bazár, predaj, inzercia, predám

ČSR a Rakusko - Uhorské poľné fľaše kúpim.

Kategória: Starožitnosti

ČSR a Rakusko - Uhorské poľné fľaše.
ČSR a Rakusko - Uhorské poľné fľaše kúpim.
Podobné inzeráty
Predám dekoratívne poľné delo / kanón
Predám dekoratívne poľné delo ktoré má približne 20 rokov. Stav ako nové viď foto. Cena 40€ plus menšia dohoda.
Zbierka strieborných pier a ceruziek, penteliek
Ponúkam zbierku strieborných pier a ceruziek. Všetko puncovane. Krajne pero ma zlatý ripet. Jedno je nekompletné, pera v rôznych stavoch, väčšinou funkčné. Vymením za zaujímavý predmet s ČSR puncovanim, nie pribory. Pripadne za barokové gravírovane, alebo maľované fľaše, ako na posledných fotkách, o iné fľaše nemám zaujem.
Flase dizajnove na sirupy
Flase z roku 1950, nadherne dizajnove flase 2,5dcl na sirupy. Uzatvaranie na korkovu zatku. Ponuka 150ks.
Starožitné púdre,fľaše...
Foto 1-2:Škatuľky od púdrov,zač.20 storočia.Jedna dokonca obsahuje i pôvodný púder...cena je 8Euro za škatuľku s púdrom/modrá/.Ostatné sú predané Foto 3:Lekárnické fľaše so sklenenými vrchnákmi,starožitné.Ide o fľaše pôvodne určené na uskladňovanie rôznych liečiv vo forme práškovej-a napr.v domácnosti čajov sypaných, a pod.Dekoratívne sa hodia do interiéru kuchyne,či haly...sú v 100% stave.Ceny sú: vyššia 10Euro,nižšia 8Euro. Foto 4-5:Carl-Zeis šošovka v originál puzdre 5Euro. Záujemcov poprosíme o správu cez inzerát, nie sms,či telefonát...
Predám smaltované tabuľky 1.ČSR ,SŠ.
Predám smaltove tabuľky 1.ČSR,SŠ. Najvyssej ponuke..Na mail ani neadekvátne ponuky nereagujem.
Bronzový tanier 1. ČSR
Ponúkam na výmenu signovany bronzový tanier s motívom štátneho znaku 1.ČSR. Autorom je Franta Anýž, známy sochár, rezbár a medailér žijúci v rokoch 1876 až 1934. Tanier ma priemer 29 cm a váhu 2 kg. Ma otočné uško na zavesenie. Krásny kúsok histórie. Vymením za historickú cechovú, alebo svadobnú sklenenú fľašu, pozri posledné foto. O inakšie nemám záujem.