bazár, predaj, inzercia, predám

Cyklodoplnky, rôzne.

Kategória: Ostatná cyklistika

Dobrý deň.

Rozpredám cyklo-doplnky, info a cena uvedená v popise.

(1.) SKS Blatníky Beavertail , pre 26" az 28" kolesá, v 100% stave, nepoškodené. Šírka blatníku 67mm / hmotnosť setu: 211g. Vhodné aj na odpruženú vidlu. (15€)

(2.) Predne + zadne Led svetlo, predne montaz na vidlu, zadne na sedlovku. Napajanie bateriove. (12€)

(3.) Led predné + zadné svetlo btwin, batériové napájanie (10€)

(4.) LED predne svetlo GAVO, montaz na vidlu, 2 funkcie, blikanie a trvale svetlo, bateriove napajanie. (8€)

(5.) Brasna na smartfon, upevnit sa da na riaditka kolobezky, bicykla, motorky, vhodne na vsetky terajsie smartfony (8€)

(6.) Kapsa podrámová Kellys, používaná, bez poškodenia. (5€).

(7.) Košík Merida, 30g, znamky pouzitia z vnutornej strany, osuchany napis, ultra lahky (5€).

(8.) Jednoduche predne + zadne reflexne svetielkaz blikaju aj svietia v kuse, bateriove napajanie. (4€)

(9.) Dynamo, 6V, 3W, nevyužijem ho, montáž možná na predné/zadné koleso + variabilný držiak (3€)
Cyklodoplnky, rôzne.
Podobné inzeráty
Predam nosič na dva bicykle na zadne dvere auta.
Nosič bicyklov PERUZZO Pure Instinct 2, vďaka širšej medzere medzi koľajnicami a možnosti naložiť až 45 kg, je ideálny na prepravu elektrobicyklov, navyše široké zásobníky umožňujú naložiť aj kolesá Fat pre bicykle 12"- 29". Par krat použity, plne funkčny, na rôzne typy aut /van, kombi, sedan ... / Cena 100 E. Tel. neplatny, kontakt mailom.
Predam free style free ride bicykel 20 kolesa otocne rajdy
Predam Avigo free style - free ride bicykel 20 kolesa otocne rajdy o 360 stupnov. Nove plaste. Sedanka ma drobnu trhlinu nebrani pouzivaniu. Premazany. plne funkcny. Pevny bike pre rozne triky ci jazdu na pumptracku.
Croozer Kid for 1 - cyklovozík pre jedno dieťa
Predám Croozer Kid for 1 v zachovalom stave s kompletným príslušenstvom a odpružením DOGY pre maximálny komfort. Vozík sa dá komplet celý zložiť a prevážať pohodlne autom. Súčasťou sú: - Croozer Kid for 1 (vozík, rúčka, predné otočné koliesko, vlajka) - rameno na ťahanie bicyklom + 2ks protikusu na bike (pre oboch rodičov - môžu si vozík striedať) - Odpruženie DOGY - 2 druhy pružín pre odpruženie (pre menšie a väčšie dieťa) - Jogging set s predným kolesom - odnímateľná predná brzda na jogging set - miminkovník pre deti od 4-10mes - predná full cover plachta proti dažďu - tienidlo so záťažou proti odfúknutiu Chybyčky: - malá dierka na boku pletenia vzadu - malá dierka vo vnútri v batožinovom priestore zo spodu (beriem to skôr ako výhodu, ak by sa dnu dostala voda, má kade odtiecť) - na jednej strane má ručná brzda vytrhané zuby (zabrzdila sa za jazdy z nejakého dôvodu) - druhá strana plne funkčná a dostačuje na odstavenie vozíka - jedna struna pre ťahšie dieťa je z toho dôvodu trocha zdeformovaná, ale aj tak plne funčkná, jazdili sme s ňou kopec kilometrov bez problémov, je extra hrubá, takže aj extra pevná, prípadne nové pružiny stoja cca 15e (je to zohladnené v cene) - rôzne oderky na kovových častiach, ktorým sa nikto nevyhne Vozík je plne funkčnom stave pripravený robiť radosť ďalším aktívnym rodičom :) Osobný odber v Kanianke, prípadne sa vieme dohodnúť na trase PD-BN.
Retro bicykle
Predám rôzne staršie bicykle, vhodné na renováciu aj keď niektoré sú v dobrom stave. Na foto niesu všetky, mám toho viac. Čím viac zoberiete tým lepšia cena.
Rozne dresy
Predam dresy na bicykel miera M v dobrom stave za prijatelne ceny.
Elektrický bicykel ADO A20F 500W
Predám nový 500W štýlový elektrobicykel skladací bicykel fat bike-nová verzia. Dochádzka v meste?-už žiadny problém.Do každého terénu, počasia,( piesok, štrk,sneh, schody, asfalt.. podá záživnejší pocit zjazdy ako bicykle so stredovým motorom.)Je pohodlný, rýchly,štýlový 500 W.10.4 ah lithiová vyberatelná batéria,rýchlosť až 35 km/h, asistovaný dojad 80km,20p kolesá 20x4.0,kotúčové brzdy, LED svetlo, LED displej, nastaviteľná výška riaditka aj sedlovky, vhodný pre výšku až do 2 m postavy,nabíjací port USB na nabíjanie telefónu+ držiak na telefon, + zadné led svetlo+originálne príslušenstvo.stav: nepoužitý v pôvodnom obale.ADO bicykle sú spoľahlivé, mám ich odskúšané. Náhradné diely dostupné a v rámci záruky. Pošlem návody ako prestaviť rozne funkcie v podmenu: vyššiu rýchlosť, nulový štart ako aj vypnutie asistovania pedálmi- funguje ako motorka.Dobierka po dohode možná, má perfektné balenie-nepoškodí sa. Ihneď k odberu.Osobný odber možný po dohode celý deň 7-19h, celý týždeň v rátane víkendu. Všetky bicykle sú skontrolované- funkčnosť, celistvosť balenia a príslušenstva. Pri osobnom odbere poskladanie, odblokovanie, dohustenie pneumatík, typy a rady samozrejmosť.