bazár, predaj, inzercia, predám

Cyklo Tretry EXUSTAR R920

Kategória: Ostatná cyklistika

Predam nove nepoužite cestne Cyklo Tretry EXUSTAR R 920 č.38

Cyklo Tretry   EXUSTAR R920
Podobné inzeráty
Tretry SHXC100M R01S
Predám tretry Shimano SHXC100.Veľkosť 43.Tretry su ako nové.Použité cca 3 výjazdy.Tretry su aj s kuframi.
Cyklisticke MTB tretry Force Free, velkost 41
Predam pouzivane ale funkcne cyklisticke MTB tretry Force Free, velkost 41, farba biela-cervena. Cyklisticke tretry pre MTB na suchy zips s nylonovou podrazkou a anatomickou vlozkou. 3 suche zipsy, vyberatelna odvetrana vlozka, kvalitna podrazka, hmotnost 720 g. Tretry su kompatibilne pre LOOK a SPD systemy. Pouzivane, na niektorych miestach osuchane, vid foto. Balene v originalnej krabici + manual. Zaslem aj na dobierku.
Predam cyklo obuv GIRO TERRADURO - AKO NOVE
Predam cyklo tretry Giro Terraduro, velmi malo nosene, maju cca 10 vyjazdov. Bohuzial ma tlacia, dovod predaja je zle zvolena velkost. Velmi pevne tretry vysokej kvality, zapinanie suchy zips v kombinacii so zubovym mechanizmom na kovovej pracke. VIBRAM podrazka, kompatibilne s SPD pedalmi. Velkost c. 44, dlzka chodidla 28cm. Povodna cena 159,95. Predajna cena - ponuknite. Osobny odber mozny v Novej Dubnici.
CYKLO TRETRY SPD PREDáM
Predám cyklo tretry SPD vel. 37-38 vložka 24,8 cm. Ako nove. Cena 25 eur. Viac info telefonicky.
Predám nové cyklo tretry Shimano SH-CT80R SPD
Predám nové cyklo tretry Shimano SH-CT80R, systém SPD. Sú nové, doma vyskúšané, nesadla mi veľkosť. Veľkosť vnútornej vložky je 29cm. Cena v obchode bola 79,-eur. Tel. .
GIRO MANTA Pôvodná cena: 129EUR Cyklo Tretry
Predám cyklo tretry GIRO MANTA č.37 Pôvodná cena: 129EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Giro Manta Špičková dámska športová obuv od výrobcu Giro. Odľahčená a priedušná obuv pre použitie v horskom teréne, hmotnosť 305g. zvršok - vysoko kvalitné priedušné mikrovlákno - 2 pásiky na suchý zips, 1 pracka (vymeniteľná) podošva - DuPont ™ Zytel® Nylon, možno doplniť oceľové hroty - vložka z materiálu EVA s antibakteriálnou úpravou Aegis ® - hmotnosť 305 g