bazár, predaj, inzercia, predám

Dámské sportovní tenisky Nike Zoom Court Pro, vel. 40,5 (26

Kategória: Topánky, obuv

Dámské sportovní tenisky Nike Zoom Court Pro, vel. 40,5 (26 cm)
Dámské sportovní tenisky Nike Zoom Court Pro, vel. 40,5 (26
Podobné inzeráty
Nové dámske tenisky Adidas Originals Court Vantage Adicolor
Nové, nenosené, v krabici zabalené tenisky Adidas Originals Court Vantage Adicolor (model S80257), veľkosť EUR 38. Bežná cena 50+ EUR. Poštovné v cene. Viac info:
Nové tenisky, NIKE WMNS COURT LITE 2
Nové tenisky, NIKE WMNS COURT LITE 2, na šport, či tenis, šport Predám nové dizajnové a pohodlné tenisky Nike. Dôvod predaja: kúpené ako darček a nesadla veľkosť. Cena 30 + poštovné.
Topánky Nike Court Borough Low 2
Mládežnícka obuv NIKE COURT BOROUGH LOW 2 (GS) je klasická retro basketbalová silueta prispôsobená na každodenné nosenie. Kožený zvršok pre optimálnu podporu a uzamknutie. Sendvičový sieťovaný jazyk zvyšuje priedušnosť a absorbuje tlak šnurovania. Anatomická penová EVA stielka dodáva odpruženie. Medzipodošva modelu je vyrobená z Phylonovej peny, ktorá efektívne tlmí nárazové zaťaženie. Dezén odolný voči opotrebovaniu poskytuje trvanlivú trakciu. Trendové farby. Logo Nike Swoosh na bokoch topánky. Značka Nike Swoosh na jazyku, boku a päte.
Damské tenisky Puma Court Star, vel. 39 (25 cm)
Damské tenisky Puma Court Star, vel. 39 (25 cm)
NIKE COURT VISION ALTA LEATHER
predám tenisky Nike court vision alta leather vo veľkosti 37.5. tenisky boli raz obuté na nohe. je možný osobný odber v Bratislave
Tenisky nike court vision
Predám tenisky nike court vision číslo 41 vo veľmi dobrom stave jediné poškodenie na jazyku topánky vid. foto+ sneaker shields