirodzenú lebku, môže mať prirodzené minimálne praskliny, štrbiny alebo chýbajúce zuby. Toto je normálne. Pozrite si obrázky. - Lebka je čistená profesionálne, no občas sa na zuboch predsa len vyskytne drobné zafarbenie. Je to prirodzené a normálne a nemôžeme s tým veľa urobiť. Pozrite si obrázky. Približné rozmery: Dĺžka: 84 cm Šírka: 70 cm Skull Art - Autentická ručne vyrezávaná lebka vodného byvola - Mandala s Boho motívom KRAJINY PÔVODU: Indonézia doručenie na adresu kurier alebo po platbe vopred na účet doprava v cene. Osobný odber mozný v Čadci volať pondelok - piatok: 9:00-18:00 , aj sms mail: nonstop
Predám Lenco TCD-974 gramofón/mp3/CD/karta/rádio
Audio systém v elegantnej drevenej skrini, ktory kombinuje Klasický gramofón s FM / AM rádiom, CD/MP3 prehrávacom, cítackou SD kariet USB slotom. Prístroj UMI prepísat vinylové platne robit formáte MP3 A na Ako na SD kartu TAK na USB. JE mozno prepisovat aj CD robit formátu MP3. Ma vstavané stereo reproduktory s Zosilnovac, ktory dostatocne ozvucí Klasický izbu velkost. Technické údaje: Rádio: FM / AM Analógové Prehráva: CD/MP3/USB/SD/MMC Gramofón - rýchlosti: 33, 45 78 RPM Delenie skladieb pri kódovaní-u do MP3: Áno Výkon zosilnovaca: stereo 2x 3 W (RMS)
Gramofón
Predám Gramofon starý 50 rokov Značky Toshiba Iba osobný odber Gramofon predávam aj s jednou Bedňou
HONEYWELL MS9520 Voyager,USB, stojan, čierny MK9520-37A38
Ponúkam na predaj snímač čiarových kodov. Ako nový plne funkčný aj so stojanom. Pôvodná cena 130 €. Možnosť osobného odberu alebo poslania. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Snímač čiarových kódov Metrologic / Honeywell MS9520 Voyager s modernou formou, hands-free stojanom a výborným snímacím systémom je najlepšou voľbou na trhu automatických snímačov. Zásluhou snímacej rýchlosti 72 scan/sec a s max. 20 cm-ovov snímacou vzdialenosťou je veľmi populárny v lekárstve, v predaji, v kancelárskom a aj v ľahších priemyselných postrediach + 1,5m USB kábel
Predám hvezdársky ďalekohľad BUSHNELL Voyager
Predám starší málo používaný hvezdársky ďalekohľad Bushnell Voyager, typ 470x60 Zoom refractor telescope, model 78-9470. Objektív zoom 50 - 150x, držiak na šošovky Barlow, šošovky Barlow F 8mm a 15mm. Cena je bez dopravy.