bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska bundokošeľa

Kategória: Zberateľstvo

Kúpim dámsku bundokošeľu ČSĽA (ako na foto) vo veľkosti 2 39 prípadne 3 39.
Ponuky posielajte na mail s foto a vašou cenovou predstavou.




ČSĽA uniform znb výstroj oblečenie košeľa
Dámska bundokošeľa
Podobné inzeráty
Uniforma ČSĽA ┃ vz. 63 (2)
Predám dôstojnícku uniformu ČSĽA v perfektnom, ako novom stave. Uniforma má lemované výložky, vhodné pre hodnosť vyššieho dôstojníka. Sako má od výroby stále pripnutú visačku. Veľkosti: Sako - II 50 2 (na výšku približne 172 cm a obvod hrude 100 cm) Nohavice - II 50 (dĺžka približne 103 cm, obvod pása 86 cm) Bundokošeľa - 40 II V prípade záujmu, otázok či nejasností neváhajte volať, písať.
KOMPLET Uniforma ČSĽA  - letectvo┃ vz. 63
Predám komplet leteckú uniformu ČSĽA vo výbornom, používanom stave. Uniforma je hodnosti plukovníka letectva. Komplet zahŕňa: sako, nohavice, bundokošeľu a zabalenú, novú kravatu. Veľkosti: Sako - II 53 2 (na výšku približne 172 cm a obvod hrude 106 cm) Nohavice - zhodnej veľkosti Bundokošeľa - zhodnej veľkosti V prípade záujmu, otázok či nejasností neváhajte volať, písať.
Bundokošeľa ČSĽA
Predám novú nepoužitú, uloženku, bundokošeľu čsľa, veľkosť 37, cena 10 €
VOJENSKÁ KOŠEĽA
Ponúkam Vám na predaj vojenské košele- veľkosť 39, cena od 8€/ks. Bundokošeľa na ľavo je už predaná. Môžem zaslať aj na dobierku pri platbe vopred na účet, alebo osobný odber v KE.
Dámska hodinky
Dámske náramkové hodinky GLASHUTTE
ČSLA vz.60 dámske gate, sukňa
Dobrý deň Predám následovné: vz.60 dámska sukňa velkosť 1A vz.60 dámske gate velkosť 2A (1967) Cena je za veci spolu! Materiál je v uloženkovom stave nikdy nenosený V blízkej dobe budem pridávať viac materiálu na predaj tak pozri profil Komunikácia možná aj cez telefón aj cez mail Posielam poštou prípadne zásielkovňa, osobný odber tiež možný!