bazár, predaj, inzercia, predám

Dám do podnájmu 1 izbu v rodinnom dome

Kategória: Domy

Dobrý deň ponúkam do prenájmu v rodinnom dome blizko trnavy(10km) 1 izbu v rodinnom dome. Izba je kompletne zariadená. (Kuchynská linka,chladnička, gauč( rozkladací) stôl,tv a skrinka na oblečenie. Izba ma samostatný vchod.
Pre bližšie info správa alebo volať
Viem poslať aj fotky :)
Dám do podnájmu 1 izbu v rodinnom dome
Podobné inzeráty
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome Nitra
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome Nitra Dolné Krškany izba je voľná . - samostatne uzamykateľná, nepriechodná, - v plne vybavenom 4-izbovom dome tichá ulička bezproblémové parkovanie. Autobus a vlak do 200m od domu. Ostatné izby v dome obývajú ešte traja bezproblémový nájomníci, preto ponuka je vhodná pre muža, a BEZ chlpatých miláčikov. Cena je pre 1 osobu, vrátane energií a internetu. Volajte (nie SMS) na telefón . Ponuka platí do vymazania inzerátu.
prenajom izby v rodinom dome
Dobrý deň dám do podnájmu samostatnú izbu (sprcha wc)v rodinnom dome v obci Radošina izba je urcena pre jednu osobu cena za noc je 12€ kontakt mail sms tel
Predaj Rodinný dom, Vigľaš časť Dolinky, 90 m2
Realitná kancelária RE/MAX ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Vígľaš, časť Dolinky (vedľa Pstruši) Hodnotenie makléra: Čo ma najviac zaujalo na tomto rodinnom dome, bolo práve miesto na ktorom sa nachádza. Nevadilo mi ani že je to dvojdom, lebo svojím umiestnením Vám poskytuje dostatok súkromia, ticha a slnečných lúčov. Dom je akurátne veľký pre rodinu s max 2 deťmi, prípadne pre samostatný pár a po rozumnej rekonštrukcii poskytne šťastný domov. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v tichom a slnečnom prostredí medzi obcou Vígľaš a Pstrušou, vo veľmi dobre dostupnej časti nazývanej Dolinky. Táto časť je tvorená zástavbou dvojdomov a je veľmi pokojná, autom sem zablúdia iba tí čo tu bývajú. Napriek tomu je len cca 1,5 km vzdialená od výjazdu na diaľnicu smer Zvolen alebo Detva. V blízkosti je veľa možností na cykloturistiku a samotnú turistiku. Autobusová zastávka a aj Železničná stanica sú vzdialená približne 3 minúty pešou chôdzou. Ostatná vybavenosť je v blízkom Vígľaši. Zvolen je vzdialený približne 15 km. Pozemok: Dom stojí na rovinatom pozemku, na ktorom si užijete dostatok slnka. Pozemok má pravidelný tvar a rozmer približne 24x35 m. Na pozemku okrem Rodinného domu leží aj garáž, dielňa a hospodárska budova. Siete: Veľkou výhodou tohto RD je, že je napojený na všetky siete_ vodu, kanalizáciu, elektriku, plyn. Teplá voda sa momentálne pripravuje bojlerom. Preddavky sú nasledovné_ plyn - 55 eur mesačne (kúri sa plynom), elektrika - 45 eur mesačne, voda 40 eur ročne Rodinný dom: Rodinný dom je súčasťou tehlového dvojdomu s VLASTNÝM oploteným pozemkom, čiže spoločný dvor, alebo niečo podobné tu nenájdete. Máte len jednu spoločnú stenu, inak si žijete vlastným životom. Do rodinného domu sa vstupuje cez presklenú verandu s komorou. Na prízemí sú 2 izby s kuchyňou, kúpeľňou a toaletou. Z chodby je vstup do suchej pivnice o rozmere 2,3 x 3,5 m (8 m2). Schody do podkrovia vedú práve z chodby. V podkroví nájdete „vstupnú halu“ a 1 izbu. Podkrovie by sa dalo prerobiť na izbu a pracovňu (čitáreň), prípadne by sa dala dobudovať malá kúpeľňa. Rodinný dom je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami a dvomi komínmi. Strecha je pokrytá trapézovým plechom, ktorý má cca 15 rokov, hrdzu na ňom nenájdete. Dom nie je zateplený. Hodnotenie makléra: Čo ma najviac zaujalo na tomto rodinnom dome, bolo práve miesto na ktorom sa nachádza. Nevadilo mi ani že je to dvojdom, lebo svojím umiestnením Vám poskytuje dostatok súkromia, ticha a slnečných lúčov. Dom je akurátne veľký pre rodinu s max 2 deťmi, prípadne pre samostatný pár a po rozumnej rekonštrukcii poskytne šťastný domov. Vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke.
hladam si izbu v rodinnom dome do prenajmu
hladam si izbu v rodinnom dome do prenajmu som abstinent nefajciar velka ida saca a blizke okolie
Rodinný dom, lokalita Mlyny, Senica
Bývanie o akom ste snívali!  Vymeňte svoj byt za rodinný dom. IBA U NÁS nájdete ponuku samostatne stojaceho štvorizbového rodinného domu, typ bungalov, v Senici v obývanej časti IBV Mlyny, ktorý poskytuje bezkonkurenčný priestor na bývanie v rodinnom dome v Senici, časť  Sotina. Úžitková plocha domu je 102,60 m2, zastavaná plocha je 130 m2 poskytuje svojou vynikajúcou ergonómiou rozloženia priestoru bývania v štvorizbovom rodinnom dome s príslušenstvom. Plocha pozemku je 648 m2. V poslednej etape bude výstavba iba jedného domu tohto typu. Realizácia do 12 mesiacov.  Veľkosťou obytnej a úžitkovej plochy patrí medzi stredné domy so 4 obytnými miestnosťami. Pôdorysný tvar domu je obdĺžnikový. Objekt tvorí jednu hmotu, ktorá je prestrešená valbovou strechou. Dom bude postavený z tradičných a overených materiálov, tak aby spĺňal energetický certifikát a mal nízke mesačné náklady na prevádzku. Hlavný vstup do rodinného domu je prestrešený, situovaný z prístupovej komunikácie z čelnej strany objektu. Rodinný dom je prístupný aj cez samostatné vstupy zo zadnej strany cez terasu. Dom má kompaktnú dispozíciu a úsporné komunikačné priestory čo pridáva komfortnému obytnému priestoru a tvorí dobrý pomer obytnej a úžitkovej plochy. Cez zádverie s odkladacím priestorom je prístup do chodby. Chodba tvorí komunikačný priestor rodinného domu. Z tohto priestoru sú prístupné všetky miestnosti rodinného domu. Obytný priestor pozostáva z obývacej izby, jedálne a kuchyne so skladom potravín, čiastočne opticky a prevádzkovo oddelenej od obytného priestoru. Na obývaciu izbu a jedáleň nadväzuje terasa. V obývacej izbe bude v cene vybudovaný komín pre krbové kachle. Z chodby so vstavaným šatníkom je ďalej prístup do troch spální, technickej miestnosti, samostatného WC a kúpeľne. V dome bude inštalovaný izolovaný výlez na povalu. Dom má dostatok skladovacích a úložných plôch. Rodinný dom je navrhnutý bez suterénu. Dom bude napojený na IS: voda, elektrika,  kanalizácia, optický kábel. Kúrenie v dome je projektované cez tepelné čerpadlo vzduch-voda  a teplovodné podlahové kúrenie. Ohrev vody cez tepelné čerpadlo do zásobníku TUV, centrálne vetranie s rekuperačnou jednotkou. Uvádzacia cena za holodom je 260.000  €. V cene je zahrnutý jeden rodinný dom – podľa špecifikácie, pozemok, 3 parkovacie miesta zo štrkodrvy, prístupový chodník zo zámkovej dlažby, terasa a všetka dokumentácia ku prevodu domu do OV a kolaudácii.     Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 24776. Fotografie, text a vizualizácie sú autorským dielom  a majetkom spoločnosti MAXA REALITY s.r.o. U nás navyše dostanete bezplatné hypotekárne poradenstvo, vizualizácie, kompletný právny servis, katastrálny servis,  protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií. V cene sú zahrnuté všetky náklady súvisiace s predajom, alebo kúpou domu a nebudú účtované žiadne dodatočné poplatky.
Rodinný dom, lokalita Mlyny, Senica
Bývanie o akom ste snívali!  Vymeňte svoj byt za rodinný dom. IBA U NÁS nájdete ponuku rodinných 2-domov, typ bungalov, v Senici v obývanej časti IBV Mlyny, ktoré poskytujú bezkonkurenčný priestor na bývanie v rodinnom dome v Senici, časť  Sotina. Úžitková plocha domu je 107,47 m2 a zastavaná plocha domu je 134,83 m2 poskytuje svojou vynikajúcou ergonómiou rozloženia priestoru bývania v štvorizbovom rodinnom dome. Plocha pozemku je 480 m2. Začiatok výstavby jar 2023.  Realizácia do 12 mesiacov. Veľkosťou obytnej a úžitkovej plochy patrí medzi stredné domy so 4 obytnými miestnosťami. Pôdorysný tvar domu je v tvare písmena L. Objekt tvorí jednu hmotu, ktorá je prestrešená valbovou strechou. Dom bude postavený z tradičných a overených materiálov, tak aby spĺňal energetický certifikát a mal nízke mesačné náklady na prevádzku. Navrhovaný rodinný dom je jednopodlažný, nepodpivničený, bez podkrovia. Hlavný vstup do domu je situovaný z prednej strany. Na vstupný priestor je priamo napojená spojovacia chodba, ktorá vedie do hlavného obytného priestoru. Ten sa skladá z priestoru na obývaciu izbu a kuchyňu s jedálňou a komorou. Na hlavný obytný priestor je napojená spálňa so šatníkom a kúpeľňou s WC. Z chodby sú prístupné dve detské izby a hygienické a technické zázemie RD. Bytové jednotky majú na dvorovej strane pozemku prístupnú terasu z obývačky a spálne. V dome je veľká technická miestnosť s práčovňou, ktorá má tiež východ na terasu.   Dom bude napojený na IS: voda, elektrika,  kanalizácia, optický kábel. Kúrenie v dome je projektované cez tepelné čerpadlo vzduch-voda  a teplovodné podlahové kúrenie. Ohrev vody cez tepelné čerpadlo do zásobníku TUV. Uvádzacia cena za holodom je 225.000  €. V cene je zahrnutý jeden rodinný dom – podľa špecifikácie, pozemok, 3 parkovacie miesta zo štrkodrvy, prístupový chodník zo zámkovej dlažby, terasa, oplotenie z 3 strán – plný betónový plot /oplotenie od prístupovej cesty nie je v cene/ a všetka dokumentácia ku prevodu domu do OV a kolaudácii.      Tešíme sa na Vašu návštevu. Konzultácia so staviteľom možná  individuálne po dohode s maklérom. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 24775. Fotografie, text a vizualizácie sú autorským dielom  a majetkom spoločnosti MAXA REALITY s.r.o. U nás navyše dostanete bezplatné hypotekárne poradenstvo, vizualizácie, kompletný právny servis, katastrálny servis,  protokolárne odovzdanie domu vrátane prepisu energií. V cene sú zahrnuté všetky náklady súvisiace s predajom, alebo kúpou domu a nebudú účtované žiadne dodatočné poplatky. MAXA reality, s.r.o., Námestie Oslobodenia  2560/18A, Dom Služieb, 905 01 Senica