bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske outdoorové topánky McKinley Vulcanus Mid Trekking W

Kategória: Topánky, obuv

Predám raz obuté outdoorové topánky McKinley Vulcanus Mid Trekking W, veľkosť EUR 40.
Vysokokvalitný vrchný materiál z kože, sieťoviny a syntetiky je dodávaný s nepremokavou a zároveň priedušnou membránou AQUAMAX, ktorá zaisťuje sucho a dobrú cirkuláciu vzduchu za mokra. Vďaka protišmykovej podrážke VIBRAM® sú topánky ideálne vhodné aj pre použitie v dosť nepriechodnom teréne.

Vrchný materiál: koža, sieťovina, syntetika

Podrážka: Vibram

Stielka: Ortholite

Membrána: Aquamax

Vyrobené v Európe, vyrobené neutrálne z hľadiska CO2
Dámske outdoorové topánky McKinley Vulcanus Mid Trekking W
Podobné inzeráty
Turistické topánky Columbia Peakfreak X2 Mid Outdry W
Dobrý deň, ponúkam na predaj dámske polovysoké nepremokavé ľahučké turistické topánky Columbia Peakfreak X2 Mid Outdry. Topánky sú čisto nové, ani raz nenonesené vonku. Veľkosť 38 (UK 5) Detailnejšie informácie o topánkach: prípadne: *tel. číslo je vymyslené, v prípade záujmu, prosím, píšte na mail
Predám gore tex outdoorové tenisky MAMMUT
Predám v 100% stave dámske outdoorové tenisky MAMMUT veľkosť 38 (viď. foto), nosené len 2 mesiace nakoľko dcére narástla noha. Pohodlné topánky vhodné na outdoorové aktivity a náročnejší beh v horskom teréne. Zvršok je vyrobený z priedušnej sieťoviny, ktorá zlepšuje ventiláciu a zaisťuje rýchlejšie vysychanie obuvi. Patentovaná technológia Rolling Concept,podrážka Gripex Sonar zaisťuje tlmenie nárazov, pohodlný došľap a dobré vedenie pri každom kroku.
Pánske turistické topánky Everet
Pánska obuv značky Everett. Pánske turistické topánky majú vyšší strih a klasický dizajn. Zvršok topánok do hôr je kombináciou kvalitných materiálov. Topánky na trek sú pohodlné a priedušné. Polstrovaný golier umocní väčšie pohodlie aj počas dlhšej túry či výstupu. Trekkingové topánky majú spevnenú špičku aj pätu a nedochádza tak k zbytočnému opotrebeniu. V okolí päty a členku sa nachádza spevňovací systém Fixbase. Spevňuje nohu v najviac namáhanej oblasti a zaistí Vám stabilitu aj v náročnejšom teréne. Outdoorové topánky majú vodeodolnú membránu, ktorá Vás ochráni pred vlhkosťou aj v nepriaznivom počasí. Viazanie na šnúrky je doplnené o háčiky a umožňuje zaistiť nohu podľa individuálnych potrieb. Pútko v zadnej časti a na jazyku uľahčuje obúvanie a vyzúvanie turistickej obuvi. Značková turistická obuv pánska má gumovú podrážku s výbornou trakciou aj v nerovnom teréne. Členková turistická obuv je určite vhodná voľba na outdoorové aktivity ako turistika a trek v prírode. RAZ OBUTE ,,,S DOKLADOM O KUPE Z EXISPORTU ESTE ROK A POL ZÁRUKA
Mckinley nové dámske trekingove topánky , vel.40
Predám nové dámske trekingove topánky (vibram) značky Mckinley Aquamax Sherpa, veľkosť 40. V prípade záujmu ma kontaktujte formou sms alebo emailom.
Rôzne dámske a pánske topánky
Predám dámske a pánske topánky. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou. 1. Dámske čierné topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 6€. 2. Dámske hnedé topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 5€. 3. Značkové LOTTO tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 4. Značkové ADIDAS tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 5. Dámske tenisky s holografikou - veľkosť 39, cena 6€. 5. Čierno-zlaté športovo elegantné topánky - veľkosť 39, cena 5€. 6. Sandále s mašličkami - veľkosť 40, cena 5€. 7. Marhuľové baleríny s kovovou špičkou - veľkosť 40,cena 4€. 8. Dámske šľapky s kamienkami - veľkosť 39, cena 4€. 9. Pánske topánky - veľkosť 47, cena 8€. 10. Pánske tenisky - veľkosť 45, cena 8€.
Predám turistickú obuv Salewa Ws Alp Mate Mid Wp 38
Predám turistickú obuv Salewa Ws Alp Mate Mid Wp, číslo topánok je 38. Obuv bola používaná. Topánky sú v dobrom stave, bez žiadnych väčších poškodení. Viac info a foto tu: Cena 60eur + poštovné. Číslo je vymyslené, kontaktuje ma prosím emailom. Ďakujem.