bazár, predaj, inzercia, predám

Damska nocna kosielka lingeria cipkovana.

Kategória: Spodná bielizeň

Mam na predaj tuto krasnu lingeriu v cierno-cervenej farbe. Su k nej aj tanga nohavicky.

Velkost - napiste mi, napisem vam rozmery

Kontaktujte ma cez nizsie uvedeny formular - uvedene cislo je nefunkcne

pozrite si vsetky moje inzeraty :)
Damska nocna kosielka lingeria cipkovana.
Podobné inzeráty
nocna kosielka
Cipkovana snurovacia nocna kosela krasna elasticka nocna kosielka velkost S dlzka 70 cm prsia 37-47x2 B96
Čipkovaná košieľka
Nočná košeľa, čipkovaná, veľkosť xs (možno sadne aj na menšie s nakoľko je elastická). Značka La Senza. Obvod si viete vzadu nastavovať podľa potreby. Nenosím ju tak posúvam za novú cenu + poštovné prevodom alebo osobne v Ba. Pôvodne stála okolo 45 eur.
Sexi bielizeň - čipkované sety
V ponuke sú sety sexi čipkovanej spodnej bielizne: - séria ZAGABRIA - košieľka a tangá, farba čierna čipka s ružovo-čiernou mašličkou na košieľke aj tangách, bez výstuže - séria COPENHAGEN - košieľka a tangá, farba čierno-biela čipka, tigrovaný vzor, bez výstuže - séria COPENHAGEN - košieľka a tangá, farba hnedo-biela čipka, tigrovaný vzor, bez výstuže. - Všetky sety sú vo veľkostiach 2, 3, 4 - Výrobca: Taliansko, Dovoz: osobne priamo z Talianska - Všetky sety sa predávajú v originál balení - Bielizeň nebola nikdy použitá a ani len vyskúšaná, je úplné nová - Materiál: viď foto visačka - Cena je rovnaká pre všetky sety a všetky veľkosti: 22,- €/ set (košieľka a tangá). V rámci Košíc je možný osobný odber na mieste po dohode. Bližšie info na čísle: .
Cipkovana suprava 2x
NOVE- nesadla veľkosť. Modra cipkovana suprava vel.S (sadne na M- cena 7€), namornicka modra cipkovana suprava vel.M (cena 7€). Možný aj osobny odber Ba.
Podprsenky ako nové
Pomenej nosené. 1. Ružová hladká podprsenka-veľkosť 32/70 a nastaviteľné ramienka aj zapínanie - cena 3€ 2. Mentolová čipkovaná podprsenka - veľkosť 70A a nastaviteľné ramienka aj zapínanie - cena 3€ 3. Mäkká podprsenka s hviezdičkami - veľkosť XS/S, šírka elastickej gumičky na spodnej časti 2x30cm plus zapínanie je ešte nastaviteľné, aj ramienka - cena 2,5 € 4. Čipkovaná mäkká podprsenka - veľkosť S, šírka gumičky na spodku 2x30cm + ešte viac a aj nastaviteľné ramienka - cena 2€ 5. Modrá Čipkovaná mäkká podprsenka - veľkosť XS/S, šírka gumičky v spodnej časti 2x27 cm v kľude, bez zapínania a nastaviteľné ramienka - cena 2€ - v prípade otázok alebo záujmu ma kontaktujte emailom - pozrite všetky moje inzeráty, možno niečo vyberiete :)
Nocna kosela
Nocna kosielka cervena cipkovana velkost S dlzka 79 cm prsia 33-45x2