bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska bunda Furygan Kiara Vented

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

2x oblečená, bunda je úplne ako nová, bez akéhokoľvek poškodenia.
Cena v obchode 115eur ja predám za 70eur
Veľkosť XXL (rozmery v tabuľke na fotke)

Vonkajší materiál je vysoko húževnatý polyester pre odolnosť voči oderu a vzdušná sieťovina pre výbornú veniláciu
"Furygan Skin Protect Lining" Špeciálna vnútorná podšívka schválená laboratóriom Furygan "Motion Lab", ktorého snahou bolo vyvinúť pevnosť podobnú koženým produktom, vylepšená v prípade trhania a oderu.
Nová generácia CE homologovaných D3O chráničov pre lakte a ramená, ktoré ponúkajú vysokú ochranu bez obmedzenia pohodlia a voľnosti pohybu.
Vrecko pre chrbtový chránič je kompatibilné s chráničmi D3O pre "stred chrbta" (level 1) alebo chránič pre "celý chrbát" (level 2) , dostupný ako extra príslušenstvo.
"Airbag Connect" – príprava pre Fury Air Bag System

ERGONÓMIA a KOMFORT :

Vnútorná podšívka je vzdušná, ľahká a výborne sa nosí.
4 vrecká (dve vonkajšie, dve vnútorné)
Nastaviteľná na zápästiach, páse a rukách ( pre zabezpečenie, aby chrániče výborne sedeli aj v prípade vybratej vnútornej podšívky)
Elastické úchyty pre rýchle a jednoduché spojenie s opaskom na nohaviciach

Dámska bunda Furygan Kiara Vented
Podobné inzeráty
Bunda na motocykel Furygan Ultra Spark Vented 3 v 1
Predám pár krát nosena zanovna bunda. Veľkosť je 2xl Dôvod predaja je že nesedí mi veľkosť Veľkosť je skôr na postavu L/xl popis a cenu novej bundy:
Moto bunda Furygan
Predám XXL textilnú Moto bundu zn. Furygan Vented 3v1 (sietovana bunda+termo vložka+nepremok), používaná 2 sezóny ale minimálne, je maximálne zachovalá , vyčistená.Pridám k nej chrbtový chránič , takže je pripravená na jazdu. Preferujem osobný odber, prípadne v rámci výletu na moto sa vieme dohodnúť na stretku
Moto bunda Furygan Genesis Mistral Evo2
Dobrý deň.Predám túto letnú moto bundu zn.Furygan + chrbtový chránič Furygan D30 Level 2. Bunda aj chránič je v 100% stave ako nová. Veľkosť XL.Oblečená asi 3x.Dôvod predaja je že som skončil s jazdením.
Dámska kožená bunda Furygan
Predám Dámsku koženú bundu Furygan veľkosť 38-40. Kupovaná moteam Šurany. Používaná víkendovo 2 sezóny. Kúpna cena bola 399e. Predávam lebo mám novú kombinézu.
Furygan bunda
Predám túto bundu značky Furygan používanú počas autoškoly a pár krát po autoškole. Bunda má ramenné a lakťové chrániče. Veľkosť S.
Textilná bunda Furygan
Predám dámsku bundu Furygan veľkosť 40 v celkom peknom stave. Má iba drobné zašpinenie.