bazár, predaj, inzercia, predám

Cyklistické návleky CRAFT

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám cykl.návleky značky CRAFT veľkosť M (40-42) ale je to reálne 39-40. Neoprénové, vhodné do chladného a daždivého počasia. Návleky sú úplne nové, s originálnymi visačkami. Platí do zmazania. Takže, keď to tu čítate, tak je stále aktuálny.
Cyklistické návleky CRAFT
Podobné inzeráty
Zimne cyklisticke rukavice Craft Siberian Glow
Predam 2x vyskusane a neposkodene zimne cyklisticke rukavice Craft Siberian Glow. Farba cierna + reflex, velkost M. Rukavice su zateplene, vetru a vodoodolne, celoreflexne s membránou CRAFT Siberian Glow. Vdaka vyraznemu reflexnemu zobrazeniu su vhodne pre jazdu na bicykli v chladnom pocasi i za sera. Vlastnosti: - vode a vetru odolny vrchny material s membranou Ventair Wind - fleecova podsivka pre zabezpecenie tepelneho komfortu - makky, vodoodpudivy softshellovy material - celoreflexne chrbat ruky - protismykova silikonova potlac v oblasti dlani a na prstoch - na ukazovaku specialny povrch pre dotykove telefony - zosilneny material medzi palcom a ukazovakom - ukoncenie rukavic do manzety s pasikom na suchy zips pre dokonale usadenie rukavice - ergonomicky strih - makky, frote material na palci Zachovaly stav ako na foto. Zaslem aj na dobierku (Packeta, Slovenska posta).
Cyklistické veci
Predám LEN ako komplet balík tieto všetky cyklistické veci, potrebujem sa toho zbaviť.(veľkosti sú aj na fotkách) Cyklistické tretry veľkosť 48 Cyklistické navleky na tretry Krátky dres fox XL Dlhy dres 4XL Prilba Giro Kraťasy na MTB/ enduro
Navleky na tretry Craft, nove, original
Navleky na tretry Craft, vel. XL-XXL
návleky na tretry FORCE
Predám návleky na tretry FORCE Neopren Basic fluo, veľkosť XL. Sú skoro ako nové, iba 2x použité. Dôvod predaja je že sú mi malé, kúpil som si väčšie. Cena je 10,-EUR. Popis: Návleky sú doporučené pre cestné tretry. Sú vyrobené z 2mm hrubého neoprénu. Na podrážke je stredový pás. Zapínanie na zisp je umiestnené na bočnej strane návlekov. Reflexné prvky na pätách. Pre prípad osobného odberu bývam vo Vrábľoch. Prípadne pošlem aj cez zásielkovňu, ale potom sa cena navýši o to prepravné.
Neoprénové návleky CASTELLI, rukavice na zimu.
Predám zachovalé Cyklistické neoprenové návleky na zimu CASTELLI veľkosť 38-39,dámske cyklorukavice WINDSTOPPER BBB, a rukavice s gélom tiež na zimu, veľkosť 7. Dá sa kúpiť aj jednotlivo.
Nové cyklistické návleky na nohy...
...nové, nepoužité, Force Term veľkosť S, osobne v ZA, PB, BY, alebo SL, alebo na dobierku, cena vrátane poštovného, inzerát platí do zmazania..