bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske slip on G-Star RAW modrej farby veľkosť 39

Kategória: Topánky, obuv

Dámske slip on G-Star RAW modrej farby
Názov značky umiestnený na zvršku
RAW Sustainable - odevy vyrobené z udržateľných materiálov minimalizujúcich dopad na životné prostredie
Tvorené viacerými dielmi z rifľového materiálu
Potlač na prednej strane
Prešívanie po celom obvode podrážky
Nízky strih

Nazúvací model
Mierne zúžená a zaoblená špička
Spevnená päta
Protišmyková podrážka
Priedušné otvory po oboch stranách

100% organická bavlna
Dámske slip on G-Star RAW modrej farby veľkosť 39
Podobné inzeráty
G-STAR RAW  Pôvodná cena:189,90EUR  Dámske Čižmy
Predám G-STAR RAW č.39 Pôvodná cena:189,90EUR viď foto cenovky na podrážke. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Novinka značky G-Star RAW. Vkusně přiléhavý srvšek z přírodní kůže (useň) - lícová, látka - látka. Kotníková obuv ma podpatek o výšce 4,5 cm. Vnítřní část kůže, textilní materiál. Ve vnitřní částí je stélka z textilní materiál. Odolná podešev z kvalitní syntetický materiál. Zajímavý vzhled.
Vessi Men's Everyday Move Slip-ons - Polar White / 13
Predám čisto nové, raz doma na koberci doma obuté Vessi Men's Everyday Move Slip-ons - Polar White veľkosť 13, mne sú žiaľ o číslo veľké a posielať ich späť do USA je príliš drahé, tak skúšam takto ponúknuť na bazoši, komplet v originál balení - krabici. Funkcie: - 100 % nepremokavá technológia Dyma-tex® - Medzipodrážka s odpružením VZero2 - Pružný, priedušný vrchný úplet - Ťahacie pásky na jednoduché obliekanie a vyzliekanie - Vyberateľné stielky - Vegánske materiály - Ľahké Viac info o týchto vynimočných botaskách tu: Ponúkam za výhodnejšiu cenu, ja som zato platil ešte aj clo, daň aj prepravu, tak aspoň, aby sa mi niečo vrátilo. Ďakujem.
Clenkove cizmy G-Star raw
Clenkove denimove modre damske cizmy G-Star raw, 3 druhy materialu, popraskany design, velkost 38, opatok 10cm, hruba podrazka, nosene velmi malo, kupovane v Holandsku, PC 160€ Postovne plus k cene
G-star raw
Predam krasne tenisky na leto,,G-star raw velkost 45.Ako nove 1krat obute
Členkové čižmičky G-star Raw
Predám členkové čižmičky G-star Raw, fialové, velkosť 39EU, málo nosené, s krabicou, pc 300€
Sandále G-STAR RAW veľkosť 38
Skoro ako nové sandále originál značky G-STAR RAW Core Flatform bez poškodenia, koža. Ďalší materiál: textil, Semiš. Platforma. Zapínanie na suchý zips, plochý podpätok (4 cm). Celková vnútorná dĺžka je 25,5cm (s vyvýšením vidieť to na foto), ale vytvarovaná vnútorná dĺžka je cca 24,5cm.