bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske body tielka - nové s visačkou

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Predám nové pekné body tielka, zapínanie so spodnej časti. Biela čierne, veľkosť je S. Tielka majú visačku. Cena spolu
Dámske body tielka - nové s visačkou
Podobné inzeráty
Predám zachovalé tričká, nové tielka
Predám tričká veľkosti 36,38,M,L,XL na výšku 160cm za 4€/ks nové nenosené tielka XS v bielej a v hnedej farbe bez ramienok za 1€/KS nové žlté tielko veľkosti S za 3,50€ nové tielka rôzne farby veľkosti 34 a 36 za 5€/ks tielko veľkosti M z ovčej vlny za 3€ nové tričko pruhované za 5€ pruhované tričko s golierom veľkosti 2XL za 4€ biele tričko za 3€ veľkosť 40
Predám rôzne oblečenie
Predám oblčenie vo veľmi dobrom stave. Overal- viskoáza, veľ. 38 - 5 EUR Hodvábne tielka INTIMISSIMI veľ. S - 5 EUR/ks Sako tmavomodré veľ. 36- 4 EUR Tričko kvetinové - viskóza. 3 EUR Športové tričko ,,READY TO MOVE" - 2 EUR Sukňa čierna s viskózou - 3 EUR Body čierne prresvitavé, veľ. S - 3 EUR Body čierne s hlbokým výstihom vzadu - 3 EUR Hodvábne tielka s modalom so širokými ramienkami (mordé, ružové) veľ. S - 5 EUR/ks Modalové tielko s čipkou biele - 2 EUR Oversize trčko čierne s bielou čipkou na rukávoch, veľ. S - 4 EUR Hovábne čierne tričko s modalom, krátky rukáv, veľ. S - 3 EUR Pásikavé tričko s viskózou, veľ. S - 3 EUR Čierne tričko/županik s čipkou, veľ. S - 3 EUR Staroružové tričko hodvábne s modalom, veľ S - 3 EUR Hnedé triško s krátkym rukávom atypický strih, veľ. S - 3 EUR Osobný odber Rača alebo Ružinov. Prípadne viem poslať aj na dobierku. Kontaktujte ma prosím e-mailom alebo SMS správou.
Intimissimi dámske cierne body, veľkosť S.
Ponúkam na predaj dámske cierne body, zn. Intimissimi vo veľkosti S ešte s vnútornou visačkou. Body je nové, nepoužité, len vyskúšané. Stav: 10/10 Pôvodná cena: 60 EUR Najlepšie osobný odber BA. Poštou zasielam po úhrade vopred na účet. (Cena za poštovné: 2.trieda doporučene 2,4€) Inzerát platný do zmazania.
Dámske body pásikavé, veľ. S
Pásikavé dámske body s krátkymi rukávmi nesmie chýbať v šatníku žiadnej milovníčke bodyčiek. Zapínanie na patentky. Body je čierno - bielej farbe. -zloženie: 95% bavlna, 5% elastan Rozmery: S = hrudník: 72 - 88cm , pás: 68 - 80cm, dĺžka body pri nenatiahnutí 70 cm Poštovné nie je v cene
Sexy letné červené body s čipkou
Ponukam na predaj tieto body, sú čistonove. Veľkosť S/XS Farba: sýto červená s čiernou čipkou Body majú nastaviteľné ramienka. Materiál je príjemný, nepriesvitný, pekne lemujúci vaše krivky. Nikdy som body nenosila, celkovo mi body žiadne nesedia, som moc nízkej postavy.
Dámske letné oblečenie šaty
Viac info v správe. Veľkosti UNI alebo S/M. Bordové 4€ čierne 2x 9€/1ks nové s visačkou PREDANÉ Ružové 10€ nové s visačkou Biele madeirové 18€ nové s visačkou Cyklámenove predĺžené tričko 9€ nové s visačkou Modré s retiazkou 6€ nové Prípadne dohodou.