bazár, predaj, inzercia, predám

Cumle nové + cumel na kŕmenie

Kategória: Kojenecké potreby

Predám nové cumle, spolu 5 ks, značky avent, sauvinex a babylove, 4 krát silikon,
1 krát latex-kaučuk.
Predám nový cumel na kŕmenie značky babylove, modrý. Cena spolu 9 eur.
Cumle nové + cumel na kŕmenie
Podobné inzeráty
Detské veci
Darujem viacero vecí, všetky používané a sterilizované po každom použití: 1) Fľašky tommee tippee 2ks, 260ml - zažltnuté cumlíky, jeden trocha poškodený (viď foto) 2) Philips Avent chrániče prsných bradaviek, veľkosť M, 3 páry aj s obalmi - už nelepia 3) DM cumeľ na kŕmenie s náhradným cumľom - málo používaný, cumle trocha zažltnuté 4) NUK retiazky na cumlíky 2ks (biela a zelená) - plne funkčné 5) Philips Avent cumle do 6 mesiacov - spolu so sterilizačným obalom aj krytom, trocha zažltnuté 6) Philips Avent cumle od 6 do 18 mesiacov - spolu si sterilizačným obalom, trocha zažltnuté 7) Wild Heart cumeľ do 6 mesiacov - minimálne používaný, trocha zažltnutý, spolu s obalom 8) Cumeľ s tučniakom do 6 mesiacov - minimálne používaný, trocha zažltnutý, spolu s obalom 9) Philips Avent Natural náhradné cumle 2ks - veľkosť 3 - trocha zažltnuté 10) Philips Avent Natural náhradné cumle 2ks - veľkosť Y (na kašu), iba vyskúšané, trocha zažltnuté Možný osobný odber Bratislava - Devínska Nová Ves.
Detský silikónový cumeľ na kŕmenie tuhou stravou
Predám detský silikónový cumeľ na kŕmenie tuhou stravou 4M+, iba vyskúšaný, vyvarený. - Pre bezpečné a jednoduché kŕmenie dieťaťa. - 100% silikónový cumeľ. - Malé dierky prepúšťajú len také množstvo stravy, ktoré je dieťa schopné bezpečne konzumovať samé. Cena: 5€ Pozrite si aj moje ostatné inzeráty:)
TOP INGENUITY JEDALENSKA STOLICKA
Ponúkam na predaj jedinečnú jedálenskú stoličku značka INGENUITY. Nemá žiadne známky používania - ako nová. PC 150€. Deti rýchlo rastú a táto prestaviteľná stolička na kŕmenie rastie s nimi.Stolička na kŕmenie Ingenuity SmartServe 4v1 ponúka krásny dizajn a inteligentné funkcie, ktoré rodičia potrebujú, aby držali krok s rýchlo sa rozvíjajúcimi deťmi. Táto stolička na kŕmenie má 4 spôsoby, ako rásť spolu s vaším dieťaťom a rodinou. Vyberte si stoličku na kŕmenie, podsedák, stoličkou pre dieťa alebo ju použite na posadenie dvoch detí naraz! Vlastnosti Materiál stoličky na kŕmenie plast Pre deti, ktoré už pevne sedia Chrbtová opierka stoličky na kŕmenie sa dá polohovať Odnímateľná tácka a madlo Nastavitelná vzdialenosť tácky S dvojitou táckou Pohyb je zabezpečený pomocou koliesok Materiál poťahu: polyester Vybavenie: 5 bodový bezpečnostný pás Maximálne zaťaženie (kg): 22,6 Rozmer DxŠxV (cm): 79x61x113 Ako stolička na kŕmenie sa môže používať do 3 rokov alebo do maximálnej hmotnosti 15kg Čistenie poťahu: možnosť prania v práčke
Fľaše + cumle Tommee Tippee
Fľaše boli iba ako rezervné u babky - 2ks fľaša - modrá použitá 3x, biela 2x 4ks úplne nové cumle na tieto fľaše (2 kusy majú inú farbu ale takéto už prišli keď som ich objednávala, nie sú používané) +GRÁTIS fľaša canpol babies z ktorej malý cucol až 2x lebo sa mu nepáčil cumeľ.
Kuniboo cumle
Nové cumle Cuniboo v balení je 2x cumel veľkosti M
predám AVENT sterilizátor + odsávačku
predám Philips AVENT kojeneckú sadu. iba všetko spolu: * sterilizátor do mikrovlnky * ručnú odsávačku mlieka * VIA poháriky, vrchnáky, redukcie na cumel / odsávačku mlieka * objímka na cumel s vrchnákom + 2 cumle sada je používaná, zachovalá a plne funkčná (niektoré poháriky zafarbila mrkva z príkrmov) k tomu ZADARMO odsávačku hlienov s redukciou na vysávač a sadu vreciek na odsaté mlieko do mrazničky cena je bez poštovného (5 €)