bazár, predaj, inzercia, predám

Damske pyzamo First Class - znacka Temperley London

Kategória: Ostatné

Nove nenosene damske pyzamo zo 100% bavlny, velkost M a L
Exkluzivna kolekcia
Farba Cierna
Cena pri osobnom odbere alebo + postovne
Damske pyzamo First Class - znacka Temperley London
Podobné inzeráty
Forever First
Aloe first od Forever • by mal byť v každej lekárničke • pomáha utíšiť popáleniny, vyrážky,pohryznutia a uštipnutia • chráni vlasy pri opaľovaní a proti poškodeniu chlórom Aloe First je veľmi zaujímavý doplnok každej súpravy prvej pomoci. Táto exkluzívna ochrana pokožky tvorí prvú líniu pri ochrane proti infekciám a zápalom kože. Aplikácia prípravku je jednoduchá aj v prípadoch, keď je pokožka veľmi bolestivá pri dotyku. Je navrhnutý tak, aby sa ním dali ošetriť aj malé rezné ranky a škrabance, popáleniny a koža spálená od slnka, všetky zranenia spôsobené odrením alebo poškodením kože. pH Aloe Firstu je vyvážené a poskytuje upokojujúci účinok aj na veľmi citlivú pokožku. Má chladivý účinok pri popálení pokožky. Aloe First môže byť taktiež aplikovaný ako sprej do vlasov, aby ich chránil proti UV slnečnému žiareniu a používa sa v niektorých kaderníckych salónoch ako preventívny prostriedok proti vysušujúcim účinkom peroxidových roztokov. V salónoch krásy sa Aloe First špeciálne používa na upokojenie podráždenej pokožky po depilácii nôh voskom. Aloe First obsahuje vysoké percento stabilizovaného Aloe Vera gélu s pridaním viacerých ďalších zložiek, čím sa stáva ideálnym doplnkom lekárničky pre menšie kožné problémy. Včelí propolis zvyšuje prirodzené antibiotické vlastnosti Aloe Vera Gélu. Ďaľšia ingrediencia – alantoín, vyznačujúci sa ochrannými účinkami pre pokožku, je obsiahnutý v mnohých rastlinách, vrátane ochrannej šupky listov aloe vera. Nakoniec je tu jedenásť starostlivo vybraných rastlinných extraktov, taktiež známych pre svoje užitočné vlastnosti. Aloe a byliny spolu pôsobia a vytvárajú prírodný utišujúci sprej, ktorý môže byť aplikovaný pri rôznych kožných problémoch, ako sú vyrážky, odreniny, rezné rany a podliatiny. V pripade zaujmu poprosim napisat mail.
Mercedes emulator zámku volantu ESL
Definitívne plug and play riešenie pokazeného zámku volantu, ktorého oprava je veľmi nákladná (cca 800€). Jedná sa o kvalitný emulátor vyrobený v EU. Použitie ESL emulátora je veľmi jednoduché, zvládneho aj laik. Stačí odmontovať odpojiť konektor pôvodného esl zámku a zapojiť ho do emulátora. Použitím emulátora odstránite problém na trvalo. Samostatná výmena pokazeného esl zámku / motorčeka nie je možná, možné je iba vymeniť celý stredový stĺpik volantu (cca 800€). Vozidlo s ESL emulátorom bude fungovať bezproblémovo, nebude zobrazovať žiadne chybové hlášky akurát nebude zamykať volant. Vzhľadom na ostatné prvky ochrany vozidla je použitie emulátora bezpečné. Emulátor nie je viditeľný, skryje sa pod plasty. - žltá alebo červená ikona uzamknutého volantu, - nemožnosť odomknúť volant po vložení klúča, - definitívne zablokovanie volantu, nemožnosť naštartovať vozidlo. Kompatibilné s vozidlami:  Mercedes Benz SPRINTER - W906 Volkswagen CRAFTER Mercedes Benz A-CLASS - W169 Mercedes Benz B-CLASS - W245 Mercedes Benz C-CLASS - W202 Mercedes Benz C-CLASS - W203 Mercedes Benz CLK - W208 Mercedes Benz CLK - W209 Mercedes Benz E-CLASS - W210 Mercedes Benz E-CLASS - W211 Mercedes Benz VITO/ VIANO - W639 Vhodné aj pre iné vozidlá vybavené ESL systémom.
Strešný nosič Thule Wingbar Edge
Sada priečnych nosičov. Umožňujú pohodlnú inštaláciu strešných boxov, nosičov bicyklov a lyží sortimentu THULE. Thule Kit 183049 Kompatibilné vozidlá: MERCEDES BENZ C-Class 4-dr Sedan (W204) s pevnými montážnymi bodmi, bez strešného okna 2007 - 2014 E-Class 2-dr Kupé (C207) s pevnými montážnymi bodmi, bez strešného okna 2009 - 2016 E-Class 4-dr Sedan (W212) s pevnými montážnymi bodmi, bez strešného okna 2009 - 2016 CLS 4-dr Kupé (C218) s pevnými montážnymi bodmi 2010 - 2018 C-Class 2-dr Kupé (W204) s pevnými montážnymi bodmi, bez strešného okna 2011 - 2015 CLS Shooting Brake 5-dr Kombi (X218) s pevnými montážnymi bodmi 2012 - 2018 Cena 180€, dohoda možna. Osobny odber Trnava.
Talianske Pyžamo INFIORE, veľkosť M/L (NOVÉ)
Predám kvalitné dámske pyžamo talianskej značky FIORE - model Rosa Ortensia. Pyžamko je jemnučké, hebké, veľmi príjemné na dotyk. Veľkosť: EU 44 (M/L) Rozmery na fotkách :) Farba: sýtoružová Pyžamo je NOVÉ, nikdy nenosené, v pôvodnej krabici, vhodné aj ako darček. Reálnu farbu sa mi podarilo zachytiť na fotke číslo 1. Pôvodná predajná cena: 36 eur Moja cena: 25 eur + poštovné K cene tovaru je potrebné pripočítať si poštovné. V inzeráte kliknite na moje meno, zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty. Cena 25 eur + poštovné platí pri platbe vopred na účet. Osobný odber tovaru je možný v Nových Zámkoch, Hurbanove. Na dobierku z dôvodu negatívnych skúseností neposielam!
Lodný kontajner 40´HC first way, DOPRAVA ZDARMA, TOP STAV
ISO 40´HC lodný kontajner NOVÝ - first way - po jednej ceste ( 12 x 2,43 x 2,9m) r.2022 CENA VRATANE PRPERAVY K VAM! CENA platí do vypredania zásob. Kontajnery sú vhodné ako sklady ( materiál, zásoby, tovar, náradie, garáž, osivo, pneumatiky..prípadne na prestavbu - modifikáciu). Garancia - každý kontajner má garanciu v zmysle: suchý, vodotesný, bez dier, funkčné uzamykanie, nepoškodená podlaha Prepravu zabezpečujeme po celej SR a ČR z nášho najbližšieho terminálu (Žilina, Košice, Bratislava, Dunajská Streda, Praha) Cena je uvedená bez DPH. V ponuke taktiež spojky na lodné kontajnery pri ukladaní vedľa seba, alebo na seba. NOVINKA - konštrukcie na reklamné bannery na lodných kontajneroch. V prípade záujmu Vám radi pripravíme cenovú ponuku. Viac info telefonicky, alebo e-mailom. Kontajnerbory . sk je dlhoročným predajcom nových - first way a používaných lodných kontajnerov v SR a ČR. Referencie uvedené na webe. k odberu ihned
pyžamo dievčenske
Dievcenske pyzamo Nove Cena za 1ks/4€ Dievcenske pyzamo Velkost EU 5/6 50% Bavlna 50% Polyester