bazár, predaj, inzercia, predám

dámska koženka L

Kategória: Bundy a Kabáty

Dámska koženka Sinsay, nová s visačkou.
dámska koženka L
Podobné inzeráty
Kozenka s perlami —-20€
Nádherná kozenka s perlami. Rinascimento. Veľkosť xs/s. Pc 170€. Teraz symbol. Cena z dôvodu malých nepatrnych vad ktoré nebránia nosenie. Vid foto. Otlacene modré fľaky asi od jeansoviny. Na troch miestach. Nic strašne a skoro neviditeľne . Kozenka využiteľna na šaty v lete a jar. Prekrásny kúsok.
Čierna dámska koženka, modrý baloniak
Predám čierna dámska koženka. dĺžka - 94 cm,šírka -59 cm. cena už s poštovným - 13 eur.(1-3 fotka). Predám modrý baloniak. dĺžka - 89 cm,šírka -62 cm. cena už s poštovným -11 eur..(4-7 fotka).
Dámska koženka XXXL
Dámska koženka je nepoužitá ale je na golieri poškodena ,vid. na fotke,, šikovná mamička si to opraví alebo niečo našiť na celý golier--zohľadnené v cene,dĺžka-cca-81cm ,šírka pod pazuchami 53cm ,rukáv od krku-75,5cm, ----------+ pošta
Big Star kozenka damska
Cierna kozenka rozmer L, ale mensi rozmer a tak si myslim, ze sedi aj na medium. V zachovalom stave, menej nosena
Dámska koženka
Čisto nová, nenosená. Veľkosť S, sadne aj na M. Kvalitný materiál, žiadna lacná tenká koženka. TOVAR POSIELAM LEN PO PREVODE PEŇAZÍ NA ÚČET ALEBO OSOBNE. NA DOBIERKU BOHUŽIAĽ PO ZLÝCH SKÚSENOSTIACH NEZASIELAM. V PRÍPADE ZÁUJMU MA KONTAKTUJTE MAILOM.
Mexton kozenka 36
Damska kozenka cierna s cervenou kozusinkou,zvnutra zateplena,top stav,velkost 36.ZADARMO strapcova kabelka.kontakt mailom