bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske outdoor kraťasy CANYON Women Sports

Kategória: Turistika, horolezectvo

Dámske športové turistické kraťasy CANYON Women Sports, 3/4 nohavice, šedozelené tmavé(mobil nezachytil dobre farbu), veľkosť 40(M), stav ako nové.

Materiály: 50% Polyamide(Nylon), 45% Cordura, 5% Elasthan.

V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor kraťasy CANYON Women Sports
Podobné inzeráty
Tatonka Noras 55+10 Women - trekkový batoh
Na predaj nový dámsky trekkový batoh Tatonka Noras 55+10 Women. Objem 65 litrov, farba titan grey, vhodný aj na viacdenné túry. Dámske prevedenie - tzn. je vhodný pre nižšie postavy. Batoh je nový nepoužívaný 100% stav. Kontakt cez alebo mobil, predaj buď osobne alebo poštou. Tatonka Noras Women batoh 55+10l : Dámsky trekkový batoh značky Tatonka. Batoh má vystužený chrbtový systém. Objem 55 + 10 litrov sa hodí na viacdenné túry. Samozrejme oceníte jeho nízku váhu 1,85 kg. Špecifikácia: nastaviteľný náklon, polstrovaný bedrový pás, hrudný pásik, kompresné popruhy, horný vrchlík, úchytky, ľahký prístup, vrecká a kvalitný materiál Textreme 6.6. Rozmery: 75 x 30 x 18 cm.
Nové Mammut T-aenergy High GTX Women 38
Predám nové dámske turistické topánky Mammut T-aenergy High GTX Women, veľkosť 38, veľkosť vložky 25,0 cm, ako na fotke, viac informácií na napr. Menšia dohoda možná. Môžem poslať aj na dobierku.
Nové Mammut T-aenergy Trail High GTX Women
Predám nové dámske turistické topánky Mammut T-aenergy Trail High GTX Women, veľkosť 38, veľkosť vložky 25,0 cm, ako na fotke, viac informácií na napr. Menšia dohoda možná. Môžem poslať aj na dobierku.
nova damska Gore-Tex bunda Outdoor Research vel. S
Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu damsku lahku Gore-Tex bundu kvalitnej americkej znacky Outdoor Research, model Aspire Jacket, velkost S - vid rozmery bundy uvedene nizsie, staci si ich porovnat s rozmermi nejakej svojej bundy, zeleno-modra kombinacia, material: Gore-Tex Paclite, odvetranie: TorsoFlo - bunda ma 55 cm dlhe zipsovatelne otvory bo bokoch od podpazusia az po dolny okraj s bezcami na obidvoch koncoch, cize da sa odzipsovat od podpazusia smerom dole alebo zdola hore ako poncho. Bunda ma 3 zipsovacie vrecka, vsetky zipsy su kvalitne YKK, hlavny zips je s dvojitym bezcom, cize bunda sa da odzipsovat aj zospodu. Kapucna je nastavitelna s dvoma zdrhovadlami vpredu po bokoch a jednym vzadu. Bunda ma zdrhovadlo aj v dolnej casti a konce rukavov su nastavitelne manzetami na suchy zips. Vaha bundy je cca 330 g. Rozmery bundy: sirka bundy v oblasti hrude - 52 cm, dlzka zadneho dielu od priekrcnikoveho sva - 67 cm, dlzka rukavov na zadnej casti od stredu krku cez plecia az po dolny okraj - 84 cm. Povodna cena: 260 EUR. Moja cena: 150 EUR vratane postovneho kdekolvek v ramci SR, cize postovne s dobierkou je uz v cene. Viac info:
Predám Mammut Kendo High GTX Women
Dobrý deň, predám dámske topánky Mammut Kendo High GTX Women veľkosť UK5/EUR38/235mm. Topánky boli na dvoch turistikách ale nesadla veľkosť (stav úplne nových topánoch). Pred predajom budú komplet vyčistené. Cena 100eur. Pôvodná cena 230 eur. Preferujem telefonický kontakt.
Nové Mammut Nova III Mid GTX Women 38 2/3
Predám nové dámske turistické topánky Mammut Nova III Mid GTX, veľkosť 38 2/3, veľkosť vložky 25,2 cm, ako na fotke, viac informácií na napr. Menšia dohoda možná. Môžem poslať aj na dobierku.