bazár, predaj, inzercia, predám

cyklisticka bunda Ekoi

Kategória: Ostatná cyklistika

Predam novu cyklisticku termo bundu EKOI damsku. Nesadla velkost. Komplet s visackami v povodnom obale. Bunda je hrejiva, aktualna velkost je S.

Inzerat je platny do zmazania, na SMS nereagujem. Osobny odber mozny v Podunajskych Biskupiciach alebo poslem postou.
cyklisticka bunda Ekoi
Podobné inzeráty
Triathlonové tretry Ekoi
Predám triathlonové tretry Ekoi. Na predaj mám 2 páry: bielo-červené (veľkosť EUR45/UK10.5) a čierno-červené (veľkosť EUR44/UK9.5). Cena je 40Euro za pár. Tretry sú úplne nové, nepoužívané. Dôvod predaja je nevyhovujúca veľkosť.
Ekoi zateplene nohavice XL
Predam zateplene cyklo nohavice Ekoi vo velkosti XL, nevyuzite
Cyklisticka bunda Gore Wear C5 Gore-Tex Men's - modrá - S
Čisto nová, nepremokavá cyklistická bunda Gore Wear C5 Gore-Tex, s vysackami, bezna cena v obchodoch od 200 Eur hore Veľkosť EU=S, farba=modrá -------------------------------------------- Perfektná univerzálna bunda užšieho strihu. Použiteľná na cestné ako aj horské bicykle. Veľmi ľahká, odolná proti vetru aj dažďu a špičkovo priedušná. To všetko vďaka materiálu GORE-TEX Active. Čiastočne elastický lem v páse, sťahovacia manžeta, zadné vrecká na zip, mnoho reflexných prvkov. --------------------------------------------- Materiál: vonkajší: 100% polyester GORE-TEX membrána vnútorný: 100% polyamid --------------------------------------------- Inzerát je platný do zmazania. Idealne osobný odber v Bratislave. V prípade záujmu posielam aj na dobierku
Sportful Hot Pack fukerka
Bunda bola možno 2x oblečená, stav novej. PC 100€ Zbaliteľná do vrecka Veľkosť M Cyklistická bunda Hot Pack 6 je ideálna na bicyklovanie v sychravom počasí. Ochráni ťa pred vetrom, slabým dažďom/mrholením, dá sa ľahko zbaliť do malého, praktického obalu a pri tom váži len 86 gramov. Vďaka anatomickému strihu a použitému materiálu dokonale prilieha, čím podporuje výkon v zjazde z kopca a pomáha sa prebíjať vetrom. Pre vyššiu ochranu v nepriaznivom počasí je bunda vybavená pružným lemovaním, zvýšeným golierom a predĺženým zadným dielom. Ultraľahká pohotovostná cyklo bunda na jazdenie v akomkoľvek ročnom období. VLASTNOSTI CYKLO BUNDY ľahký, vetru a vodeodolný materiál minimum stehov na prednej strane pre vyššiu ochranu pred dažďom zvýšený golier a predĺžená zadná časť pre vyššiu ochranu pred vetrom tenký, pružný lem na konci rukávov a v páse zadné vrecko s obalom na zbalenie bundy ventilačný otvor na chrbte reflexné prvky teplotný rozsah: 10°C a viac
Detská cyklistická prilba + rukavice
Dievčenská cyklistická prilba veľ. S/M 52-54cm v ideálnom stave, ako nová, žiadne škrabance. Ak by sa Vám nepáčili nálepky, dá sa odstrániť. Rukavice Etape veľ. 9-10.
Pánska cyklistická prilba
Cyklistická prilba značky Bell Traverse, čiernej farby. Predný štít na prilbe je odnímateľný. Veľkosť 58-65 cm, dá sa upraviť pomocou kolieska. Hmotnosť prilby 314g. Vpredu sieťka proti hmyzu. Prilba je v dobrom stave bez výrazných škrabancov, veľmi zachovalá. Určená pre rekreačnú jazdu.