bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske členkové platformové šnurovacie topánky, veľk.38

Kategória: Topánky, obuv

Ponúkam na ďalšie využitie dámske členkové platformové šnurovacie topánky, veľk.38.
Vhodné do suchej jesene a jari.
Vrchný materiál je textil.
Farba je čisto čierna (odlesk svetla na foto ju skresľuje)
Bude si treba vložiť novú tenkú vnútornú topánkovú vložku.
Dámske členkové platformové šnurovacie topánky, veľk.38
Podobné inzeráty
Béžové šnurovacie členkové čižmy
Béžové šnurovacie členkové čižmy H&M. Podrážka: Termoplastická guma 100% Podšívka a stielka: Bavlna 100% Vrchná vrstva: Bavlna 100% Veľkosť sedí na 39. Mala som ich na sebe max. 2x, takže super stav. PC bola 30€. Sú tenké, takže vhodné aj na prechodné obdobie, poprípade aj teplejšie počasie. Cena: 18 + poštovné. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom sms alebo e-mailu. Posielam po prevode peniažkov na účet.
Čierne dámske topánky workery 37
Čierne dámske vysoké šnurovacie topánky s remienkami Bershka, veľkosť 37 Prechodné/celoročné (aj do miernejšej zimy) Štýlové topánky imitácia kože, zapínanie na bočný zips, šnurovacie + remene. Štýl trapery/workery Obuté pár krát, veľmi dobrý stav, viď všetky fotky pre detailný náhľad Cena: €18 už s poštovným V prípade záujmu prosím kontakt na mail vyplnením formulára pod inzerátom, číslo vymyslené V ponuke aj ďalšie inzeráty.
Pánske členkové topánky č.40
Predám pánske kožené členkové šnurovacie topánky modrej farby. Ide o značku Frank Walker. veľkosť 40. K dispozícii sú aj červené šnúrky. Topánky boli obuté dva krát. Syn z nich veľmi rýchlo vyrástol.
dámske platformové sandále
dámske platformové sandále, číslo 37, nie nový tovar, cena je bez poštovného, pozrite si aj ostatnú moju ponuku.
dámske elegantné platformové sandále
dámske elegantné platformové sandále, champagne farebnosť, strieborná platforma a opätok, číslo 37, cena je bez poštovného, nie nový tovar, pozrite si aj ostatnú moju ponuku.
Karrimor Cheetah Bt Ld00 - hnedé dámske č.39
Predám dámske turistické topánky Karrimor Cheetah Bt Ld00 - hnedé dámske č.39 (UK 6). Použité 2krát - čiže ako nové, bez známok použitia, nepoškriabané. Dôvod predaja je kúpa iných (SALEWA) Karrimor Cheetah Walking Boot Ladies Karrimor Gepard vychádzkové topánky sú ideálne pre nosenie vo vlhkejšom počasí, aby vaše nohy zostali suché, teplé a pohodlné, keď sú vonku. Topánky sú vybavené vibramskou podpätku, ktorá poskytuje výnimočnú trakciu pod nohou, takže môžete zostať stabilní v širokej škále terénov a plne si vychutnať exteriér. Topánky sú chránené vďaka technológii WTX, ktorá ponúka výnimočnú hydroizoláciu, ktorá umožňuje zostať pohodlnejší a prechádzať drsnejšími terénmi bez toho, aby ste utrpeli akékoľvek nepohodlie v nohách. Povrchová úprava členku poskytuje výnimočnú podporu, zatiaľ čo šnurovacie zapínanie umožňuje ich bezpečné upevnenie pri trekingu vonku. > Dámy vychádzkové topánky > čipkované upevnenie > členku vysoko povrchovej > Opätovne vynútené špičky > Kovové očká > karrimor značky > WTX technológia > Vibram soleplate > odpručená medzipodrážka > Polstrovaný členkový golier > Odpruženie stielka Možnosť zaslať aj poštou: potrebujem vaše údaje nasledovne MENO, ULICA, PSČ, MESTO a TELEFÓNNE ČISLO. Úhrada vopred na účet +3,00€, Prípadne dobierka +4,00€ Inzerát je platný do zmazania! V prípade že som nedostupný zanechajte sms, e-mail o čo máte záujem ja sa určite ozvem. (Pozri aj ostatné inzeráty)