bazár, predaj, inzercia, predám

Dámsky cyklistický dres

Kategória: Športové oblečenie

Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam..

Polaris Mica dres
Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.
Dámsky cyklistický dres
Podobné inzeráty
Cyklistický dres Silvini Stabina
Predám tento dámsky cyklistický dres Silvini Stabina, veľkosť M. Dres je čisto nový, nenosený, ešte s visačkou. Nesadla veľkosť. Pôvodná cena 50e.
INBIKE pánsky zimný cyklistický dres 3D
INBIKE pánsky zimný cyklistický dres 3D vystlaný gélový termo cyklistický odev Tričko , cyklistické šortky
Cyklistický dres dámsky
Predám dámsky cyklistický dres Crivit veľkosť L/40
TREK Segafredo dámsky cyklistický dres od SANTINI
Predám dámský TREK SEGAFREDO cyklistický dres od značky SANTINI. UCI Woman’s World Team Bontrager Veľkosť: 4XL Vyrobený v taliansku (made in ITALY)
Cyklistický dres Northwave
Predám cyklistický dres Northwave, dres je úplne nový, nepoužitý. Veľkosť XXL na postavu cca 180-185 cm a 80-85kg. Prípadne v záujme môžem domerať rozmery.
Cyklistický dres Kellys
Predám nový ženský cyklistický dres Zn.Kellys. Veľkosť M. je šitý z príjemného a priedušného materiálu, ktorý je ľahký a veľmi príjemný na kožu. Dres má krátke raglánové rukávy, 3/4 zips a 2 vrecká na zadnej strane. Je doplnený o reflexné prvky. Materiál : Ľahký a príjemný Technický materiál zabezpečuje optimálne odvetranie a reguláciu vlhkostiach