bazár, predaj, inzercia, predám

Dámske tričká Mexx, set 2ks/5e, veľkosť M

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Dámske tričká biela a cyklamémová farba, zn. Mexx, materiál bavlna, set 2ks/5e, veľkosť M, obvod cez prsia 86 cm, dĺžka 58 cm. Cena za oba kusy 5e.
Dámske tričká Mexx, set 2ks/5e, veľkosť M
Podobné inzeráty
Dámske tričká rôzne Nike, Mexx
Predám tričká: Žlté veľkosť 46 - 1,50€ PREDANÉ Tričko/košeľa 40 - 1,5€ Tričko Nike L - 6€ Tričko Adidas unisex L - 8€ PREDANÉ Tričko Dromedar L - 1,50€ Tričko Mexx S - 1,50€
dámsky set S mix dámske tričko
všetko spolu (20 kusov) v tomto inzeráte 30 eur plus pošta, veľkosť S, alebo kúp jednotlivo: SET 1: všetko S, 4 eur modré bavlnené sako, 2 euro modrá ľanová košeľa s krátkym rukávom, 1 eur bledomodrý top Puliš s dlhým rukávom jemný úplet, 0,50 eur modré streč tričko s rukávom, (bledomodré tričko a biela blúzka predané) SET 1 spolu 7 eur (4kusy). 0,90 eur kus: červené bavlnené tričko s krátkym rukávom, veľkosť S, zelený dlhší prešívaný top s potlačou dlhý rukáv veľkosť S, bledomodré dámske body/trikot krátky rukáv, na patentky streč bavlna, veľkosť S, zelené bavlnené tričko Mexico s límcomm, veľkosť S. bavlnený šedo biely pásikavý top s kapucňou, dlhý rukáv sa dá vypnúť, veľkosť S, voľnejší strih sadne aj na M, SET 2: 4 eur Červené sako s elastanom na zips, 4 eur čierne šaty na ramienka, 3 eur Červená káro košeľa, zadarmo k setu: dlhšie krémové tričko s rukávom, Čierny top s 3/4 rukávom. SET 2 spolu 11 eur (5 kusov). SET 3: 4,50 eur army sako z kvalitnej pevnej bavlny veľkosť S-M, ostatné veľkosť S, 3 eur bielo-sivá blúzka s dlhým rukávom, 0,80 EUR červené tričko s límcom bez rukávov Dorothy perkins, zadarmo army tričko bez rukáva. SET 3 spolu 8 eur (4 kusy). 0,50 eur dámske tričko s červenými kvetmi veľkosť S, viskóza, kde-tu jemné žmolky zohľadnené v cene, darujem k nákupu. 3 eur modrá bavlnená mikina s kapucňou, plecia 37 cm, prsia 46x2, veľkosť S.
Nové ženské tričko TH, Nike, A&F
Biele dámske tričko značené XL, značka TH Obsahuje nákupný štítok/visačku. Rozmery pre XL-XXL: Dĺžka trička: 64 cm. Obvod hrude 90 - 120 cm. Šírka ramien: 42 cm. 30€/ks. Pôvodne 65€/ks. Tričko s krátkym rukávom svetloružovej farby (M/L). Značka Nike. Obsahuje nákupný štítok, visačku. Rozmery pre M/L: Dĺžka trička: 60-61 cm. Obvod hrude 92 cm. Cena 16€/ks. Predtým 35€. Tričká s krátkym rukávom zelenej (fotka skresľuje na svetlomodrú), modrej a ružovej farby značky Abercrombie and Fitch (M-L). Triká dekorujú spredu názov značky a sovička s číslom 92 v strede bruška. Obsahujú nákupný štítok/visačku. Rozmery pre M-L: Svetlozelené: Dĺžka trička: 53 cm. Obvod hrude 86 cm. Šírka ramien: 37 cm. Tmavomodré: Dĺžka trička: 54 cm. Obvod hrude 86 cm. Šírka ramien: 37 cm. Sýtoružové: Dĺžka trička: 57 cm. Obvod hrude 88 cm. Šírka ramien: 38 cm. Cena 25€/ks. Plus PaB. Predtým 59€/ks. Platba iba vopred na účet alebo osobne. Reagujte mailom a iba seriózni záujemcovia.
Dámske modré tričká, set 2ks/5e, veľkosť S/M
Dámske tričká tyrkysovej farby, materiál bavlna, set 2ks/5e, veľkosť S/M, obvod cez prsia 86 cm, dĺžka 55 cm. Cena za oba kusy 5e.
Trička Bavlnene S Pootlačou Pozri Ďalšie Inzeraty
Čitaj Cely Popis Aj Výhody Kúpy Od Nás ... Stlač v inzerate nižšie na naše meno Bamo a zobrazia sa ti všetky naše moto inzeraty. Predame Osobne alebo pošleme Poštou. Mame na predaj ako menšie velkosti detske,ženske tak aj vačšie konfekčne velkosti pre mužov aj ,,nadrozmerne´´ Predam trička s potlačou. Viď foto. Velkosti su : Sko,Mko,Lko,XLko,2XLko,3XLko. Tricka su v prevedeni biele,čierne. Material : kvalitny , bavlna. Cena: 1 kus = 18 Eur. VÝHODY KÚPY OD NÁS : 1.Pri kúpe z inzeratov obdržite symbol.klučenku-privesok s moto námetom alebo otvarak/pozri foto/. 2.Pri kúpe v sume 150 Eur je tu možnosť MÍNUS - 10 % zľavy z celkoveho nákupu 3.ak sa zľava nežiada darujeme... tričko-(trička su nove,kvalitne,bavlnene s potlačou,rôzne konfekčne veľkosti : S,M,L,XL,2XL,3XL)pozri foto. ALEBO ĎALŠIE VÝHODY : Ak sú k dispozícii,môžete si vybrať jednu z nasledujúcich možností: 1.ďalši kus buď staršej moto bundy,moto nohavic,niekedy su : /termo pradla alebo nepremok,korytnačka / atď.atď. Tieto veci najdete a mozete si ich pozriet v inzerate pod nazvom Moto Za Odmen 1 Pozri Ďalšie Moje Inzeraty Moto Za Odmen 2 Pozri Ďalšie Moje Inzeraty 2.niekedy su na vyber aj NIE MOTO veci rôzne pracovne bundy,trička atď.atď. 3.po novom je možnosť si vybrať aj z : novej elektroniky napr:( ručna baterka,nabijačka na baterie,bluetooth sluchadla,a ako poistka keď už nie sebe tak možete urobiť radosť tym najmenšim je navyber aj detsky set do školy a podobne... Akcie nie je možne kombinovať !! ale je možnosť tuto sumu/150 Eur/spoločne nazbierať napriklad ako pary alebo viacerí atď. atď. V pripade zaujmu pisať,volať ... Ďakujeme
Predam dievcenske oblecenie
Predam dievčenske letne trička 7ks dlžka48-53cm,dievcenske tielka 9ks dl.48-53cm,2ks tielka dl.38cm,dievcenke riflove kratase v pase cca 72cm,dl.52cm,dievčenske cierne minisukne 2ks dl.32cm,letne damske trička S/M 12ks,minisukne S/M 2ks dl.46cm,sukne M 2ks dl.70cm,kratasy M 2ks v pase cca 80cm,dl.50cm a 74cm.Kus za 0,50 plus poštovne.