bazár, predaj, inzercia, predám

dámske lyže ELAN Speed Magic PS

Kategória: Lyžovanie

Predám dámske slalomové lyže ELAN Speed Magic PS 16/17 v dĺžke 160 cm s viazaním ELW 11.0 Shift, rádius 12 m, parametre 122/69/104. Lyže ELAN Speed Magic PS sú vybavené dreveným jadrom Tubelite, ktoré zaručuje vysokú stabilitu, pružnosť a zároveň výrazne nízku hmotnosť lyží. Sú veľmi tenké a vynikajúco prenášajú energiu z nôh na svah vďaka Slim Shape technológii, pričom Power Shift podporuje ovládateľnosť, zvyšuje a uľahčuje kontrolu lyží. Typ jadra: Drevené jadro Tubelite + laminát + Titanová výstuha.
Lyže boli použité jedenkrát na svahu, dôvod predaja nevhodný darček.
Cena 250 € prípadna dohoda možná
dámske lyže ELAN Speed Magic PS
Podobné inzeráty
Lyže Elan Speed Magic
Predám zjazdové Lyže Elan Speed Magic. Lyže sú vhodné pre pokročilejšie lyžiarky. Dĺžka lyže 155cm. Radius 11,5. Šírka (hrot/stred/koniec) – 116/66/102. Drevené jadro a technológia Waveflex zaručuje maximálnu priľnavosť pozdĺž celej dĺžky hrany aj pri vysokých rýchlostiach, lepšie ovládanie lyží a uľahčuje oblúky.
Lyže Lyže Elan Wingman Shift + EL 7.5
Predám Lyže Elan Wingman Shift + EL 7.5 140 cm kupované v januári 2022. použité raz na 3 dňovej lyžovačke. Super stav POPIS: Lyže RC Wingman Shift sú navrhnuté pre pokročilých juniorských lyžiarov a poskytujú správnu kombináciu flexi, torznej stability a priľnavosti hrán. Prvé oblúčiky na lyžiach sú veľmi dôležité pre ich následný vývoj lyžiarskych zručností a znalostí. Ďalším krokom sú robustnejšie lyže, ktoré dovolia deťom užívať si každú jazdu s ľahkosťou a odhodlaním. S ohľadom na pokročilých juniorských lyžiarov sme vyvinuli RC Blue, najlepšie juniorské lyže od značky Elan, ktoré sú nabité technológiami ako woodcore alebo inovatívne WaveFlex. Tým poskytujú ideálnu kombináciu pohodlia, ohybu, torznej stability a priľnavosti. RC Wingman zdedili grafické prvky zo série Wingman, takže deti môžu lyžovať na rovnakých lyžiach ako otec, čo sa dizajnu týka. Vo vnútri sa ale skrývajú veľmi dobré detské lyže, ktoré zaručene ocenia. TECHNOLOGY Waveflex FULL POWER CAP DUAL woodcore Fibreglass GEOMETRY 114-70.5-99 RADIUS 110 cm - 6,2 m 120 cm - 7,5 m 130 cm - 8,9 m 140 cm - 10,3 m 150 cm - 11,9 m SYSTÉM shift PROFIL camber VIAZANIE EL 4.5_7.5 GW Shift BLK
Head Supershape i.SPEED
Predám lyže Head Supershape i.SPEED jeden pár šedé 163cm Lyže v dobrom stave. Tieto lyže sú určené pre celodenné jazdenie na zjazdovke. Ľahké materiály ako Graphene uľahčili vyváženie lyže a zvýšili kontrolu nad lyžami ERA 3.0 Kombinuje tri technológie (Allride Rocker, Progresívny rádius a odpruženie Intellrise) aby uľahčila lyžovanie a poskytla väčšiu šírku výkonného pásma. Profil Speed Rocker Speed Rocker má mierne ohnutú špičku pre ľahší vjazd do oblúka. Konštrukcia Graphene World Cup Sandwich Cap Konštrukcia lyže vyvážene kombinuje ľahký materiál Graphene s tvrdým Titanolom. Vďaka tejto konštrukcii majú lyže extrémnu pružnosť. KERS Technológia KERS funguje ako turbo dúchadlo na aute, ktoré poskytuje dodatočnú akceleráciu zvyšovaním tuhosti zadnej časti lyže v oblúkoch. Sklznica Race Structured UHM C Base Najkvalitnejšia a najrýchlejšia sklznica. Pôvodná cena 790€ Moja cena 250€ Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka kliknite na Lyže
dievcenske lyže Elan Magic 110 cm , hadia koža
Predam krasne dievcenské lyže Elan Magic velkost 110 cm , hadia koža proti poskrábaniu s viazaním Elan do 50 kg , lyže su krasne , vo vybornom stave , vhodne ako darcek , hrany a sklznica su nabrusene , navoskovane , pripravene na svah . cena lyže 87 Eur . Lyžiarky Nordica velkost 37 , vnutorna dlžka ma 23,5 cm , s ruzovym vnutrom , cena 53 eur . Alebo lyžiarky Nordica bielo modre velkost 35 , vnutorna dlžka ma 22,5 cm , lahucke , cena 49 Eur . Mam aj inu velkost lyžiarok , mozem prekombinovat .
Zjazdové LYŽE 4 druhy -  "Rossignol/ Salomon/ a iné
Zjazdové LYŽE: 1. Lyže "KASTLE" – klasické lyže (nie carvingové), no veľmi málo používané, značky „KASTLE CX champ“, s viazaním TYROLIA 6S0, dĺžka 157 cm. Lyže aj viazanie sú vo výbornom stave ako aj sklznica (ako nová), používané 3 sezóny (3x 1 týždeň) osobou do 52 kg. (Cena - 40 eur) 2.Carvingové lyže "SALOMON" – staršie carvingové lyže zn. „SALOMON“, žltej farby, V: 162 cm, s rádiusom R11,9, s viazaním „Salomon“. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 3. Carvingové lyže "ROSSIGNOL" – pánske staršie lyže zn. „ROSSIGNOL Dvaltec integral“, čierno - žltej farby, V: 181 cm (no na lyžiach je 184), s viazaním Rossignol. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 4. Lyže "KNEISSL" – staršie klasické (rovné) lyže zn. „KNEISSL“, fialovej farby, V: 168 cm, s viazaním „Tyrolia 650“. Sklznica lyží je v dobrom stave, má len jemné povrchové ryhy. (Cena - 30 eur)
dámske ATOMIC CLOUD SELECT SERVOTEC, 2019, TOP stav
Použité dámske lyže ATOMIC CLOUD SELECT 2019 SERVOTEC, light woodcore, titanium + Atomic X 12 TL ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190052 Rádius a dĺžka: 14,7 (154cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 110-70-95 (154cm); Pôvodná cena: 725€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Dámske zjazdové lyže Atomic Cloud sú najobľúbenejšie a najpredávanejšie radom od Atomic. A to úplne právom. Technológia full sidewall sa stará o presné vyjdenie oblúka v každej rýchlosti. Kovová tyč Servotec pripevnená na povrchu lyže udržuje lyžu permanentne v tzv. predpätí, tlmí vibrácie, ktoré pri jazde vznikajú, a zvyšujú stabilitu aj ovládateľnosť lyže. Podobnú funkciu plní aj ľahké drevené jadro. Lyže navyše obsahuje titánový Stabilizer, ktorý zlepšuje vedenie pri kontakte so snehom. Lyže sú vybavené viazaním X 12 TL s váhovým odporúčaním do 120 kg. Atomic Cloud Select je lyža vhodná predovšetkým pre rekreačné lyžiarky a pokročilých. Svojou konštrukciou sa hodí na upravené zjazdovky. Radius 14 - 17 metrov (Podľa dĺžky lyže) umožňuje vyjdenie dlhších oblúkov. Odľahčená konštrukcia zlepšuje ovládateľnosť lyže.