bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske červené mokasíny Gabor

Kategória: Topánky, obuv

Predám nenosené dizajnované koženné topánky - mokasíny, limitovaná séria, velkosť 41, značka Pieer Gabor. Kupované priamo v Gabore ako obuv priamo dizajnovaná od výrobcu za 120 Eur.

VÝHODY
V boho štýle
Ak milujete štýl boho, tento model plochých topánok dokonale zvýrazní charakter vášho štýlu obliekania!

Pohodlie a istota
V obuvi so športovým charakterom dôležitý je komfort a odolnosť. Tento model je vyrobený z pevnej prírodnej kože.

Komfort na každú príležitosť
Bez ohľadu na to, kam idete - vyberte si maximálny komfort a pohodlie s koženou vložkou. Vďaka nej sa topánka prispôsobí tvaru chodidla a poskytne vám nevídanú slobodu chôdze.

Semišový zvršok
Prírodná semišová koža je ušľachtilý materiál, vďaka ktorému topánky vyzerajú elegantne a štýlovo pri akomkoľvek štýle obliekania.

Nazúvajte a vyzúvajte
Žijete v zhone a každá minúta dňa má cenu zlata? Rozhodnite sa pre mimoriadne funkčné, nazúvacie topánky, ktoré si obujete jedným pohybom!

Kožená ozdoba
Vyberte si tento model topánok s ozdobou z prírodnej kože a prelomte nudu v štýle obliekania. Klasická dekorácia dodá šik a nezostane bez povšimnutia!

Tu mozete vidiet napodobeniny od inych výrobcov:
Dámske červené mokasíny Gabor
Podobné inzeráty
Gabor sandále
Predám sandále zn. Gabor, sú používané, ale verím, že ešte poslúžia, mne sú malé. Kolekcia Gabor Comfort, zvršok kožený, kožená podšívka, polstrovaná kožená stielka, nastaviteľná pracka, 45 mm korkom pokrytý platformový opätok, gumená nezničiteľná podrážka. Veľkosť 38,5.
Gabor tenisky
Ponúkam tenisky Gabor, nové, veľkosť 7, kupované priamo v Gabor BN. Nesadla veľkosť, sú v záruke. Pôvodná cena 70 eur. Osobný odber PD, Nováky, BA, Stupava
Dámske mokasíny  zdravotné topánky a botasky
Predám dámské mokasíny,zdravotné topánky a botasky.velkost:37(4).cena za pár:20€.(cena za botasky 15€.Čierné poltopánky.velkosť:37(4).cena:8€.zdravotné topánky,mokasíny a zdravotné šlapky sú kožené (sú nové).
Dámske mokasíny
Predám dámske mokasíny značky Jenny Fairy. Mokasíny sú nové, s visačkou, nesadla mi veľkosť. Veľkosť 37.
Dámske červené mokasíny
Predám krásne, nenosené dámske červené mokasíny zn. John Garfield, s ortop. vložkou, veľkosť 37 /rozmer vid. foto/. Tovar posielam až po úhrade platby na účet. Cena 10,00 € vrátane poštovného.
Dámske kožené topánky,velk.38/4ks strieborné Gabor..
Dámske kožené topánky,velk.38/4ks strieborné Gabor kožené+medené sú celokožené, modré na šnurovanie Graceland, červené letné sandálky- všetky sedia na velk.38-vn.dl:24 cm cena spolu 23 Euro