bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska komb. Tschul 546 Čierno-bielo-ružová

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predam novu nepouzitu dvojdielnu damsku kombinezu TSCHUL 546,vid foto.Povodna cena 555€ teraz 339€!!!
Dámska komb. Tschul 546 Čierno-bielo-ružová
Podobné inzeráty
Dvojdielna kombinéza TSCHUL 747 SPEEDSTER
Predám dvojdielnu kombinézu,TSCHUL 747 SPEEDSTER-velkosť 54. Málo používanú, stav takmer ako nová(posledný rok visela v skrini). Sú k nej aj rukavice Tschul 212 veľkosť M(9).
Kombinéza Tschul
Ahojte, predám dvojdielnu koženú kombinézu značky Tschul Vintage veľkosť 46 (ja 180 cm, 75 kg). Nikdy nebola padnutá, nové slajdre. Kombinéza bola pravidelne čistená a voskovaná. Žiadne oďerky ani poškodenia až na označenie Tschul na ramennom chrániči (šúchol som omietku na dome pri chôdzi)
Damska kombinéza dainede
Označenie D2 veľkosť IT44 naša 38M :) Kupovana za pôvodnú cenu nová v bikerscrown žiadna kombinéza ktorú malo v ruke xxx ľudí predomnou,.. mäkká kvalitná koža žiadna tvrdá hnusná nekvalitná koža ako Tschul a pod…lacinych kombinez :) model ktorý sa už nevyrába Oblečená pár krát v neposkodenom stave ako ladvinka pôvodná cena bola dosť vysoká,.. Podobne ako Agv,Hjc,Alpinestar,Dainese,Tschul,4SR,Icon,ruroc,ixon,Held
Dámska dvojdielna kombinéza Tschul
Predám dámsku dvojdielnu kombinézu značky Tschul veľkosť bundy 42, veľkosť nohavíc 44. Kupovaná v Motozem. Je vo veľmi dobrom stave, pravidelne čistená a natieraná voskom, ktorý k nej pribalím. Dôvod predaja kombinéza mi je už veľká a leží mi v skrini.
SHARK RIDILL 1.2 Drift-R čierno-bielo-ružová XS
- minimalne pouzita (na dvoch motovyjazdoch ladvinkou, bola pouzita aj kukla) - stav novej prilby, bez jedineho skrabanca Integrálna prilba SHARK RIDILL 1.2 Drift-R čierno-bielo-ružová. Prilba je vyrobená z polykarbonátu. Číre plexisklo s úpravou proti poškriabaniu. Plexisklo má prípravu pre proti zahmlievaciu fóliu. Integrovaná slnečná clona. Plne vyberateľný a prateľný interiér. Interiér prilby umožňuje použitie dioptrických okuliarov. 2 vrchné a 1 spodná ventilácia. Zapínanie prilby mikroprackou. Homologizácia ECE 22.05. Hmotnosť 1500 g (+ / - 50 g).
Helma Nolan plus bunda Tschul
Pre pána: - Helma + čierna kukla NOLAN L - 140e - Bunda TSCHUL + uteplivka, veľkosť 52 - 140e AKO KOMPLET POSUNIEM ZA 250e, prípadne dohoda.