bazár, predaj, inzercia, predám

Damska SITA súprava

Kategória: Spodná bielizeň

Predam dámsku kvalitnú súpravu veľkosť S, M, L, XL, xxl
Damska SITA súprava
Podobné inzeráty
Dámska súprava športového spodného prádla,veľ38/40
Dámska súprava spodného prádla v športovom štýle bielo fialovej farby. Podprsenka veľkosť 80 C, so širokými ramienkami, polstrovaná, bez drôtov. Nohavičky veľkosť 38/40, so širokým elastickým pásom.
Cipkovana suprava 2x
NOVE- nesadla veľkosť. Modra cipkovana suprava vel.S (sadne na M- cena 7€), namornicka modra cipkovana suprava vel.M (cena 7€). Možný aj osobny odber Ba.
Podprsenka z bambusového úpletu PageUnderwear, prsa 12-16 cm
Predám novú, iba vyskušanú, čiernu podprsenku značky PAGE Underwear. Ciže ručne šitá v ČR. Pôvodná cena 64 eur. Obvod pod prsy 72 - 76 cm Velikost košíčků zjistíte, když změříte obvod přes prsa. Pokud je větší o 12 - 16 cm než obvod pod prsy, tak je podprsenka vhodná pro vás. Velmi pohodlné spodní prádlo z bambusového úpletu, který odvádí pot a je antibakteriální. Bambusové vlákno je svým pěstováním i výrobou velice ekologické. Tento materiál je úžasný i do parných dnů díky tomu, že odvádí pot od těla a rychle schne. Podprsenka bez kostic pro zdravá a radostná prsa, která umožňuje volné dýchání, správnou cirkulaci lymfatického systému, z přírodních materiálů a která je navržena s láskou pro krásné ženské energie! Příklad jak počítat: obvod přes prsa je 88 cm a pod prsy 75 cm, rozdíl je 13 cm, v tom případě je prádlo vhodné pro vás. Spodné prádlo tuto na bazoši predávam len ženám.
M&S ♥~♥3x dámska podprsenka  75B
3x dámska podprsenka Veľkosť 75B Typ balcony Výstuž, kostice Čierna, telová, maslová Obyč. Post. 1,50, doporučené 2,70 VÝROBCA: MARKS & SPENCER
Pohodlná dámska športová podprsenka-XXL
Pohodlná vystužená dámska podprsenka ideálna na šport v zaujímavom farebnom prevedení. Veľkosť 2XL Nenosená Posielam po uhradení platby na účet.
Vystužená dámska podprsenka - Nová, nepoužívaná. 80/C
JE TO AKTULNE, este dva kusy k dispozícii! Vystužená dámska podprsenka - Nová, nepoužívaná. Bez kostice, priedušný materiál, farba čierba, veľkosť 80/C Dôvod predaja - nesadla veľkosť. Kúpila som výhodne 4kusy. Cena za kus 13eur. viem poslať aj poštou. Pri platbe na účet poštovné len 2,5eur. (alebo dobierka 3,2eur)