bazár, predaj, inzercia, predám

Damska letna cierna suprava s vysokym pasom/NOVA

Kategória: Športové oblečenie

velkost S/M velmi pohodlna suprava
damsky crop top s kratkym rukavom vpredu zdobeny striebornym zipsom ktory sa da rozopnut
sortky s vysokym pasom na snurku, v pase elasticka pruzna guma
Damska letna cierna suprava s vysokym pasom/NOVA
Podobné inzeráty
Pohodlná dámska ružová súprava s vysokým pásom/NOVA
velkost XS predlzeny ruzovy top s rozparkami po bokoch a elasticke ruzove kratasy s vysokym pasom
Velmi pohodlna damska suprava v krasnej neonovej farbeNOVA
velkost M velmi pohodlna teplakova suprava v krasnej neonovej farbe. Suprava pozostava z 2 kusov. Stylova bunda s kapucnou s kratkym rukavom vzadu s napisom a pohodlne sortky na snurku s vysokym pasom.
Leginy s vysokym pasom Joma
Predam leginy s vysokym pasom, velkost S. Leginy mi pekne zakryli poporodne brusko, teraz uz som XS, tak leginy posuvam. Su fajn aj na leto, od kolien dole maju sietku.
Dámske športové legíny s vysokým pásom
Nádherné legíny staroružovej farby, zn: I saw it first, veĺmi kvalitné.vhodné skôr pre vyššie baby, s vysokým pásom.  Vnútorná dĺžka legín je 73cm. Vonkajšia dĺžka je 88cm, po pás a plus pás je vysoký 9cm. Šírka pásu v kľude bez natiahnutia je 31,5cm.  Boli 2x oblečené. Bez poškodenia. Pozri všetky inzeráty. Mám veĺa oblečenia, ktoré je buď nové alebo málo nosené. V ponuke značky G- star raw, spo
push up legíny s vysokým pásom elastické
predám úplne nové nenosené push-up elasitické legíny s vysokým pásom, hodia sa do fitka ale aj na bežné nosenie. veľkosť XS, farby béžová a červená. poštovné hradí kupujúci. posielam aj cez zásielkovňu.
PUMA damska suprava
damska súprava leskly nežmolkujuci material na zadnej časti bundy vyšity znak puma posledne kusy modro čierna a čierna rozmer bunda dl.64cm,šir.53x2cm,rukav od krku 76cm,teplaky dl.101cm,pas 35x2 až 45x2cm material 100% polyester