bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske športové tričko Kilimanjaro

Kategória: Turistika, horolezectvo

Dámske outdoor tričko Kilimanjaro, veľkosť 40, stav výborný.

V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Dámske športové tričko Kilimanjaro
Podobné inzeráty
Dámske outdoor nohavice KilimAnjaro
Dámske turistické nohavice KilimAnjaro outdoor adventure, dlhé/krátke rozzipsovacie, veľkosť 38, nové(bez visáčiek). Materiály: 65% Polyester, 35% Bavlna. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Obuv Kilimanjaro Kenya STX M
Ponúkam outdoor boty Kilimanjaro Kenya STX M vo veľkosti 43 so Sympa-Tex® podšívkou, vystužené päta aj špička, odolná VIBRAM® podrážka. Len vyskúšané, ako nové. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Pánske outdoor nohavice KilimAnjaro
Pánske turistické nohavice KilimAnjaro outdoor adventure, dlhé/krátke rozzipsovacie, veľkosť 48, nové(bez visačiek). Materiály: 100% Polyamide. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
VIBRAMY KILIMANJARO č. 39
Ponúkam nové - raz obuté vibramy KILIMANJARO PLUS, veľkosť 39, pravá brúsená koža, membrána priedušnosti, mäkkučká výstelka, podrážka uspôsobená na pripevnenie mačiek.. Cena dohodou. Inzerát je aktuálny pokým nebude zmazaný.
DYNAFIT JERSEY RIDE W S/S 6211 Mountain bike  cyklo tričko
Predám tričko DYNAFIT JERSEY RIDE W S/S 6211 Mountain bike č.L Pôvodná cena:69Eur. Na predu malý fliacik. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05122022)Tričko športového strihu s potlačou Dynafit RIDE na horskú cyklistiku ale aj turistiku. Priedušný materiál je príjemný na pokožke a rýchlo schne. Reflexné prvky na koncoch rukávov zvyšujú vašu viditeľnosť a zvyšujú tak bezpečnosť za súmraku alebo v hmle na horách.Neformálne, priedušné dámske tričko Ride Shirt zaručuje neobmedzenú zábavu z jazdy a štýlový vzhľad pri jazde na horskom bicykli. Široký, voľný strih zaisťuje maximálnu voľnosť pohybu a štýlu v sedle. Vysoko priedušný sieťovaný materiál je mimoriadne pohodlný na pokožke aj pri veľmi vysokých teplotách a zaručuje optimálnu telesnú klímu. Ak máte so sebou batoh na dlhších túrach, oderuvzdorný materiál v oblasti ramien sľubuje dodatočnú robustnosť. Ďalšie plus pre spotené výstupy: Látka je vybavená šikovnou úpravou HeiQ Fresh Treatment, ktorá zabraňuje hromadeniu zápachu a zaisťuje trvalú sviežosť. Funkčná tričko je zakončená reflexnými prvkami, ktoré zaisťujú lepšiu viditeľnosť za šera alebo za zhoršených svetelných podmienok. Materiál: DURASTRETCH ACTIVE 4-WAY ECO DWR 123 BS (84% Polyamide 16% Elastane) Vlastnosti: • Priedušná • Odsávanie • Proti zápachu • Mikroperforácia • Reflektory
KILIMANJARO/FUNGLOVKY /VIBRAM
Všetko je na foto+premeriam na požiadanie Zvnútra polstrovanie jemná koža , podošva VIBRAM, Možná dohoda na cene.