bazár, predaj, inzercia, predám

Cyklo NÁVLEKY NA TRETRY SPORTFUL NO-RAIN 2 ČIERNE

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám cyklo návleky na tretry SPORTFUL NO-RAIN 2 ČIERNE nepoužívané, s DD so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť: M /č.39-41/
Cyklo NÁVLEKY NA TRETRY SPORTFUL NO-RAIN 2 ČIERNE
Podobné inzeráty
návleky na tretry FORCE
Predám návleky na tretry FORCE Neopren Basic fluo, veľkosť XL. Sú skoro ako nové, iba 2x použité. Dôvod predaja je že sú mi malé, kúpil som si väčšie. Cena je 10,-EUR. Popis: Návleky sú doporučené pre cestné tretry. Sú vyrobené z 2mm hrubého neoprénu. Na podrážke je stredový pás. Zapínanie na zisp je umiestnené na bočnej strane návlekov. Reflexné prvky na pätách. Pre prípad osobného odberu bývam vo Vrábľoch. Prípadne pošlem aj cez zásielkovňu, ale potom sa cena navýši o to prepravné.
Sportful Hot Pack ( XXL )
Predám novú nenosenú ľahkú cyklobundu Sportful Hot Pack Easylight - Wind Jacket ( XXL ) Ideálne Záhorie, nech si ju môže záujemca pozrieť, vyskúšať. Volať alebo mail, na sms nereagujem. Ďakujem.
dresy Sportful
predam dresy 2x Sportful tymu Trek Segafredo. dresy sportful jeden normalny a jeden letny bomber. vsetky velkost S. cena za kus.
damske kratase Sportful BF Classic
predam nove, nepouzite damske kratase Sportful BF Classic, bez trakov, velkost M, ale skor na S. mame Sportful Fiandre velkost M a su fajn, ale tieto BF Classic velkost M neoblecieme.
Sportful dámske cyklo tielko nové,vel.XS
Predám nové cyklotielko tal.zn.Sportful Vhodné pre útlu ženu,resp.dievča Veľkosť XS Farba zelenkavožltá s kvetmi Vzadu vrecko na zips Všitá vnútorná podprsenka Nesadla mi veľkosť V pripade zaslania poštou:uvedená cena +poštovné
Tretry SHXC100M R01S
Predám tretry Shimano SHXC100.Veľkosť 43.Tretry su ako nové.Použité cca 3 výjazdy.Tretry su aj s kuframi.