bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske sako

Kategória: Obleky, Saká

Predám krásne dámske kvetovane sako.Velkost S.Cena 8€+pošta.
Dámske sako
Podobné inzeráty
3e/ks dámske L-XXL sako
1.polodlhé podšité kárované červené sako - vhodné pre XXL postavu ako sako alebo pre štíhlejšie ako "oversize sako" dĺžka cca 84, šírka pod pažami cca 52 2.béžové sako s tigrovaným olemovaním - veľk.XXL, dĺžka cca 84, šírka pod pažami cca 52 3.polodlhé podšité elegantné čierne sako - veľk.L, dĺžka cca 82, šírka pod pažami cca 46, pás cca 40, dvojradové gombíky, 2 kapsy 4.elegantné podšité kárované sako - veľk.XXL, dĺžka cca 69, šírka pod pažami cca 52 5.zamatové slávnostné sako - veľk.L, dĺžka cca 63, šírka pod pažami cca 50, pás cca 43 farba kráľovsky modrá (konkrétne Ľadová chaber), vhodné aj k slávnostným šatám, do nohavicového kostýmu a pod. VIAC NEMERIAM ANI NEFOTÍM ďakujem za pochopenie všetky veci sú doma v skrini, žiadna krabica v sklepe (nesmrdia!) +poštovné alebo viem priviesť aj do BA (dobierkou pri takto nízkej sume neposielam) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem)
2x pánske sako veľ. L, Strellson a Brubaker
1/ Rezervované_ Pánske luxusné sako STRELLSON, veľ.52/L Značkové pánske sako STRELLSON, veľ. 52 / L, rozmery: dlžka 81cm, pod pazuchami 58cm, rukáv od krku 83, od pleca 67 a od pazuchy 45cm. Sako je veľmi kvalitné, prepracované, vhodné na nosenie od jari do jesene. Nosené pár krát, výborný stav bez známok nosenia. Cena 11€ + poštovné. Drahá luxusná značka, kupované v DE. 93 2/ Značkové pánske sako BRUBAKER veľ. 50/M/L Svetlo hnedé sako s jemným prúžkom v látke - luxusná značka BRUBAKER, veľ.50 / M, rozmery: dlžka 81cm, pod pazuchami 57cm, rukáv od krku 84, od pleca 67 a od pazuchy 45cm. Sako je veľmi kvalitné, prepracované, vhodné na nosenie od jari do jesene. Nosené pár krát, výborný stav bez známok nosenia. Cena 11€+ poštovné. Drahá luxusná značka, kupované v DE. 94 Pri kúpe obidvoch poštovné neplatíte.
NÁDHERNÉ SAKO značky ZARA, NOVÉ S VISAČKOU, PC 50 EUR
Predám toto nádherné dámske sako značky ZARA vo veľkosti S. Sako je NOVÉ S VISAČKOU, pôvodná cena bola 49,95 EUR. Je to kvalitný a veľmi ženský kúsok. Tvarovaný model veľmi pekne kopíruje postavu. Je to trendové sako bez goliera s výraznými ramenami a dlhým rukávom. Sako má predné vrecká s chlopňami, zadný rozparok a rozparky má aj na rukávoch, takže to vyzerá zaujímavo. Zapína sa vpredu na jeden skrytý háčik. Sako má kvalitnú podšívku. Rozmery: šírka v podpazuší: 44-45cm, v páse sa mierne zužuje, dĺžka: 67cm. Je to naozaj krásny, kvalitný a štýlový kúsok, ktorý sa dá dokombinovať do elegantných outfitov, ale super vyzerá aj napr. k rifliam a teniskám. CENA: 32 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Dámske saká, bundička veľ.M/38
Na výšku cca 165 cm, štíhlu postavu, väčšinou Á-čkový/slim strih, strečové materiály, prateľné. Balík : 6 kusov ( 4 x sako, 1 x sukňa, 1 x sakobunda) 1. Čierne sako s bielym prúžkom, čierne futro 2. Biele sako s modrým prúžkom, biele futro 3. Sivé sako s tenkým prúžkom bez futra, so sukňou (pás 74-76 cm, boky 90-92 cm ) 4. Staroružové sako bez futra 5. Hnedá sako/bunda bez futra, bavlna Oblečenie je zachovalé, bez poškodení, minimálne znaky používania. Cena za všetko, prípadne dohoda.
H&M sako- sportovo elegantne
Chcel by som dat do pozornosti elegatne, sportove sako ciernej farby, ktore sa mi podarilo kupit v zlave v obchode H&M ako rychla volba na svatbu bez skusania. sako ma 1 gombik na zapinanie. Bohuzial po odskusani doma mi nesadla velkost a sako ostalo s vysackami, povovodne nenosene este so zasitim rozparkom vysiet v skrini. Mam 180cm a 80kg. Sako je skinny fit, Dlzka rukava a dlzka saka sedi , no odporucam na vyssiu a plnsiu postavu. Povodna cena 60€, kupovane za 49€-
Dámske sako svetlej marhuľkovo-pudrovej farby
Predám dámske sako v jemnej marhuľkovo-pudrovej farbe. Sako je s 3/4-ťovým, mierne nariasenám rukávom, zapína sa na 1 gombík. Sako je podšité svetlou, jemne pruhovanou podšívkou. Nie je síce nové, bolo občasne nosené, ale nevykazuje žiadne známky poškodenia alebo opotrebenia. Je vhodné na každodenné nosenie, ale aj na spoločenské príležitosti. Rozmery: Veľkosť: 42-44 Šírka cez prsia: cca. 2x53 cm Dĺžka: cca. 68 cm Cena: 9,9 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem