bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska parochňa

Kategória: Ostatné

Predám exkluzívnu dámsku parochňu z pravých vlasov zn. Ellen Ville. Certifikovana - vid visačka. Farba Caramell kiss. Možnosť doručenia Košice aj Prešov.
Dámska parochňa
Podobné inzeráty
Krásna blond parochna
Na predaj krásna hustá blond parochna.Bola nenosená len vyskušaná.Parochna má ofinku a dlžku asi po plece.Dá sa prisposobiť a každá šikovná kaderníčka vykuzli kratšiu.Kvalitný vlas.Cena novej 45€.
Kvalitná parochňa nová Jon Renau
Nová nenosená parochňa. Plus pridám špecialny šampón a kondicionér. Model je vyrobený z tepelne upravovateľného syntetického vlákna kanekalonu HEAT FIBER. Parochňa je vyrobená ako MONO-PART model, čo znamená, že vlasy sú ručne naviazané na vrchnej časti parochne do jemného tylu. Model je vyrobený zo syntetického vlákna kanekalonu, ktoré sa svojimi vlastnosťami podobá živému ľudskému vlasu. Je to Ultra odľahčený model parochne s tzv. LACE FRONT prevedením, čo znamená že predná časť parochne pri ofine je naviazaná do priesvitného tylu, takže vlasy pôsobia ako vyrastené z pokožky a nie je vidieť žiaden prechod. Tento druh parochne je určený pre zvlášť náročného zákazníka pre svoju mimoriadnu kvalitu. Veľkosť parochne je univerzálna a dá sa korigovať gumičkami, ktoré sú umiestnené na zátylku parochne.
Nová Elza detská parochňa
Elza - dlhá biela blond parochňa s vrkočom - detská veľkosť
Parochňa 100% ľudské vlasy Jon Renau
Predám čistonovú parochňu ani raz nenosenú. Nesadla farba. Pôvodná cena 970 eur Výrobca: JON RENAU Materiál: 100% HUMAN HAIR - pravý ľudský vlas Spracovanie: 100% ručne vyrobený model HAND MADE s prevedením Mono-filament na vrchnej časti + Lacefront v prednej časti. To znamená, že ľudské vlasy sú ručne naviazané do priesvitného tylu vo vrchnej aj v prednej časti parochne. Celá parochňa je pútkovaná ručne. Po nasadení parochne na hlavu pôsobia vlasy nad čelom aj po celej vrchnej ploche, ako vyrastené z pokožky. Parochňu je možné preto česať do ľubovolnej strany, prípadne aj vypnúť ofinu.Parochňe je príjemná na pokožku, vzdušná a má nízku hmotnosť. Veľkosť: Univerzálna veľkosť 53-56 cm, ktorá sa dá korigovať gumičkami umiestnenými na zátylku Farba : tmavo hnedá
Figurína + zdarma strihy na šitie + zdarma nite Amann
Predávam figurinu ktora vám pomôze pri predaji vašich výrobkov.Ja už nešijem, priložím zdarma rôzne strihy - dámske, detské a pre bábiky Barbie a Baby Born. Predávam bez čelenky.Táto figurína Vám pomôže pri predaji vašich výrobkov ( čiapky,čelenky,nákrčníky ). Dámska figurína hlavy s podstavcom a parochňou blond ombré. Figurína s makeupom, mihalnicami,v telovéj farbe.Kvalitný PP plastový material. Hlava má jemnú gumovú vrstvu ktorá zvyšuje prirodzený vzhĺad. Dámská parochňa z najkvalitnejšieho umelého vlákna vyrábaného v Japonsku Farva BLOND OMBRE. Kvalita materiálu 99% imitácia ĺudského vlasu farbou. Mala som viac figurín aj veĺké figuríny a túto figurínu som málo používala a bola kupená ako posledná ( fotila som na nej rúška a pletené čelenky ) Predávam za výbornú cenu 35€ + poštovné 5€. Pôvodná cena figuríny bola takmer 80€. Dôležitá informacia: aby som si bola istá že prevezmete balík, poprosím poslať mi vopred na účet sumu 5€ za poštovné.Zvyšná suma 35€ bude účtovaná ako dobierka a zaplatíte ju na pošte pri preberaní balíka. Pôjde o väčší balík a zbytočne by som platila poštovné ak záujemkyňa balík neprevezme.Ďakujem za pochopenie. Ak máte záujem o osobné prevzatie, je to možné v pracovné dni po 19hod.,alebo cez víkendy v Stupave. Predávam aj na portály Modrykonik kde mám 247 dobrých hodnotení. Najdete ma pod nickom mamadievcatiek
Exkluzívne značkové FIGURÍNY-FIGURÍNA: POPRSIE, ZADOK, NOHY
074- pánska, výška zodpovedá 190cm. (99 €) 358 - dámska, výška zodpovedá 180cm, veľ. asi 36-38. (45 €) 434 - dámska, výška zodpovedá 180cm, veľ. asi 36-38. (45 €) 243 - dámska, výška zodpovedá 180cm, veľ. asi 36-38. (45 €) 130- dámska, výška zodpovedá 180cm, veľ. asi 36-38. (45 €) 085- pánska, výška zodpovedá 190cm, vel. asi L. (45 €) 348- pánska, výška zodpovedá 190cm, vel. asi L. (45 €) 098- pánska, výška zodpovedá 190cm, veľ. asi L. (45 €) 240- unisex veľ. 140, vek 9-10 rokov. (45 €) 166- unisex veľ. 140, vek 9-10 rokov. (45 €) 414- chlapec veľ. 155, vek 11-13 rokov. (35 €) 402- chlapec veľ. 140, vek 9-10 rokov. (35 €)