bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske nohavičky - tangá Karl a Tommy

Kategória: Spodná bielizeň

Posledné kusy, čislovanie je menšie, treba premerať širku gumičky a podla toho objednať.
Karl Lagerfeld a Tommy Hilfiger.
Posledne velkosti L a XL
Širka gumičky L-33cm, XL 35cm.
Dámske nohavičky - tangá Karl a Tommy
Podobné inzeráty
Balík rôznych látkových nohavičiek s vkladačkami
Balík obsahuje: - nočnú plienku Bamboolik žlto-bielej farby so všitou vkladačkou, vonkajšia vrstva 80%bavlna , 20% polyester, vnútorná vrstva 100% polyester, zapínanie na suchý zips, úprava veľkosti na patentky - denné kapsové nohavičky Wonderoos ružovo-bielej farby, 100% polyester, vonkajšia vrstva s PUL úpravou, zapínanie na patentky - denné nohavičky Canpol babies biele s kvetinkami s vnútornou vrstvou z bavlnenného froté a vonkajšou vrstvou z bavlny (nutné k tomu ešte nepremokavé nohavičky) - látkové kapsové nohavičky Babyland šedo-zelenej farby s viacvrstvoou vkladačkou, zloženie bavlna, bambus, PES - jednoveľkostné vrchné biele nohavičky BabyLucy S, PES s PUL vrstvou, zapínanie na suchý zips - jednoveľkostné vrchné biele nohavičky BabyLucy XS, PES s PUL vrstvou, zapínanie na suchý zips - látkové nohavičky SIO Bitti d'lish čierno-biele zebrového vzhľadu veľkosť L, s 3x vkladačkami, nemajú PUL vrstvu - vrchné biele jednoveľkostné nohavičky (na 3,5-9kg) Bambino MIO s PUL vrstvou a vkladacou plienkou + 4ks vkladačiek Nie je nutný odber všetkých plienok, dá sa dohodnúť aj na menšom počte, prípadne kombinácia s inými, ktoré ponúkam v mojom bazáriku.
Na predaj luxusné vykamienkované nohavičky Victoria's Secret
Na predaj luxusné vykamienkované nohavičky Victoria's Secret Cena za KUS je 19€ + doručenie cez packetu 3€, kuriérom 4€ (dobierka +2€) Dostupné veľkosti: Čierne brazilky: XS, S, M, L, XL Čierne, čipkované tangá: S, M Červené, čipkované tangá: XS, S, M Červené brazilky: M Červené tangá: XS, S, M Ružové brazilky: XS, S, M, XL Ružové tangá: XS, S, M, L
Dámske tangá nohavičky Tommy Hilfiger, PC 22,95€
Ponúkam na predaj dámske tangá nohavičky zn. Tommy Hilfiger, 100% originál. S visačkou a vešiačikom, zabalené v sáčku. Vhodné tiež ako krásny darček. Veľ. uvedená S, pás 35 cm, vhodné aj pre XS/S. Tmavomodrá farba. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa, príp. . Ďakujem, že rešpektujete moje podmienky predaja :)
Dámske tangá nohavičky Calvin Klein
Ponúkam na predaj dámske tangá nohavičky zn. Calvin Klein, 100% originál. 1. Svetlé tangá sú z limitovanej kolekcie Modern Cotton Metallic. Veľ. S, šírka pásu 36cm. Telová farba, na páse metalická guma striebornej farby. Nové s visačkou a vešiačikom, zabalené v sáčku. PC 22,95€. Ja ponúkam za 11€. 2. Ružové sú z limitovanej kolekcie Modern Cotton. Veľ.S, šírka pásu 34,5 cm. Nové s visačkou aj vešiačikom, zabalené v sáčku. PC bola 22,95€. Ja ponúkam za 11€. Vhodné sú tiež ako krásny darček. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa príp . Ďakujem že rešpektujete moje podmienky predaja :)
Set tangá nohavičky s brbolcom
Predám nové tangá nohavičky. Nohavičky majú na zadnej strane chlpatú guľku, bomrlec, ktorý sa dá dať preč, drží pekne na gombíku a na guľke je gumka, ktorú zaháknete o gombík, takže nohavičky sa dajú používať na každodenné nosenie a tak isto aj na krásne romantické večere :). K nohavičkám sú 2 bombrlce, čiernej a bielej farby, ktoré si môžete kombinovať ako sa Vám zapáči. Veľkosť nohavičiek sadne na S/M, síce na nohavičkách je udané L. Cena nohavičiek je 15€ za všetky tri kusy.
Sexi bielizeň - čipkované sety
V ponuke sú sety sexi čipkovanej spodnej bielizne: - séria ZAGABRIA - košieľka a tangá, farba čierna čipka s ružovo-čiernou mašličkou na košieľke aj tangách, bez výstuže - séria COPENHAGEN - košieľka a tangá, farba čierno-biela čipka, tigrovaný vzor, bez výstuže - séria COPENHAGEN - košieľka a tangá, farba hnedo-biela čipka, tigrovaný vzor, bez výstuže. - Všetky sety sú vo veľkostiach 2, 3, 4 - Výrobca: Taliansko, Dovoz: osobne priamo z Talianska - Všetky sety sa predávajú v originál balení - Bielizeň nebola nikdy použitá a ani len vyskúšaná, je úplné nová - Materiál: viď foto visačka - Cena je rovnaká pre všetky sety a všetky veľkosti: 22,- €/ set (košieľka a tangá). V rámci Košíc je možný osobný odber na mieste po dohode. Bližšie info na čísle: .