bazár, predaj, inzercia, predám

Dámsky flaušový kabátik

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám dámsky flaušový kabátik, mikinu. Veľkosť 40-42. Málo nosený, bez poškodenia.
Dámsky flaušový kabátik
Podobné inzeráty
Dámsky flaušový kabátik veľ.44 zn.Camaieu
Predám dámsky flaušový kabátik (tenký flauš) s podšívkou, určený skôr na prechodné obdobie. Je nosený sporadicky,bez akýchkoľvek vád. Cena+pošt.
dámsky flaušový kabát
Ponúkam veľmi pekný, kvalitný, dámsky flaušový kabát, veľkosť č.38 + poštovné, 4x oblečený, ako nový. Cena 29 euro + poštovné
Kabát flaušový modrý 46
Predám dámsky flaušový kabát tmavo modrý kvalitný s prímesou vlny, veľ. 46. Značka F&F. + poštovné
Damsky moderny flausovy kabat-sako
Predam velmi pekny flausovy kabat-sako, uplne bezchybny. Noseny max 5-6 krat, bohuzial uz je maly. Velkost 38, ale pre poziadanie premeriam. Farba cierna, moderny strih, velmi elegantny. Pri vaznom zaujme poslem aj lepsie fotky a pri rychlom jednani je mozna zlava, piste na mail.
Damsky moderny flausovy kabat CAMAIEU
Predam moderny flausovy kabat, znama znacka francuzska CAMAIEU. Stal 55 eur v BA. Strih dlhsi, farba siva. Top stav, bezchybny, noseny max 5-6 krat. Velkost 42, ale pre poziadanie premeriam. Velmi pekne sedi na postave, elegantny strih. Pri vaznom zaujme poslem lepsie fotky a pri rychlom jednani je mozna zlava, piste na mail.
Tenký dámsky kabátik  - sako
Predám tenký kabátik na spôsob košele. Vhodný na šaty alebo k nohaviciam na miesto svetra. Kabátik sa uväzuje v páse a má polohovateľné rukávy (3/4 alebo krátky rukáv). Šírka pliec je 36 cm, šírka chrbta pod pazuchami je 47 cm, dĺžka zadného dielu je cca 95 cm. Kabátik je veľmi praktický a pohodlný. Etikety som odstrihla, ale malo by ísť asi o číslo 38. Cena je 10 eur + poštovné.