bazár, predaj, inzercia, predám

Dám do prenájmu pohostinstvo/Pub v Olešnej

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkam do prenájmu pohostinstvo/Pub v Olešnej.
Pohostinstvo je v stálej prevádzke.Súčasťou prenájmu je:Priestory pohostinstva s altánkom,detské ihrisko,biliard,elektronické šípky.Počet miest na sedenie ALTÁNOK:24 miest Priestory pohostinstva:32 miest.Cena nájmu 500.-/mesiac plus energie plus kaucia.Alebo dohodou.Ďalšie informácie telefonicky,alebo mailom.
Dám do prenájmu pohostinstvo/Pub v Olešnej
Podobné inzeráty
Na Predaj Markiza Pub s pizzeroiu TuSi a terasou
Na Predaj Markiza Pub s pizzeriu a terasou. Komplet zariadená pizzéria ,pub s terasou. Po kompletnej rekonštrukcii. Zabehnutá prevádzka. Silne sídlisko, stála klientela. Kapacita 30 +50 ludi. Detské ihrisko. Neobmedzené možnosti.  Dôvod predaja, rodinné dôvody.
Zabehnuté pohostinstvo v Holíči na prenájom
Ponúkame na prenájom zabehnuté pohostinstvo v meste Holíč. Pohostinstvo pozostáva z jednej veľkej spoločenskej miestnosti s barom, skladov, dámskeho a pánskeho WC a ďalšej miestnosti. Súčasťou je zastrešená terasa a záhradka s detským ihriskom. Budova je podpivničená, napojená na všetky inžinierske siete. Kúrenie je ústredné plynové a je možné kúriť aj klimatizáciou. Budova má novú strechu, novú fasádu, je klimatizovaná, napojená na alarm a kamerový systém. V budove bola robená nová vzduchotechnika. Prenajíma sa plne zariadená. Celková rozloha pozemku je 541 m2, z toho budova má rozlohu cca 150 m2. Cena prenájmu za mesiac je 350,- eur (s DPH) + energie (do 200,- eur)+ 3x kaucia ( celkom 3x 350,-€) + jednorazový poplatok realitnej kancelárie za sprostredkovanie 350,- eur. Celkom prvá platba: 1750,-€ K dispozícii ihneď! Budovu je možné prenajať na rôzne účely, nie len na pohostinstvo. Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach alebo alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
Obchodné priestory, pohostinstvo s veľkou terasou pre v…
Obchodné priestory, pohostinstvo s veľkou terasou pre vaše podnikanie... Popis: Exkluzívne v Directreal... Ponúkame na prenájom priestory na podnikanie v obci Dolné Saliby. V budove bolo prevádzkované pohostinstvo s vonkajšou terasou. V budove pohostinstva je zachovaný pult, stôl so stoličkami, komplet funkčné sociálne zariadenia, alarm, TV, internet. Moju ponuku je možné rozdeliť na dva obchodné priestory pre vaše podnikanie. Poloha objektu je výborná, v tesnej blízkosti hlavnej cesty smer Galanta - Kráľov Brod. Prenájom celého objektu činí 800 eur mesačne plus réžia: plyn, elektrika, voda, internet plus 3 mesačný depozit so zmluvou minimálne na rok. Po podpise sa hradí 50 % z nájmu poplatok pre realitnú kanceláriu /400 eur jednorazovo/. Rozdelenie budovy by bolo nasledovné: - pohostinstvo s terasou v cene 550 eur mesačne plus réžia - miestnosť na obchod/podnikanie v cene 350 eur mesačne plus réžia - parkovanie je bezproblémové pred areálom Ak vás moja ponuka zaujala tak ma neváhajte kontaktovať, obhliadky možné aj cez víkend. Kľúče mám k dispozícii. Priestory sú ihneď voľné. Zariadenie: Alarm, stôl, stoličky Počet stoličiek: 40 Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 50 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Mestská voda,Studňa,Internet Kúrenie: Plynové Forma vlastníctva: Osobné Počítačová sieť: Nie Obhliadky a ďalšie informácie: Ladislav Adamec l.adamec@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Partner Adresa: Vajanského 2385/20 924 01 Galanta Telefón:
41387-PRENÁJOM priestorov v polyfunkčnej budove
Spoločnosť U9 a. s. Vám ponúka na prenájom rôzne typy priestorov v polyfunkčnej budove na Michalskej ulici č. 18 a 20, Bratislava – Staré Mesto. Obe budovy sú spojené pasážou s nákupnou galériou. Obchodné priestory na prízemí sú orientované na Michalskú a Zámočnícku ulicu. Lokalita ponúka výbornú dostupnosť prostredníctvom MHD. Budova má dve podzemné a päť nadzemných podlaží s priestormi na prenájom. V priestore, ktorý siaha od 2.PP až do 1.NP sa nachádza reštaurácia s rozlohou 270m2. Cena prenájmu je 5 000.-€/mes. bez DPH (+ správa a energie). Na 1.NP sa ďalej nachádza priestor v pasáži o rozlohe 21,21m2, vchod z Michalskej ulice. Cena prenájmu dohodou. Ďalšie obchodné priestory na 1.NP majú rozlohu 95m2 (vchod z Michalskej ulice, cena prenájmu 5 000.-€/mes. bez DPH + správa a energie), 58,08m2 (vchod zo Zámočníckej ulice, cena prenájmu 2 598,73.-€/mes. bez DPH + energie) a 30,97m2 (vchod zo Zámočníckej ulice, cena prenájmu 1 385,72.-€/mes. bez DPH + energie). Na 2.NP sa nachádza sedem voľných kanc. priestorov s rôznou rozlohou (41,97m2, 50,20m2, 57,59m2, 25,95m2). Cena prenájmu je 10.-€/m2 až 11.-€/m2 bez DPH (+ správa a energie).Na 3.NP sa nachádzajú dva voľné kanc. priestory s rozlohou 25,97m2 a 27,22m2. Cena prenájmu je 10.-€/m2 bez DPH (+ správa a energie). Na 4.NP sa nachádzajú ešte dva voľné kanc. priestory s rozlohou 24,37m2 a 41,54m2. Cena prenájmu je 10.-€/m2 bez DPH (+ správa a energie) za prvý a 11.-€/m2 bez DPH (+ správa a energie) za druhý, väčší priestor.V prípade záujmu sa s dôverou obráťte na Vášho realitného špecialistu Mgr. Juraja Šaláta, juraj.salat@, +923.
Pohostinstvo v Lučenci
Pohostinstvo v blízkosti centra mesta. Odstupim prevádzku/ pohostinstvo neďalekého centra mesta Lučenec. Jedná sa o starší dom po rekonštrukcii interiéru v časti pohostinstva a práve prebieha rekonštrukcia exteriéru (zateplenie , maľovanie atď.) + veľkú udrzovanu terasu s detským pieskoviskom a miestom pre iné detské ihrisko. V rámci nájomnej zmluvy je v prenájme komplet celý areál/dom aj zadný dvor s pivnicou, garážou atď. Majiteľ domu vytvára zmluvu na dobu neurčitú s bodmi ako napríklad bez navýšenia nájmu po dobu prenájmu atď (výhodnú) . Viac informácií . Odstúpenie je možné splatiť formou splátkového kalendára .
Pohostinstvo - prenájom
Prenajmem Pohostinstvo v obci Hostovice v okrese Snina V roku 2020 prebehla čiastočná rekonštrukcia prevádzky pohostinstva. Dispozícia: -vstupná chodba, miestnosť pohostinstva s výčapným pultom, TV,45 miest na sedenie(stoličky, boxy) -z pohostinstva vstup do samostatných WC pre dámy a pánov -prípravovňa s kuchynskou linkou -skladovacie priestory(2x sklad) -samostatné WC pre zamestnancov -salónik pre 12 ľudí so vstupom zo zázemia a z pohostinstva -súkromné celoročné sedenie pred pohostinstvom -objekt pohostinstva je podpivničený a vstup do pivnice je riešený aj z vonku objektu. -prevádzka má nové omietky SP1 a zateplenie stropu Pohostinstvo je kompletne vybavené a zariadené na okamžitú prevádzku: stoly, stoličky, boxy, výčap, poháre, umývačka pohárov, kompresor, zmäkčovač vody, chladničky, registračná pokladňa, pripojenie na internet, alarm, tv led, satelit, rádio ozvučenie. Zásobovanie samostatným vstupom z dvora. Parkovanie je priamo pred objektom pohostinstva. Prevádzku je k prenájmu za nízky nájom 200 eur. Nutný prepis elektriny na podnájomcu viď fb :