bazár, predaj, inzercia, predám

Damske a panske oblecenie

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Darujem za postovne 4 Eur damske/dievcenske oblecenie XS, 3 pánske kosele, vel.M, chlapcensky vak. Pouzivane veci.
Damske a panske oblecenie
Podobné inzeráty
Pánské tričká graffity
Pánské tričká, zachovalé, aj osobný odber MT,BB,TN, prípadne po dohode na trase medzi. - Pánske tričko Alternative wear, žlto-oranžové, veľkosť L, cena 2e - Pánske tričko Alternative wear, modré, veľkosť M, cena 1e - Pánske tričko Artattack, žlté, veľkosť S/M, cena 1e
Liverpool FC - panske oblecenie
Ponukam na predaj panske tricko, polokoselu a sportove nohavice futbaloveho klubu Premier League Liverpool FC. Veci boli velmi malo nosene, su ako nove. Nohavice boli len odskusane. Ide o oficialne oblecenie kupene v eshope Liverpoolu FC. Zelene tricko: Velkost - M Material - Bavlna Cena - 7€ Cierne nohavice: Velkost - L Cena - 20€ Posielam aj postou (respektive cez packetu - zasielkovna)
Letné oblečenie
Predám dámske oblečenie tričká,tielka,body. Veľkosť S/M. Predávam všetko spolu. Oblečenie je v zachovalom stave, málo nosené,alebo vôbec. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Dámske oblečenie Mix
Predám dámske oblečenie veľkosť S vo velmi dobrom stave, niektoré ešte ani nenosené. Pre bližšie info mail/tel.Cena + poštovné.2x šaty zelene a ružové.5xtričko na ramienka .3xtričko krátky rukáv červené a zelené.
Dámske oblečenie Adidas , MOON
Nové dámske oblečenie MOON štýlový set 20€ velkosť S Adidas tielko XS 9€ Adidas tričko kr. XS 10€ Suknička H&M vhodná ako XS/S 5€ Pri odbere viacerých ks možná zlava
Predám oblečenie - tričká
Dobrý deň. Predám oblečenie, ktoré sa už u nás nevyužije. Ponúkám: 1. Tokyo tričko - NewYorker, khaki farba veľkosť XL ale sedí aj ako M. Nepoškodené, výborná kvalita. Cena 3€ 2. Maskáčové tričko - je trochu dlhšie, veľkosť M. Nepoškodené, kvalita výborná. Cena - 3€ 3. Tričko s potlačou - NewYorker, khaki farba, veľkosť S. Na spodnej časti je malá dierka, ale nie je to nič nápadné, zbytok už je bez poškodenia. Cena - 1,90€ Predaj buď osobne, alebo poštou. Ak poštou tak zaplatenie bude bankovým prevodom na účet, cena oblečenie + 1,50€ poštovné. Kontaktujte ma prosím cez telefón v poobedných hodinách cez týždeň, prípadne cez SMS.