bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska outdoor sukňa Eddie Bauer

Kategória: Turistika, horolezectvo

Dámska outdoor športová sukňa Eddie Bauer, veľkosť 4(S), ako nová.

Materiály: Shell 96% Nylon / 4% Spandex, Linning 92% Polyester/8% Spandex

V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámska outdoor sukňa Eddie Bauer
Podobné inzeráty
Nórsky sveter z Merino vlny Eddie Bauer sport
V ponuke dámsky pletený sveter z Merino vlny Eddie Bauer sport, vzor Fair Isle, dvojitý zips, strih Regular, veľkosť XL. Materiály: 100 % prírodná Merino vlna - veľmi jemná, neškriabe, a nemnožia sa v nej baktérie – vďaka tomu účinne odoláva zápachu po dlhšom nosení alebo v prípade, že sa pod ňou spotíte. Jej prirodzené vlastnosti aktívne regulujú teplotu a vlna hreje, aj keď je mokrá. Sveter je používaný s minimálnymi stopami použitia(na posledných troch fotkách).
Dámska outdoor sukňa Mountainpeak
Dámska outdoor sukňa Mountainpeak, veľkosť XL, nová(bez visáčiek). Materiály: Outer 90% Nylon / 10% Elasthan, Inner 81% Polyester/19% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámska mikina Martini, Atomic,Peak Perfortmance a Schöffel
Ponúkam na predaj krásne, špičkové dámske turistické - outdoorové - trekové mikiny v 100% stave: - krásna dámska turistická - outdoorová - skialp softshell mikina Martini Alpine s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál s krásnym dizajnom. Veľkosť dámska 40/L, presné rozmery: - celková dľžka od krku 62 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 50 cm (pogumovaný!). CENA: 39,-€. - dámska mikina Atomic v krásnej oranžovej farbe. Veľkosť dámska S, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 62,5 cm - dľžka rukáv od ramena 63 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 51,5 cm - šírka pásu 51 cm (pogumovaný). CENA: 25,-€. - krásna dámska turistická - outdoorová - skialp softshell mikina Peak Performance s kapucňou v 100% stave. Špičkový elastický materiál s krásnymi farbami. Veľkosť dámska M, presné rozmery: - celková dľžka od krku 58 cm - dľžka rukáv od ramena 58 cm - šírka pod pazuchou 50 cm - šírka pásu 40 cm (pogumovaný!). CENA: 30,-€. - dámska mikina Schöffel. Veľkosť 40, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 60 cm - dľžka rukáv od ramena 62 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 49 cm - šírka pásu 51 cm (pogumovaný). CENA: 25,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
nova damska Gore-Tex bunda Outdoor Research vel. S
Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu damsku lahku Gore-Tex bundu kvalitnej americkej znacky Outdoor Research, model Aspire Jacket, velkost S - vid rozmery bundy uvedene nizsie, staci si ich porovnat s rozmermi nejakej svojej bundy, zeleno-modra kombinacia, material: Gore-Tex Paclite, odvetranie: TorsoFlo - bunda ma 55 cm dlhe zipsovatelne otvory bo bokoch od podpazusia az po dolny okraj s bezcami na obidvoch koncoch, cize da sa odzipsovat od podpazusia smerom dole alebo zdola hore ako poncho. Bunda ma 3 zipsovacie vrecka, vsetky zipsy su kvalitne YKK, hlavny zips je s dvojitym bezcom, cize bunda sa da odzipsovat aj zospodu. Kapucna je nastavitelna s dvoma zdrhovadlami vpredu po bokoch a jednym vzadu. Bunda ma zdrhovadlo aj v dolnej casti a konce rukavov su nastavitelne manzetami na suchy zips. Vaha bundy je cca 330 g. Rozmery bundy: sirka bundy v oblasti hrude - 52 cm, dlzka zadneho dielu od priekrcnikoveho sva - 67 cm, dlzka rukavov na zadnej casti od stredu krku cez plecia az po dolny okraj - 84 cm. Povodna cena: 260 EUR. Moja cena: 150 EUR vratane postovneho kdekolvek v ramci SR, cize postovne s dobierkou je uz v cene. Viac info:
Skhoop športová sukňa, veľkosť S
Funkčná sukňa s vnútornými šortkami Outdoor Skort je vhodná na šport a cestovanie. Sukňa je vyrobená z ľahkej a pružnej látky (s pružným džersejom pre vnútorné šortky) a je pohodlným odevom na celodenné nosenie. Má príjemný široký elastický pás, ktorý netlačí a nespôsobuje nepríjemné otlaky. Materiál: 95% Nylon, 5% Spandex Materiál šortek a pasu: 90% Polyester, 10% Spandex Dĺžka: (vpredu / vzadu): 44 cm / 44 cm Veľkosť: S Stav: používaná (9/10) Dôvod predaja: je mi malá (potrebujem M) Cena: 15,- (v cene je započítané poštovné, balné)
VETROVKA DÁMSKA LETNÁ-ĽAHŠIA ZN: ALPINE PRO OUTDOOR-ZĽAVA -
Predám DÁMSKU-LETNÚ: ĽAHŠIU ŠPORTOVÚ ORIGINÁL-ZNAČKOVÚ VETROVKU: ALPINE PRO OUTDOOR-FOTO. Od ZNÁMEHO-KVALITNÉHO značkového výrobcu ŠPORTOVÉHO-outdoorového OBLEČENIA. ORIGINÁLNY DIZAJN: PEKNEJ ZELENO-ZELENO FAREBNEJ kombinácii-s DVOMA ORIGINÁLNYMI-symbolmi-prvkami na ramene a v spodnej časti vetrovky-FOTO. DOBRE VIDITEĽNÁ aj NEPRIAZNIVÝCH KLIMATICKÝCH PODMIENKACH: v HMLE, ZNÍŽENEJ VIDITEĽNOSTI, v DIFÚZNOM SVETLE, PRÍTMÍ a pod. VONKAJŠÍ KVALITNÝ materiál-DAŽĎU, VETROM, VLHKOSTI, ODOLNÝ-FOTO: AQUACORE TECHNOLOGY-FOTO, rukávy v oblasti lakťov-ANATOMICKY tvarované-FOTO. VNÚTORNÝ KVALITNÝ MATERIÁL-v kombinácii s jemnou sieťovinovou-podšívkovou látkou, s logami: AQUACORE-FOTO. DVA PREKRYTÉ VRECKÁ-po stranách-na zips, rukávy-ukončené zapínaním na suchý zips, a na spodku vetrovky s gumkou-so SŤAHOVÁKOM-na POTREBNÝ-POŽADOVANÝ UPRAVITEĽNÝ OBVOD PÁSU-FOTO. UNIVERZÁLNA: CELKOVÁ NÍZKA HMOTNOSŤ VETROVKY, zabezpečuje, že VHODNÁ NA NAJME: na TURISTIKU a rôzne DRUHY ŠPORTOVÝCH aktivít. NA POHYB a POBYT v HORSKOM-PRÍRODNOM prostredí, so VŠEOBECNÝM praktickým VYUŽITÍM. VEĽKOSŤ: M, L-slim. OD DNES-ZA LETNÚ ZĽAVNENÚ CENU: 21.-EUR-PRI RÝCHLEJ DOHODE: CENA 15.-EUR. Tel.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail-CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.