bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske MAMMUT Nordwand Knit High GTX Topánky

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám úplne nové nenosené dámske zimné turistické / horolezecké MAMMUT Nordwand Knit High GTX Topánky veľkosti UK 7 , US 8.5 , EUR 40 a 2/3.

Topánky sú kompaktibilné s mačkami. 3D pletený zvršok robí topánku plne elastickou a prispôsobivou v náročnom teréne. Technológia BaseFit optimalizuje prispôsobenie obuv na Vašu nohu.

Vlastnosti:
Flex Index: B3
Systém šnúrok: 2 zónove šnúrovanie
Hliniková izolačná stielka
Podšívka: Gore-Tex
Izolácia: (EN ISO 20334) do - 25 °C
Podrážka: MICHELIN Alpine Lite 3970

Cena je 279 €. Posielam poštou alebo cez zásielkovňu podľa aktuálneho cenníka alebo osobný odber v Košiciach.

Dôvod predaja je, že nesadla veľkosť.

V prípade záujmu ma prosím neváhajte kontaktovať mailom.
Dámske MAMMUT Nordwand Knit High GTX Topánky
Podobné inzeráty
MAMMUT Nordwand Knit High GTX
Predám úplne nové nenosené dámske zimné turistické / horolezecké MAMMUT Nordwand Knit High GTX Topánky veľkosti UK 5 , US 6.5 , EUR 38 Topánky sú kompaktibilné s mačkami. 3D pletený zvršok robí topánku plne elastickou a prispôsobivou v náročnom teréne. Technológia BaseFit optimalizuje prispôsobenie obuv na Vašu nohu. Vlastnosti: Flex Index: B3 Systém šnúrok: 2 zónove šnúrovanie Hliniková izolačná stielka Podšívka: Gore-Tex Izolácia: (EN ISO 20334) do - 25 °C Podrážka: MICHELIN Alpine Lite 3970
Predám turistickú obuv Mammut Ultimate Pro Low GTX® Men.
Predám lahku turistickú/trekingovú obuv ULTIMATE PRO LOW GTX MEN; veľkosť:44 Trekingové topánky pánske, vhodné na ľahký terén, membrána GORE-TEX®, vrchný materiál: softshell Univerzálny a multifunkčný model má vodeodolnú membránu GORE-TEX a je veľmi pružný vďaka softshellu. Použitý penový klin, technológie Rolling Concept a podrážka Gripex robí z obuvi Mammut Ultimate Pre Low GTX Men spolehlivé, pohodlné a dokonale funkční vybavení na celodenné turistiku, Nordic Walking alebo aj len menšie prechádzku po okolí. Cena nových od cca 120-170EUR Kúpené 05/2022 *************
(NOVÁ) Mammut GORE-TEX Meron light HS jacket (XL)
membrána GORE-TEX Active (C-knit) farba DAKT ORANGE Technicky prepracovaná a veľmi ľahká bunda od firmy Mammut, ktorá by nemala chýbať v žiadnom batohu. GORE-TEX ® Active s vodným stĺpcom 28 000 mm ochráni pri náhlej zmene počasia a nezaberie takmer žiadne miesto. Bunda sa nevyhrnuje pri vertikálnom pohybe paží a umožní maximálny rozsah pohybu. Oceníte nastaviteľnú trojbodovou kapucňu kompatibilné s helmou, vrecká prístupné aj v lezeckom úväzku alebo s batohom na chrbte. športový strih ľahký 3-vrstvový materiál vetru a vodeodolný nastaviteľná kapucňa v 2 smeroch predtvarované rukávy nastaviteľné manžety elastický spodný lem 1 vnútorné vrecko a 2 predné na zips zbaliteľná špecifikácie Farba: Oranžová Materiál: GORE-TEX ® Active: 100% Polyamid Váha: 357 g C-KNIT™ lining Vďaka technológii Gore-Tex C-knit, ktorú môžeme zaradiť do veľmi priedušnej kategórie membrán Active (druh Gore-Texu). C-knit sa líši od bežného GTX Active inú vnútornou vrstvičkou, ľudovo povedané príjemnejšou podšívkou pri zachovaní potrebnej pevnosti a ďalších parametrov gore-texových membrán.
Nové Mammut T-aenergy High GTX Women 38
Predám nové dámske turistické topánky Mammut T-aenergy High GTX Women, veľkosť 38, veľkosť vložky 25,0 cm, ako na fotke, viac informácií na napr. Menšia dohoda možná. Môžem poslať aj na dobierku.
Nové Mammut T-aenergy Trail High GTX Women
Predám nové dámske turistické topánky Mammut T-aenergy Trail High GTX Women, veľkosť 38, veľkosť vložky 25,0 cm, ako na fotke, viac informácií na napr. Menšia dohoda možná. Môžem poslať aj na dobierku.
Balík turistických oblečení
Po vyprázdnení gardrobu ponúkam na predaj značkových turistických - outdoor oblečení, vhodné aj na každodenné používanie. Všetky veci sú originál, žiadne fake a sú v plne zachovalom, nepoškodenom stave. Nohavice - 5,-€/kus: Nordcap Extreme hrubší - 54 Maier Sport (dá sa odzipsovať na krátke nohavice) - 20 Berghaus - M - PREDANÝ!!! Montura - L - PREDANÝ! Movement - M - PREDANÝ! Musto - dámsky - 38R Krátke alebo 3/4 nohavice - 10,-€/kus: Core Heavy by Superdry zelenohnedá - 48 Mammut - S Core Cargo Lite by Superdry hnedá - 48/50 PME Legend hnedozelená - 50 Mammut krátke dámske tmavohnedé - 40 Maloja červená dámska - XS Mammut krátky svetlý dámsky - S 3/4 dámske nohavice Mammut - 38 Napapijri pásikavý pánsky - 48/50 Mikina - všetky sú dámske - 5,-€/kus: Columbia Titanium - červená - S Schöffel - 40 Salewa - 38 Sportalm - 38 - PREDANÝ! Ortovox - fialová - S - PREDANÝ! The North Face Summit Series - L Bundy - 10,-€/kus: Napapijri - L Redwood - XL Hummel modrý - M - PREDANÝ! Hummel sivý - S - PREDANÝ! Tričká - 5,-€/kus: Superdry tmavomodrý - M Superdry sivý - L Atomic červený - M - PREDANÝ! Atomic čierny - M - PREDANÝ! Muscle (indián) - M Kjus dámsky S Mammut dámsky XS IXS červený a biely - M The North Face zelený - L Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.