bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske pyžamo

Kategória: Spodná bielizeň

Predám dámske pyžamo - overal, veľkosť XS, pri kúpe akýchkoľvek 2 a viac kusov je cena 50 centov
Dámske pyžamo
Podobné inzeráty
Čistonové pyžamo veľkosť S dámske
Mám na predaj toto sexy, letné pyžamo, veľkosť S (sedí na S/M). Pyžamo som nikdy nemala na sebe a keďže som schudla je mi veľké. Materiál: satén + čipka Cena 8€ Pozri aj ostatné inzeraty. Pri odbere 2 a viac kusov možná dohoda na cene :)
Pyzamove nohavice, detske pyzamo
Predam damske pyzamove nohavice a dievcenske pyzamo Slovenka Silver (tipujem velkost tak na 10 rokov). Pyzamove nohavice cena 2 Eur. Pyzamo detske 3 Eur. V BA je mozny osobny odber.
Pyžamo Bonprix veľ.44/46
Predám nové pyžamo zn. Bonprix. Veľkosť: 44/46. Pyžamo je nové, nenosené, originál zo 4 - dielnej sady, z ktorej som si nechala ja 2 časti a 2 posúvam hneď ďalej. Materiál Vrchný materiál: 100% bavlna Farba čierna/fialová potlačená Číslo výrobku 95964295 Dĺ. sedu normálna výška pása Výstrih okrúhly výstrih Dĺžka rukávov krátke rukávy Údržba pranie v práčke 40°C Značka bpc bonprix collection
Pyžamo "Nevzdávam sa svojich snov. Idem spať ďalej"
Modré pyžamo pozostáva z trička veľkosti M a z legín, ktoré sú naozaj univerzálnej veľkosti. Tričko môže byť aj inej veľkosti, strihu, farby.... Pyžamo je nové, nenosené.
Dámske pyžamo XL
Predám nové dámske pyžamo XL.
1.Dámske pyžamo
1.Predám nenosené dámske pyžamo červenej farby. Veľkosť M. Obvod hrudníka: 94cm. Obvod pásu: 94cm a Dĺžka: 64cm. Nohavice: Obvod pásu na gumu: 64cm a Dĺžka: 38cm. Cena-8eur.