bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska vesta zn. CHANTALL, veľ. 36

Kategória: Šaty, Kostýmy


Predám nepoužitú vestu zn. CHANTALL so zapínaním okolo krku s možnosťou prispôsobenia pomocou gombíkového zapínania. Veľkosť 36. Vo vnútri saténová podšívka. Celková dĺžka vesty cca 58 cm. INFO prosím EMAILOM! Pozri všetky moje inzeráty. C E N A: 17,00 EUR (pôvodne 39,00)
Dámska vesta zn. CHANTALL, veľ. 36
Podobné inzeráty
Predám nové dámske elegantné šaty veľ. S, Chantall
Na predaj nové dámske elegantné šaty veľ. S, zn. Chantall. Veľmi príjemný materiál. Tmavomodré s bielym našitým vzorom. Tvar do "A" dole mierne rozšírené. Vhodné na bežné nosenie, ale i na sviatočnú príležitosť. Dĺžka šiat 92cm. Dĺžka rukávov 12cm.
Šaty Chantall, veľ. 34
Šaty Chantall, dlhé, padavé, veľ. 34. V páse sú trochu elastické (nie veľmi, ale je tam guma. Sú celé podšité (sukňa aj vrch), dajú sa obliecť bez podprsenky. Zapínanie zozadu na na zips a hore je háčik. Raz nosené, bez poškodenia.
Chantall
Predám klasické šaty v béžovej farbe zn. Chantall. Veľ. M/38. Pc bola 39€, teraz 15,95€. Boli oblečené 2x.
Šaty Chantall, veľ uni
Predám šaty značky Chantall. Čierna farba, univerzálna veľkosť. Nenosené, nakoľko mi nesadla veľkosť, takže ako nové. Cena 15e+ poštovné, prípadne odber osobne v BB. V prípade záujmu prosím kontaktovať cez SMS.
Slávnostné šaty - top a sukňa zn. Chantall č. 38
Predám 1 x oblečené - na svadbe - slávnostné šaty - top a sukňa zn. Chantall č. 38 (veľkosť sedí). Farba je krásna zlato béžová, kvalitný materiál, len sa mi to nedalo odfotiť tak pekne, ako v skutočnosti vyzerajú. Sukňa je z dostatočne hrubého a pevného saténu a má aj vrecká. Pôvodná cena bola za komplet 230 €, teraz komplet za 78 Eur + poštovné
Šaty zn. Chantall č. 36 / S
Predám úplne nové čipkované šaty zn. Chantall model Atlanta č. 36, v jemnej mentolovej farbe. Sú krásne s kvalitnou čipkou, jemne pružné, veľmi kvalitný materiál. Kúpila som si ich na spoločenskú udalosť, ktorá sa zrušila a už ich nevyužijem. (Foto požičané) Zasielam v pôvodnom obale. Kúpna cena bola 69 Eur, posúvam ich za 20 Eur + poštovné.