bazár, predaj, inzercia, predám

Ďalekohľad s fotoaparátom a kamerou

Kategória: Ostatné audio video

Hľadáte dokonalý ďalekohľad pre vaše outdoorové aktivity, poľovníctvo alebo dobrodružnú turistiku?

Nové a nepoužívané zariadenie s funkciou fotoaparátu a kamery je presne to, čo potrebujete.

Tento ďalekohľad je vybavený jednoduchým ovládaním pomocou tlačidiel pre fotoaparát a videozáznam. Má tiež jednoduché zaostrovanie na danú scénu a zobrazuje zaznamenané fotografie a videá na displeji.

Je taktiež skvelý pre použitie pri vyšetrovaní dôkazov, poľovníctvo,na koncerty a ďalšie outdoorové aktivity.

Tento ďalekohľad je praktický, efektívny a kvalitný. Má zväčšenie 12x a zorné pole 1000M s priemerom výstupnej šošovky 3,8 mm. Fotografie sú ukladané vo formáte JPEG a video záznam vo formáte AVI. Minimálna zaostrovacia vzdialenosť je 8m a čistá hmotnosť je 610 g.

Súčasťou balenia je kompletný manuál, krabica, handrička na čistenie a USB kábel. Tento ďalekohľad je vybavený lítiovou batériou a podporuje rôzne jazyky, ako sú ruština, angličtina, kórejčina, francúzština, japončina, taliančina, nemčina a španielčina.

Je skvelým spôsobom, ako si užiť svoje outdoorové aktivity a zároveň získať skvelé zážitky z pozorovania prírody alebo toho, čo vás baví.

Je čisto nový, nepoužívaný a dokážem ho poskytnúť s dvojročnou zárukou.
Ďalekohľad s fotoaparátom a kamerou
Podobné inzeráty
Nové pero s kamerou
Jednoduché ovládanie, video so zvukom a funkcia písania, to všetko Vám prináša naše Profesionálne pero s HD kamerou. Pero využijete na rôznych meetingoch, prednáškach alebo pri zaisťovaní dôkazov. Je ľahko prenosné, schováte ho kdekoľvek bez toho, aby si ho niekto všimol. Pero je možné použiť ako štandardné písacie pero, ale aj ako kameru na osobné využitie. Video záznam sa automaticky ukladá na pamäťovú kartu do max. 32 GB pamäte (nie je súčasťou balenia), ktorá pri spojení s ľubovolným počítačom vykazuje funkcie štandardného USB kľúča. O prísun energie a následné nabíjanie sa stará ukrytý USB 2.0 výstup, ktorý je ukrytý v strednej časti pera. Pero vyzerá veľmi elegantne a nenápadne zároveň. Zariadenie disponuje HD kamerou, takže Váš záznam bude vždy čistý, bez nežiaducich ruchov. Osloví Vás určite aj jeho jednoduché ovládanie, ktoré je štandardom. Samozrejmosťou sú aj malé rozmery. Pero patrí medzi tie najlepšie. Je dokonale spoľahlivé a určite splní všetky Vaše očakávania.
Apple iPod nano 8GB (s kamerou)
predam ipod nano (verzia s kamerou) 8GB v dobrom stave + original usb kabel. mam aj novsiu verziu iPod nano 16GB (pozri dalsie inzeraty)
Nový inteligentný SMART WiFi zvonček s kamerou
Sledujte, počúvajte a rozprávajte sa s návštevníkmi, stojacimi pred vašimi dverami. Bezdrôtový zvonček s kamerou, detektorom pohybu a režimom nočného nahrávania urobí váš domov ešte bezpečnejším! Tento inteligentný bezdrôtový video zvonček poskytuje okamžité upozornenie na vašom tablete, smartfóne alebo počítači. Ak niekto stlačí zvonček alebo ak sa aktivuje pohybový senzor, bezplatná aplikácia vám umožní pozrieť si vašu návštevu a porozprávať sa s ňou, aj keď ste možno ďaleko od domova. Takto to funguje: po tom, čo návštevník aktivuje zvonček, aktivuje zároveň zabudovanú kameru. Po pripojení k vášmu smartfónu cez WiFi rozhranie odošle obraz a zvuk na obrazovku vášho smartfónu. Odosiela obraz do telefónu v reálnom čase a umožňuje vám tak video a audio komunikáciu bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Jednoduchá montáž aj bez profesionála Sada obsahuje držiak, ktorý sa pripevní na požadované miesto pomocou skrutiek. Zvonček jednoducho umiestnite do držiaka. Zvonček je napájaný batériami. Vlastnosti: Podpora WiFi. Detekcia pohybu, zóna alarmu vniknutia. Bezplatná aplikácia pre Android, iOS a iPad Video a audio chat v reálnom čase s návštevníkom. Funkcia snímania obrázkov a nahrávania videa. Nočné videnie a vstavaná technológia IRCUT, dostupné vo dne aj v noci. Odolnosť proti dažďu: Zvonček možno inštalovať aj v exteriéri
Kamera do auta so zadnou kamerou
Predám novú nepoužívanú DUAL kameru do auta s prídavnou zadnou kamerou(v záruke) ,Miloslavov
Videotelefón s kamerou aj s adaptérom
Predám videotelefón aj s kamerou, aj s adaptérom. Cena dohodou. Pre záujem alebo viac informácii môžete volať telefónne číslo:
MIni wifi kamera s online prenosom na mobil
Bezpečnosť vždy na prvom mieste! Chráňte svoj domov a svojich blízkych najdokonalejším spôsobom! Majte oči kdekoľvek a kedykoľvek a buďte live na vašom telefóne. S mini kamerou budete vždy informovaní o dianí na mieste, kde bude nainštalovaná.