bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske outdoor kraťasy McKinley

Kategória: Turistika, horolezectvo

V ponuke nové športové turistické kraťasy McKinley, DRY-PLUS, Sun Protection, Polygiene, tmavohnedé, veľkosť XXL, nové(bez visačiek).

Materiály: 94% Polyamide/6% Elasthan

V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor kraťasy McKinley
Podobné inzeráty
Pánske outdoor kraťasy McKinley
V ponuke pánske turistické kraťasy McKinley, veľkosť XL, nové(bez visačiek). Materiály: SHELL 100% Nylon, LINING 100% Polyester. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske turistické kraťasy McKinley
V ponuke outdoor krátke nohavice McKinley, DRY-PLUS, X-function, tmavošedé, veľkosť M, spolu s opáskom, stav výborný, ako nové. Materiály: 94% Polyamide/6% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
3/4 turisticke tensie kratasy McKinley 42
Predám dámske 3/4 kraťasy McKinley Dry Plus vhodné na turistiku. Veľkosť 42. Boli 2 x oblečené, sú vo výbornom stave. Rozmery: pás 44 cm, boky 50 cm celková dľžka 68 cm Material 94%polyamid 6% elastan Bezpečné na slnku vďaka UV ochrane 50+.
nova damska Gore-Tex bunda Outdoor Research vel. S
Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu damsku lahku Gore-Tex bundu kvalitnej americkej znacky Outdoor Research, model Aspire Jacket, velkost S - vid rozmery bundy uvedene nizsie, staci si ich porovnat s rozmermi nejakej svojej bundy, zeleno-modra kombinacia, material: Gore-Tex Paclite, odvetranie: TorsoFlo - bunda ma 55 cm dlhe zipsovatelne otvory bo bokoch od podpazusia az po dolny okraj s bezcami na obidvoch koncoch, cize da sa odzipsovat od podpazusia smerom dole alebo zdola hore ako poncho. Bunda ma 3 zipsovacie vrecka, vsetky zipsy su kvalitne YKK, hlavny zips je s dvojitym bezcom, cize bunda sa da odzipsovat aj zospodu. Kapucna je nastavitelna s dvoma zdrhovadlami vpredu po bokoch a jednym vzadu. Bunda ma zdrhovadlo aj v dolnej casti a konce rukavov su nastavitelne manzetami na suchy zips. Vaha bundy je cca 330 g. Rozmery bundy: sirka bundy v oblasti hrude - 52 cm, dlzka zadneho dielu od priekrcnikoveho sva - 67 cm, dlzka rukavov na zadnej casti od stredu krku cez plecia az po dolny okraj - 84 cm. Povodna cena: 260 EUR. Moja cena: 150 EUR vratane postovneho kdekolvek v ramci SR, cize postovne s dobierkou je uz v cene. Viac info:
Dámske outdoor kraťasy The North Face
Dámske športové turistické kraťasy The North Face, 3/4 nohavice, tmavošedé, veľkosť 10(M), strih Regular, nové(bez visačiek). Materiály: SHELL 100% Nylon, POCKET LINING 100% Polyester V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske outdoor kraťasy Movement session
Dámske športové turistické kraťasy Movement session, 3/4 nohavice, veľkosť 40(M/L), ako nové. Materiály: 94% Polyamide(Nylon)/6% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.