bazár, predaj, inzercia, predám

Dakon32 rošty

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Dobrý deň predám nové nepoužité otočné rošty do kotla Dakon 32.nove staly1300korun ponúknite cenu
Dakon32 rošty
Podobné inzeráty
Pridavny rošt VIADRUS U26/U22, ATTACK FD, BUDERUS, na mieru
Predám prídavné rošty do kotlov VIADRUS U26, ATTACK FD a BUDERUS - hrúbka 8 mm 8 čl. - 59 € + poštovné 10 € 7 čl. - 53 € + poštovné 10 € 6 čl. - 47 € + poštovné 7 € 5 čl. - 41 € + poštovné 7 € 4 čl. - 35 € + poštovné 7 € 3 čl. - 29 € + poštovné 7 € cena je za pár - ponúkam aj možnosť vyhotoviť rošty atypických rozmerov Tieto kotly sú v prvom rade vyrábané na kúrenie uhlím alebo koksom. Preto majú v ohnisku veľké medzery. Avšak pri kúrení uhlím sú tieto otvory veľmi veľké a dochádza k rýchlemu prepadávaniu žeravých uhlíkov do popolníka. To má za následok aj veľmi rýchle vyhorenie paliva. Tieto rošty sa iba vložia do ohniska na pôvodné rošty. Majú oveľa menšie diery, preto ostáva žieravina stále v ohnisku, až do úplného vyhorenia. Pri používaní týchto roštov vydrží plne naložený kotol horieť 4 a viac hodín, popolník stačí vysypávať raz za týždeň a usporia množstvo dreva.
Kotol na tuhe palivo VART
Dobrý deň prajem. Ponukam na predaj Kotol na tuhé palivo KST - VART. - Kotol je vyrobený z vysokokvalitnej Kotlovej ocele. - Regulátor ťahu termostatický - Rošty su chladené vodou zavodnene - Lopatka na čistenie popola - Zásobník na zber popola - Veľké ohnisko - Pohodlné čistenie kotla vrátane (popolnika) - Zvýšená doba horenia - Rošty sú chladené vodou - zavodnený rošt - Izolácia je vyrobená z kvalitnej 50mm minerálnej vlny - rozmery kotlovej pece VxŠxH 59x25x37cm ( podľa modelu) - možnosť regulácie komínového ťahu - vysoká účinnosť spaľovania - nízka spotreba paliva v ponuke ( 18KW, 20KW, 25KW, 30KW, 35KW, 45KW, 55KW ) pre ďalšie informácie mi kedykoľvek zavolajte veľmi rad ponúknem informácie poradím.
Rošty na kamná roz .velkosti ,svietidlo stolové .
Svietidlo stolové na uchyt krátko použité ako nové ,rošty - mriežky použité na kachle zachovalé rózné velkosti ,vid foto ,preferujem meil komunikáciu .
rosty
predam ak je zaujem premeriam dvierka su uz prdane su len na predaj rosty.
haas sohn krbove kachle INARY
ponukam na predaj funkcne krbove kachle. samotove oblozenie a vnutorne liatinove rosty su nove minulorocne. hmotnost 150 kg. rozmery a technicke parametre v odkaze: iba osobny odber Kosice.
Historické dvierka na pece
Predam historicke dvierka na pece. Dvierka su povrchovo mierne hrdzave, ale zdrave. Po prebruseni / opieskovani a natreni mozu sluzit dalej na kachle ci pece, alebo ako dekoracia do interieru v retro alebo historickom style. Ceny od 20€ - 40€ za dvierka, resp. dvoj dvierka. Mam aj platne rosty a dalsie komponenty na pece. Prosim nevolat cislo je neplatne. V pripade zaujmu poslat email s vasim T.C budem Vas spatne kontaktovat. Dakujem. Osobny odber mozny BB.ZV.ZH.KA. + okolie viem doviezt. Male polozky mozne postou, pri uhrade zalohy vopred. Plati do zmazania.