bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske GEOX tenisky.

Kategória: Topánky, obuv

Dámske tenisky značky GEOX respira.
Veľkosť: EUR 36, UK 3.
Stav: 7,5/10. Bežné známy nosenia (foto č. 5 menšia odrenina).
Súčasťou sú aj šnúrky, ktoré nie sú vyfotografované.
Cena: 10€ + poštovné.
Odpovedám iba na email.
Ide to aj cez Vinted
Dámske GEOX tenisky.
Podobné inzeráty
Tenisky GEOX
Predám 2x obuté tenisky značky GEOX, veľkosť 36 za 54 eur (povodna cena bola 97 eur). Tenisky sú pohodlné a vďaka textilnému zvršku sú ľahké a vzdušné. Vnútorná časť topánok je vyrobená z ekologickej kože ktorá ma zvýšenú odolnosť voči oderu. Informácie o produkte: Hrúbka podrážky: 3 cm Celková výška: 11 cm Materiál: Vložka: Koža Vnútro: Textil, Imitácia kože Zvršok: Prírodná koža(useň) - Zamš, Imitácia kože/-Imitácia kože, Prírodná koža(useň)/-Leštená Podrážka: Vysokokvalitný materiál Pouzite technologie: Geox respira
Modré tenisky GEOX Velk. 38
Predám modré priedušné tenisky GEOX veľkosť 38. Párkrát obuté vid foto. vo výbornom stave bez poškodenia. Špička je s brúsenej kože. Obuv je vyrobená z koží certifikovaných skupinou Leather Working Group, ktorá potvrdzuje, že pochádza od výrobcov, ktorí sú ohľaduplní k životnému prostrediu. Priedušnosť podošvy a pocit pohody pre chodidlo zaručujú patentované systémy Geox. Antibakteriálna stielka. Poťah na stielke je vyrobený z netoxickej kože bez obsahu chrómu. Zatvára sa jednou páskou, čo uľahčuje rýchly vstup. Odnímateľná stielka je hygienická a praktická. Pôvodná cena: 69 € Cena teraz: 35 € Osobný odber Bratislava alebo Rajka v prípade zaslania poštou plus poštovné podľa tarif SP alebo zasielkovne. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Ďakujem
Rôzne dámske a pánske topánky
Predám dámske a pánske topánky. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou. 1. Dámske čierné topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 6€. 2. Dámske hnedé topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 5€. 3. Značkové LOTTO tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 4. Značkové ADIDAS tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 5. Dámske tenisky s holografikou - veľkosť 39, cena 6€. 5. Čierno-zlaté športovo elegantné topánky - veľkosť 39, cena 5€. 6. Sandále s mašličkami - veľkosť 40, cena 5€. 7. Marhuľové baleríny s kovovou špičkou - veľkosť 40,cena 4€. 8. Dámske šľapky s kamienkami - veľkosť 39, cena 4€. 9. Pánske topánky - veľkosť 47, cena 8€. 10. Pánske tenisky - veľkosť 45, cena 8€.
Dámske tenisky Geox
Predám dámske tenisky GEOX. Veľkosť 37. Málo nosené, v dobrom stave.
GEOX Respira Amphibiox tenisky 35
Predám úplne nové nenosené GEOX respira amphibiox tenisky veľkosť 35. Vnútorná dĺžka 233 mm Tenisky sú veľmi kvalitne, úplná topka. Ideálne pre zdravú chôdzu. Cena 45€ Tel.
GEOX TERENCE, veľ. EU44, US11, UK10, cm 29
Ponuka - nové. Kupované na oficiálnom eshope GEOX. Vhodné k biznis oblečeniu. Popis: pánska topánka s elegantným vintage nádychom Terence, vyrobená z tromlovanej autenticky vyzerajúcej kože v bohatej tmavohnedej palete s mierne vintage nádychom, dáva moderný vzhľad formálne vyzerajúcemu kusu obuvi, ktorý ctí minulosť bez obetovania pohodlia. Zapínanie na šnurovanie pre jednoduché prispôsobenie. Priedušnosť podošvy a dobrý pocit pre chodidlo zaručujú patentované systémy Geox. Cena v obchodoch 129,90 €, cena tu: 59 €. Poštovné v rámci SK v cene.