bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska bunda na motorku Ixon

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Dámska bunda na motorku Ixon.Oblecena asi 5x.Ako nova.Velkost M.Osobny odber Topolčany.Volat:
Dámska bunda na motorku Ixon
Podobné inzeráty
Nakrcnik na motorku / skuter IXON Airblock
Predám nákrčník na motorku IXON Airblock, velľkosť L/XL.
Kožená výstroj na cestnu motorku IXON
Predám Koženú výstroj na cestnú motorku značky IXON. Pár krát oblečená. Veľkosť bundy aj nohavíc je 2XL.
Kevlarové rifle Trilobite bunda Ixon
Rifle vel.34 , 175cm +-83kg , bunda Ixon vel. 52. Rifle 100,-€, bunda 40,- €. Spolu cena 110,-€
IXON Diva dámska bunda veľkosť 3
TOP Model, nepremokavá textilná dámska čierna bunda na cestnú motorku/Scooter, veľkosť XS/EUb36/38, použitá iba párkrát, ako nová. Zimná podšívka odnímateľná aj s rukavmi, niekoľko vnútorných vreciek. Kúpená v UK. Už dlhšie nemám motorku, rozhodla som sa predať všetko oblečenie. Stála £300 keď kupovaná ako nová. Top stav, ako nová. Veľkosť 3, XS, EU36/38
Moto bunda IXON + nohavice
Predám moto bundu IXON XL - letná vo veľmi dobrom stave, nevyužívaná a taktiež aj nohavice na vysokú postavu. Oboje majú veľmi dobré vetranie. Chrániče súčasťou. Bunda- 90EUR Nohavice - 70 eur. Alebo spolu 150 Eur. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Dámska touringová bunda BOS 5787
Predam: Dámska Touringová moto bunda BOS 5787, veľkosť M. Je vysoko kvalitná textilná bunda založená na trojvrstvovom princípe. Disponuje totiž ako odnímateľnou podšívkou pre zateplenie, tak klimatickou membránou, ktorá zaručuje nepremokavosť, vetruvzdornosť, ale zároveň priedušnosť bundy zvnútra von. Bunda obsahuje veľké množstvo nastaviteľných ventilačných panelov, ktoré tvoria prepracovaný vetrací systém, a tak nie je problém bundu používať aj v lete za vyšších teplôt. Bunda ponúka veľa úložného priestoru pre potrebné motorkárske zariadenia alebo doklady so 2 vreckami na vonkajšku a 3 vnútri. Funkčnosť bundy dopĺňajú nepremokavé švy. Bezpečnosť je zaručená vyberateľnými certifikovanými protektormi v oblasti ramien, lakťov a chrbtice. Bunda ďalej disponuje mnohými reflexnými prvkami, teda budete neprehliadnuteľní aj pri horších svetelných podmienkach. Samozrejmosťou je odolná tkanina Cordura, z ktorej je celá bunda vyrobená. Pohodlie a komfort majú na starosti elastické panely na lakťoch, ktoré umožňujú voľnejší pohyb, a ďalej príjemné neoprénové zakončenie na golieri. Obvod pása a rukávov je možné jednoducho upraviť pomocou manžiet či uťahovanie na suché zipsy. Bunda aj dokonale padne a zvýrazní krivky ženského tela. Dámska Touringová moto bunda BOS 5787 je vďaka výborným funkčným vlastnostiam a praktickému vybaveniu obľúbeným oblečením na motocykel. Bola použitá len 1x. možnost kupit ako set s helmou( pozri moje dalsie inzeraty)