bazár, predaj, inzercia, predám

D-Link DCS-6045LKT - IP kamera

Kategória: Ostatné drobné

Predám D-Link DCS-6045LKT IP kameru - pripojená cez powerline, 1280x720, 4x digitálny zoom, H.264, MPEG4, ICR filter, infra LED prísvit, MicroSD, detekcia pohybu a úrovne zvuku, Mydlink

Osobný odber NITRA ...

Pozrite moje ďalšie inzeráty !!!
D-Link DCS-6045LKT - IP kamera
Podobné inzeráty
set wi-fi kamier D-Link DCS-2802KT
Predám set 2 wi-fi kamier D-Link DCS-2802KT ešte s originál prelepeným balením. Pôvodná cena 399€, moja cena 150€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Môžné predať aj každé zvlášť. Set – mydlink Pro–2×bezdrôtová vnútorná/vonkajšia kamera a 1×HUB s možnosťou nahrávania do cloudu, Full HD 1080p, uhol záberu 140°, stupeň krytia IP65, kompresia videa H.264, spolupracuje s Amazon Alexa, Asistent Google a IFTTT, nočné videnie 7.5m a iné. D-Link DCS-2802KT je súprava vnútorného rozbočovača a dvoch vonkajších kamier, ktoré sú bezdrôtové a s diskrétnym vyhotovením – môžete ich nenápadne umiestniť takmer kamkoľvek budete potrebovať. Sú vybavené kovovým držiakom pre montáž na stenu, ale je ich možné pripevniť na akúkoľvek kovovú plochu vďaka magnetickej rúčke. Navyše sa môžete tešiť na perfektný obraz so všetkými detailmi, kamery totiž nahrávajú video v rozlíšení Full HD. Kľúčové vlastnosti súpravy D-Link DCS-2802KT-EÚ Rozbočovač na vnútorné použitie a 2 vonkajšie kamery na batériu Záznamy vo Full HD rozlíšení Certifikácia IP65 – vodoodolné telo kamier Balíček mydlink nahrávanie do osobného cloudu na 1 rok zadarmo Nočný režim, PIR detektor pohybu, obojsmerný prenos zvuku Ukladanie videa do cloudu, na microSD kartu, externé úložisko, do telefónu či tabletu Spolupracuje s ostatnými zariadeniami mydlink, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT Diaľkovo spustiteľná siréna s hlasitosťou 100 dB Kamery s nočným videním Kamery samozrejme disponujú pokročilým senzorom pohybu (PIR), ktorý disponuje technológiou, ktorá spoľahlivo vylúči falošné poplachy – dokonca aj v nočnom režime. V prípade zaznamenania pohybu spustí kamera nahrávanie a pošle aj upozornenia priamo na váš mobilný telefón. IR prísvit umožňuje videnie v úplnej tme až do vzdialenosti 7,5 metra. Určite oceníte aj obojsmerný prenos zvuku. Kamery D-Link sú vybavené ako reproduktorom, tak i mikrofónom. Pohodlne tak môžete hovoriť s deťmi, dať povel psovi, alebo navigovať poštára. Každá kamera má integrovanú batériu so životnosťou až 6 mesiacov na jediné nabitie (v prípade používania kamery 3 minúty denne, ak nesledujete živý prenos). Bezdrôtové kamery majú vo výbave aj sirénu s hlasitosťou až 100 decibelov, tá reaguje na pohyb, váš povel a možno ju aj diaľkovo vypnúť. Prepracovaná podpora D-Link K rozbočovaču (Hubu) môžete pripojiť celkom až štyri kamery. Po dokúpení dvoch kamier môžete bez problémov pokryť oveľa väčší priestor. Disponuje taktiež slotom na pamäťovú kartu typu microSD s maximálnou kapacitou 128 GB, či USB konektorom na pripojenie externého úložiska. Obsluhu kamerového systému uľahčí bezplatná aplikácia mydlink. Sada D-Link DCS-2802KT-EÚ podporuje aj bezpečné nahrávanie do osobného cloudu, ku ktorému máte prístup odkiaľkoľvek na svete vďaka bezplatnej aplikácii mydlink. Bezplatne môžete nahrávať a uchovávať video po dobu 24 hodín (max. 3 kamery/1 účet mydlink). Ďalšie služby si môžete ľubovoľne dokúpiť.
PREDAM WiFi Router TP-Link
Predam WiFi router Dual Band znacky Tp-Link (tp-link ac1200, ci TP-Link Archer C6). Osobny odber mozny v Bratislave, Miloslavove ci okoli. dovod predaja-zmena providera->novy router. Router je plne funkcny.
Bezpečnostna wifi kamera 5MP otočná aj spojazdnim
Dobrý deň predám bezpečnostnu wifi kameru 5mpx otočnu . Je nová len vyskusana funkčnosť. V prípade potreby mam viac kusov. Kamera sa jednoducho sparuje s vaším smartfonom a celé ovládanie ako aj náhľad záznamu ci upozornení sa už rieši prostredníctvom smartfónu. Takže skadiaľ kolvek sa viete pozrieť a skontrolovať ci je všetko v poriadku. Kamera potrebuje mať v mieste umiestnenia dosah wifiny pripadne sa dá pripojiť aj internetovým káblom plus je potrebné mať k dispozícii zásuvku na 230V. Na nočné sledovanie si kamera bud prisvieti alebo sa dá zvoliť infračervený mod v ktorom cca do 30m pekne vidieť aj pri úplnej tme. Kameru ponúkam bud bez pamäťovej karty v cene 50€ alebo s 64gb pamäťovou kartou v cene za 60€ pri 64gb karte dokáže spraviť cca týždenný nepretržitý záznam pri vyššej kvalite obrazu cca 4dni nepretržitého záznamu. Kamera si kartu sama premazava. Pozor ak sa sa rozhodnete použiť vlastnú pamäťovú kartu je potrebné aby mala vyššíu čitáciu a zapisovaciu rýchlosť inak vám nepôjde. V prípade otázok a záujmu ma neváhajte kontaktovať. Pri osobnom odbere aj naparujem a vysvetlím. V okruhu 10km viem aj doviesť a sparovať priamo u vás. Balenie obsahuje kameru napájací adaptér a sadu skrutiek
Otocna kamera cctv predaj
Externá bezpečnostná wifi kamera. Rozlíšenie 2 MP. kamera funguje na aplikaciu v308 Pro a to je dovod predaja nakolko ja mam kamery na apku icsee a nechce sa mi mat kvoli jednej kamere inu aplikaciu. Kameru je možné sledovať online cez mobilnú aplikáciu odkialkovek. Môžete ju na diaľku cez mobil ovládať, otáčať, fotiť, nahrávať, aj cez ňu hlasovo komunikovať. Je otáčatelná o 360 stupňov vodorovne aj zvisle. VYHODA: tato kamera sa da nastavit tak ze vam sleduje okolie samonatacanim. Nastavite si polohy ktore chcete vidiet a kamera v casovom intervale 1-10 minut otoci hlavu a pozera kam chcete. Ine kamery to maju len ak su vo vyssej cenovej kategorii. Vodotesná. Odolná voči dažďu, snehu, vetru, mrazu aj slnku. Rozlíšenie 2 MPX 4x digitálny zoom 3 spôsoby nočného videnia (infračervené svetlo, biele svetlo, kombinované) Detekcia pohybu Detekcia osoby Auto motion tracking - Automatické sledovanie pohybu (otáčanie sa za detekovaným pohybom) 360 stupňové otáčanie Obojstranná hlasová komunikácia Pohybový alarm Nahrávanie na pamäťovú kartu 128 gb (nieje sucast) do aplikácie alebo na úložisko Cloud Prepojenie cez wifi sieť alebo AP hotspot Dobierka ano ale vyhradzujem si pravo ziadat postovne vopred v sume 3 eurak budem citit spekulacie.
Inteligentná zásuvka TP-Link Tapo P110
Nová, nerozbalená inteligentná zásuvka TP-Link Tapo P110 opis napr. tu: Osobný odber BA.
Wifi Extender TP-link TL-WA855RE
Predám funkčný Wifi Extender TP-link TL-WA855RE. Iba osobný odber. Presné parametre na stránke výrobcu